Breed pöttyös macska fotó, színes

Breed pöttyös macska fotó, színes

Foltos macska fajták, sok

Talán mindenki szeretné, hogy otthon egy kis leopárd, csak add neki a miniatűr, így amikor nem mutatja a vad jellegű, barátságos és készséges. Ezek a macskák vannak erőfeszítéseinek köszönhetően a szakmai genetikusok. Ez pöttyös macska. Megkülönböztető szőrzet - ezt a színt cirmos (leopárd, tigris). Néhány kíváncsi „miért vonja vissza műszikla, ahol sok a nem fajtiszta macska?”, „Ez humánus?”. Úgy tűnik, hogy a válasz ezekre a kérdésekre rejlik az elképzelést, a híres genetikus P. Casey. Átvágott egy vadmacska az otthon, így akarnak, hogy egy új otthon a megjelenése egy vad fajta. Ez alapján egy nemes gondolat -, hogy az emberek közelebb a vad világban, hogy bevonjuk őket orvhalászat elleni harcban. Az ötlet, hogy az emberek viselnek bundák a vadállatok, a gondolkodás a probléma.A természet a pöttyös macskák, a legnépszerűbb fajta a pöttyös macskák

Fajtiszta macskáknál, mint a vad rokonai, különböző hatású, szeretnek játszani, és néhány még ugrani is, és csinálni nagy öröm. Egyes képviselői a foltos fajok ugorhat a magassága 3 méter. Ugyanakkor a hazai pöttyös macska és nagyon ragaszkodik a tulajdonosok. Sok pöttyös nagyon barátságos és szeret beszélgetni a tulajdonosok.

Ezek a macskák nem igényes a természet, nem igényel speciális ellátást. Azonban meg kell jegyezni, hogy ennek eredményeként a mesterséges tenyésztés, lehet, hogy a veszélyeztetett gyomor, immunrendszert, így a jövőben a tulajdonosok figyeljenek néhány a diéta. Ezen felül, akkor lehet benne rejlő egyedi genetikai betegségek, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fognak.

A legnépszerűbb fajták képviselik fajok, mint a bengáli, ocicat, Scottish fold, ausztrál füstös, California süt.

Bengália

Breed pöttyös macska fotó, színes

Macskák bengáli fajta. valamint a vadon élő macskák, szeretnek úszni. Nem agresszív, társaságkedvelő, intelligens. Ők is a vonat. Olyanok, mint a kutyák, hogy a szájban „zsákmány”. Grace a viselkedés különbözteti meg a képviselők a fajta.

ocicat macska

Breed pöttyös macska fotó, színes

Ezzel szemben az előzővel, ősei között ez a fajta nem figyelhető meg a vadon élő képviselői - a sziámi és abesszin fajta. Ezt követően, az átkelés történt még rövid szőrű amerikaiak. Ő fajta született az Egyesült Államokban eredményeként egy véletlen kísérlet, Virginia Dale. A megjelenés, az új állat hasonló volt a vad ocelot, ezért ez volt az úgynevezett „ocicat”. Van is egy jellemző foltos elszíneződést, hanem egy szélesebb bázis lehet barnáról kék árnyalatok. A szőrzet rövid. Szemszín - bármilyen fényes árnyék, kivéve a kék.Csakúgy, mint Bengal, ocicat van mandula alakú szerkezete a szem. Meg van egy hosszúkás pofája. A fülek nagyok, lekerekített. közepes vagy nagy testet.

Fold

Breed pöttyös macska fotó, színes

A faj is történt eredményeként a kereszt-tenyésztés. Homeland - Skócia. Hajtsuk a Scot különbözteti meg a különleges megjelenést, azaz az alak a füle. Fülek hajolt, és kissé eltolva az élek, lekerekített. Ez a jelenség a fülek általában nem jele egy veleszületett és a megfelelő fajta azok formájától után körülbelül egy hónappal szülés. Skót nagy, kerek szemek, vagy akár hatalmas szemét. Pofa kerek. Gyapjú vastag, de rövid szakaszon, bozontos farok. Színes mono- vagy poli gyakorlatilag bármilyen árnyalat (cirmos, lila, bézs), a standard követelmény, hogy a szeme színe és a haj meg kell egyeznie egymással. A farok közepes, vége lekerekített.

A megkülönböztető jellemzője - egy hang, hogy ad egyfajta vinnyog. Skót rendszeresen szeretnék állni a hátsó lábait. Természete miatt a csendes ház cicát.

Australian Mist

Breed pöttyös macska fotó, színes

Születési hely a ritka fajta macskák - Ausztráliában. A fajta eredménye volt a szelektív kiválasztása az abesszin, burmezskoy sziklák. A név eredete a jellemző színek a fajta bőr. Füstös szőrzet egy másfajta árnyalat - az őszibarack, a lilás (kék). A jellegzetes foltos szín ausztrál - a stílus ketyeg. A szőrzet rövid. Az ausztrál Mist mandula tágra nyílt szemmel. megengedhető csak árnyalatú zöld színű sokféleséget szem. A fülek egyenes és széles, a fokozatos szűkítése és néhány kerekítési a végén. egy közepes méretű fej. Little Neck. A szervezet általában a közepes méretű. Cat nyugodt és barátságos természetű. Még a játék, ezek a macskák nem ölt a karom, hogy a gyerekek, csak barátkozni.

kaliforniai ragyogó

Breed pöttyös macska fotó, színes

Homeland kotov- Amerikában. Abesszin, Sziámi, Brit-amerikai - ősei a képviselői ennek a fajtának. Kaliforniaiak Palette szemszín tartalmaz minden más, mint a zöld árnyalatai. Árnyalatú szem színe legyen összhangban a bőr színét. Ezek rövid szőr. A foltok csak akkor lehet kerek, szögletes, ovális vagy háromszög. Head van egy közepes méretű, lekerekített kontúr mentén. A fülek széles a bázis és a vége lekerekített, felálló. Hosszú farok. Testméret - közegben. California Spangled a különböző járás, az ugyanaz, mint a húsevő társaik.

legritkább

Breed pöttyös macska fotó, színes

Savannah. Származás ez az eredete a vad szervál és egy házimacska. A vágy a szakemberek, hogy hozzon létre egy macska, a leginkább hasonlít a vad képviselő siker. Ennél a macska vad megjelenés, de az otthoni nyugodt természete. Imádják, valamint a vadon élő rokonok, úszni, ugrani.

Ez a ritka fajta pöttyös macskák, amelyet az jellemez, a magas költségek. Természetes báj, hosszú nyak, láb, farok, hosszúkás test - ezek a megkülönböztető jegyei ilyen képviselő foltos. Ez jogosan a legnagyobb és a nagy macska között jelenleg meglévő. Mindebben arca olyan állatok szinte megkülönböztethetetlen bengáli vagy Kaliforniában fényes, hosszúkás, hosszú fülek lekerekített végén. bőrszín: az arany és a barna, például ezüst árnyalatú.

Ha szeretne többet megtudni a fajta itt.

Nagy pöttyös macska

Nagy méretű macska leginkább hasonlítanak a vad képviselői a világ látszat. Ezek a nagy, hosszú nyak és a lábak. Nagy pöttyös leopárd képviselők ilyen fajok: Pixie-Bob. Toyger. Maine Coon. Safari Serengeti.