Akusztikus ezred a kezüket a 2107

A klasszikus „Seven” egy hatalmas potenciállal rendelkezik a szükséges feltételek megteremtése a telepítés jó zenét. Raktári hangszóró alatt található a hátsó ablakot a jármű 2107, a legjobb hely a telepítés nagy hangszóró. Kész rész ilyen típusú eladott auto alkatrészek és tartozékok tárolja és elég drága. Ezek általában öntött műanyagból, de annak érdekében, hogy magas minőségű hang használata ajánlott a fa dobogóra.

Akusztikus ezred a kezüket a 2107

Az alap ezen anyag kiküszöböli álrezgés és a maximális tisztaság zene lejátszása közben. A legtöbb autó 2107, amely meghatározta igazán jó minőségű audio lejátszók, felszerelt speciális műhelyek, vagy az összes műveletet kézzel végzik.

Anyagok és eszközök

Jó polc alatt az oszlopot most kompozit anyagok alapján fa. A gyártás az alkatrészek használata javasolt a következő anyagok:

  1. Tűzhely forgácslap - 16 mm vastag rétegelt lemez vagy 10 -12 mm a gyártási bázis.
  2. Szőnyeg, kozhvinil vagy egyéb dekorációs anyag feldolgozására egy polcon.
  3. Egy kétkomponensű epoxigyanta.
  4. Vékony nylon szövet típusa, akkor a régi harisnya vagy harisnyát.
  5. Építőipari hab.

Akusztikus ezred a kezüket a 2107

Elvégzett munka a kezét használja az elektromos és kézi szerszámok szerint az alábbi listából:

  1. Tűzőgép bútorok;
  2. elektromos kirakós játék, és egy sor fűrészlapok;
  3. Fúró fokozatmentes sebesség vagy csavarhúzó;
  4. Phillips csavarhúzó és egy lapos csavarhúzóval.

Ahhoz, hogy a minőségi vissza polc 2107 ezeknek az anyagoknak a kezüket csak akkor lehetséges, ha szigorúan tartsák be a technológiát.

Alkatrészek gyártása a saját

Kiváló minőségű polc dobogós beállítani a hangszóró kezdődik a felkészülés a bázis. Szétszedni kezüket főállású elemet, és használja sablonként. Mi lefeküvék egy lapon a forgácslap vagy rétegelt lemez és dolgozzon ki egy egyszerű ceruza. A rendszer segítségével a kirakós vágja ki a bázist, és óvatosan bánni vele egy utat a smirgli. Ugyanabból az anyagból, mint a felső vágott részét a dobogóra, és ez alapján a támogatást a dugványok fa.

Akusztikus ezred a kezüket a 2107

Rögzítse a kapott szerkezetet, hogy a bázis csavarokkal. A belső oldalán a dobogó szerelt karton elemet, a belső felületet képező, a dobogóra. A kapott bemélyedéseket megtöltik építési habbal, és egyedül marad, amíg teljesen száraz. Most a polclap kész, a felesleges kemény hab alakjában vágott, és óvatosan lefejik.

Base beállítani a hangszóró hátsó ablaka alatt 2107 már kész tészta legyen dekorációs anyagok saját kezűleg. Ezt a műveletet pontosan simítással bevonattal, amely amellett, hogy az alapvető módszer szerelési rögzített a hátoldalon egy másik tűzőgép és bútorok.

Hogyan kell telepíteni egy polc hangfal

A kész darab van szerelve egy standard helyre csavarokkal, amelyek származnak törzs, ahol azok a csavarok meghúzásával. Akusztikus ezred készült saját autó 2107 próbálja először, majd zasverlivaetsya a testrészeket. A csavarok vannak behelyezve lyukak, ahol a fej be van süllyesztve síkban áll az anyaggal.

Akusztikus ezred a kezüket a 2107

Minden előkészítő műveleteket, és a saját kezébe polc lehet állítani a helyére a VAZ 2107. előtti irányítva vezetékeket a kabin, amelyhez csatlakozik és oszlopok. A munka vége, és most élvezheti az eredményt, a hangminőség zene bázissal garantált.

[Ads1]

Talán akkor lenne érdekelt: