Beállítania egy önálló internetes

Beállítania egy önálló internetes

Mert minden korosztály, az internet vált sikeresen helyettesíti a TV, így a szolgáltatók aktívan küzd a vásárlók, arra törekedve, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatást. Ki vezetékes internet gyors, és lehet csatlakoztatni egy rövid ideig. Ezen felül, a vállalatok, amelyek ezt a fajta szolgáltatást, nagyban megkönnyíti a felület lehetővé teszi a felhasználók számára az interneten a számítógépen.Mégis, még ezt az egyszerű eljárást igényel bizonyos készségek. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell beállítani az Internet Beeline haza.

oktatás

Most kell, hogy közvetlenül az interneten keresztül a Beeline. Ismét a „Start” menüt, meg a Control Center Hálózati és megosztási központ. Ott látni fogja a lehetőséget a „Change adapter settings”. Ha helyesen írta az összes szükséges információt, akkor megjelenik egy ikon a kapcsolatot elemzi «Beeline». Kattintson a jobb gombbal a lapra keres „Options”, és távolítsa el a jelölést az előtte az „Include Vindouz bejelentkezési tartomány”, majd a „Biztonság” fülre, válassza ki a VPN típusát, amely a következőképpen néz ki: L2TP IPSecVPN.Most végre elkészült a telepítést, akkor kattintson az OK gombra, és élvezze a használata az interneten.

Beállítania egy önálló internetes

Csatlakoztassa a router Beeline

Lesz a beállítások ablak megnyitásához. Az első lépés az, hogy válassza ki a kapcsolat típusát, ebben az esetben a WAN. Ezután a rendszer kérni fogja, hogy adjon meg egy sokkal pontosabb eljárás kapcsolat (L2TP).

Mivel a gyakorlat azt mutatja, a router némi időt vesz igénybe, hogy feldolgozza, és mentse el a beállításokat, így várni körülbelül három percig, és élvezhetik a használatát.

Beállítania egy önálló internetes