A könyv egy csapdát varázslók olvasható online Diana Uinn Dzhons Oldal 127

Betűméret megváltoztatása - +

Body csapott a Wedding March „Itt jön a menyasszony”, hangosabb, mint valaha, a televíziós otthon a Sykes. Torkil felvette a kezét a holokauszt és tette a kört a folyosón.- Pum-Pum-purum, Archer off! Pum-Pum-Pum-pururum, Dillian és Schick le! - énekelte, felvette a dallamot. - Úgy indít űrbe mi esti csillag! Repülni egy rakéta Schick Dillian Archer - akárcsak Zilch! Hogyan kezdjük élni szépen, ahogy énekelnek szórakozást!

Katasztrófa nevetésben tört. Torkil végül letette, és hirtelen elkomolyodott. Az orgona elhallgatott.

- Meg kell minden gondosan megtervezni - jelentette Torkil. - Menjünk a sekrestye, ahol ez sokkal kényelmesebb, hogy konzultáljon.

Merészen odasétált a sekrestyében. Erskine követte leggyorsabban, Howard és katasztrófa sietve ügetett utána. Hölgyek, akik még mindig elfoglalva csokrok az osztályon, folytatott vizsgálatokkal rosszalló tekintetét: aki fut a templom körül! Most azonban a menet élén Torkil a reverendája, úgy nézett ki több tekintélyes és tisztességes. Torkil volt vendég egy meleg, világos szoba vakolt falak. A túlsó végén állt egy szekrény, amit jellemzően tárolják Reverenda és surplices a choristers, fiúk. Torkil ült egy rozoga széken, Erskine szorult Old padba, poedennuyu bogár-fúrók, és Howard holokauszt ült párnákon imádkozás, molyrágta.

Kezdődött egy katonai tanács. Ő késett sokáig - Howard nem számíthat, és hamarosan azon kapta magát azon, hogy aggasztó Ryzhik. Ha csak ott voltak, csak Ginger nem mászik a tombolás! Végtére is, nincs garancia arra, hogy ő hagyná Chic sértetlenül. A haditanács minden nyújtva. Ez állt egy sor hosszú és heves vita, amely áramlását az egyik a másikat. Az első katasztrófa kifejezve látó feltevés:- Miért, ha Fifi belép a márvány templom, akkor alakulnak öreg hölgy!

Erskine, homályos harag Fifi és Archer, fakadt ki:

- Archer És ez így van rendjén!

- De ez igazságtalan Fifi! - Igen, és Archer is - mondta Torkil. Válnak átgondolt, hogyan lehet legyőzni a tervet. A végén minden lefoglalt kétségek: Will Howard mágikus rá, hogy ne adjanak Fifi korban?

A második érv kitört a kérdés, hogy ki és milyen navret Chic és Dillian. Erskine gondolta, hogy bízza ezt a fontos és felelősségteljes munkát csak Hathaway.

- Az a zhist nem gyanúsított - magyarázta. - Ő nem részesült.

- Nem vagyok hajlandó egy ilyen szövetségese! - lobbant Torkil, arrogáns hengerelt mellkasi és megállott a billegő székre. - Sok-sok évvel ezelőtt, Hathaway megsértett engem, és azóta nem beszélünk!

- Hathaway csak. - És Erskine makacsul nabychilsya.

A Katonai Tanács egy zsákutcába. Végül Torkil gőgösen csökkent:

- Úgy legyen, kérje Hathaway. Csak én köszönöm, én még mindig nem akar részt venni.

Howard úgy tűnt, hogy a legjobb megoldás, és el lehet képzelni, de Erskine határozott volt. Torkil válaszul felfuvalkodott még, de kegyesen engedményeket:

- Nos, egyetértek, hogy jelen legyen a tárgyalások. De én személy szerint egy szót neki nem mondom, ne is kérdezze.

Erskine szilárdan állt: ő kell megengesztel Hathaway Torkil időszak.

Torkil ugrott arrogánsan felemelte a fejét, és azt mondta:

Howard sóhajtott. Íme makacs! Egy idő jön! És az este hamar, és Fifi fogságban!

- Nos, ha túl büszke ... - mondta, utalva Torkil.

- Ez nem az üzlet a büszkeség! - Torkil méltatlankodva nyomatni a kőpadlón. - Majd én megmutatom!

Odarohant a szekrényhez, és kinyitotta az ajtót.