A macska szeret aludni a haját

Van otthon egy csoda)), valamint a haj és alszik koposhitsa))) szenvednek) türelemmel))))))

Ez rendben van, van két felnőtt szülő Koshak bratelnika, állandóan majd egy másik Tipo cici szopás és a lábak összenyomja a szerepek felcserélődnek)))Koshak én másfél éves, mint én, és megfogta a pici, valószínűleg a nővér nem kell felejteni, mert egész idő alatt kerestem egy mellbimbó szőrös párna és a hajam. valamint a haj nekem attól a pillanattól kezdve én dlinyuschie-be az éjszakai hátravetette - ott volt, és ásott, cuppanós és dorombolt a gyönyörtől))), majd tettem egy négyzet, és Koshak szokás benyúló haj! és jól Cogley vtykivat rám a fejét)))))) nincs helye a móka! rövidebb párna csúszott bozontos egyetértett. de ennek ellenére minden este thumps nekem az egész hasított már most is jelentős, közelebb van az arc, és amikor ez elég alvás és megpróbál felmászni a párnán, és aludni a hajad! Nos, mit lehet tenni! MCH káromkodás néha (van verseny látszólag) jól, mit akarok mondani, a legtöbb ezt a szokást továbbra is a felnőtt állat, a korai elvették a macska, és ez most a medve)))a macskám is alszik, vagy a haj vagy a nyak
egy macska, egymás mellett. ))) És éjszaka fogások egerek))) alszik a tv, mint amilyennek látszik

A macskám egy felnőtt, de amikor meglátott, egy fürdőköpenyben (it bolyhos) azonnal ugrik térdre kezd nyalás fürdőköpeny, dorombolás, lábat, hogy érintse, ha gyúrja a tésztát, még mindig gyártja és karmokkal. Szintén egy bundát, egy nagymama bujkál, és más puha dolgokat. Ez még mindig a gyermekkori cica memória halasztani, mint például a „Mom-to-hő-mash lábak, több tejet.” Azt tapasztaljuk, hogy a macska valaki az egyik háztartási anyaként választani. És amikor a lábak gyűrődő, és öntsük az orr, ez egy megnyilvánulása bizalom a különleges ember, a szeretet, ha akarja.

Tudom, mit jelent, aludni skatin Ned is kíváncsi amit oly húzott, és amellett, hogy már csöpögött a fülbe és murrychit és szöget a fején. mintha az anya cumi szar! Ezt követően, csak aludni, és ugyanazon a helyen a haj! Azt hiszem, csak a haj emlékeztető anyja haját, bár ő régen.

én 4 éves, még mindig szeret ásni, és néha harapni a fejét, úgyhogy én is kíváncsi a hajam, hogy mit

Van egy kis koromban, ezért is volt. most csak a lába alvás

Van egy macska 3 év. Imádja, hogy feküdjön a mell és orr „ásott” (ahogy mi nevezzük). Úgy tűnik, nem egy kicsit.

Kacsa superior alvás nem kényelmes disaccustomed akarom, de ez még mindig aranyos