A drog - gamavit - macska, hogyan kell használni

A szerkezet egy nagy számú aminosav tartalmazza „Gamavita”, vitaminok és nyomelemek. A legfontosabb összetevői a gyógyszer egy méhlepény kivonatot és nátrium-nukleotidok. Az első hat, biogén stimulátor, a másik hordozza az immunmoduláló funkciót. Ezek az alkatrészek macskák jelentősen javult az immunitást, megnövekedett vérszérum baktericid, serkenti a generikus tevékenységek és ott van a szervezet ellenálló képességét a stresszel és fizikai stressz.Jelzések

„Gamavit” használják a megelőzésére és kezelésére különféle betegségek állatokban. a szerszám leggyakrabban felírt a fertőző és parazitás megbetegedések, vérszegénység, angolkór, hypovitaminosis, mérgezés, mérgezés, és úgy is, mint kiegészítő hatóanyagként az öregedés és a legyengült macskák. Gyakran „Gamavit” alkalmazni a különböző versenyeken és kiállításokon, hogy a stressz az állat.

Ellenjavallatok„Gamavit” nincs ellenjavallatok, és jól kombinálható más gyógyszerek, beleértve az antibiotikumokat és vírusellenes szerek.

Adagolás „Gamavit” macskáknak

A hatóanyagot szubkután adjuk be. intramuszkulárisan vagy intravénásán. Az is lehetséges, kiforrasztó állat. Az adagot és a kezelés „Gamavitom” macskák és kiscicák állítja állatorvos. Mindazonáltal van néhány általános ajánlásokat használja ezt a gyógyszert.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák, és is lehet alkalmazni az arány 0,1 ml per 1 kg testsúly macskáknak „Gamavit” teljes test erősítése.

Terápiás célokra, a dózis 0,3-0,5 ml / kg.

ajánlatos, hogy hetente 3-szor 1,5 hónap a vérszegénység, angolkór, kimerültség, hypovitaminosis, toxicitás és a kábítószer-dermatitis.

A fertőző betegségek kezelésére, amelyek kísérik mérgezés az organizmus „Gamavit” használt legfeljebb 2-szer naponta, intramuszkulárisan vagy szubkután. A kezelés ebben az esetben 5 nap volt.

A kezelés a súlyos mérgezés „Gamavit” szubkután (1 injekció), intraperitoneálisan (5 injekciók) vagy intravénás csepegtető.

Kezelésére invazív betegségek „Gamavit” együtt használjuk antigelmetikami. Írja gyógyszert izomba időközzel egy nap.

Ha komplikációk a szülés alatt 2 oltás „Gamavita” ajánlom, hogy adja meg a macska izomba.