1 hetente egyszer vagy 2

1 hetente egyszer vagy 2
Lehetséges, hogy időben át a vizsgán programot teljesen, ezzel 1 év 1 alkalommal hetente?

Az elmúlt 4 évben a felkészülés a vizsgára, hogy csak 1-2 női hallgatók, mert jól ismeri az összes anyagot, és velük együtt, hogy csak meg kell ismételni minden munka nélkül.Ha osztályok heti egy alkalommal 1 közötti intervallum osztályok - 6 nap, ha a 2-szer, majd 2-3 napig (byvaet1-4 nap). Osztályok tartják a szabályok alkalmazását az algoritmus szeretne játszani a házban. munkát. Általános szabály, hogy a tanuló hozza a házat. feladat az utolsó napon, azaz abban az esetben, osztályok 1 alkalommal egy héten, egyszerűen elfelejti, hogyan kell csinálni a munkát, és csinálja önkényesen - eredményeként a nyomvonalat. lecke, ez az algoritmus meg kell történnie újra.

A kötet a ház. feladat esetén osztályok 1 alkalommal hetente 2-szer hetente más és más. Mivel az azonos mennyiségű program kell „illik” az 1 óra helyett 2, azaz a tömöríteni, majd a térfogatot növekszik 2 alkalommal. De aztán ugyanabban a 2-szeres növekedését és az ellenőrzés a ház. munkát. Ha a kötet normál (2-3 leveles elmélet és gyakorlatok 5-8), majd telik egy átlagos 30-40 perc (beleértve annak ellenőrzését, az elmélet és a munka a hibákat). Ha az összeg a kettős, majd rendre, 60-80 perc alatt. Abban az időben osztályok 90 perc szinte nincs ideje tanulni az új anyag.Előnyei képzés heti 2 alkalommal:

1. Az anyag vezetjük kis kimért mennyiségben, ezért jobb emésztett

2. A kötet a ház. munkahelyek elfogadható szinten - lehet, hogy egy éjszaka (kivéve vyuchivanie elmélet, amely foglalkozni kell 15-30 percet egy nap, minden nap)

3. különösen igaz a gyermekek számára a rossz memória! A szünetben az osztályok között hallgató nem volt ideje, hogy teljesen elfelejteni, hogy mi történt az utolsó ülésen, így nem kell időt tölteni a felülvizsgálatot.

Ha egy diák rossz memória, akkor a lecke 1 alkalommal hetente lehet egy és ugyanazon tárgyban tartott 3-4 alkalommal!

Ki is részt 1 nap egy héten?

1. Egy erős hallgató, ami a házat. Úgy működik, gyakorlatilag hiba nélkül, és mivel a ház elmélet lehet mondani, habozás nélkül 10-15 percig, képes érzékelni dupla mennyiségű információ az ODA. idő

2. szervezésében a hallgató, amely osztja hét közben, és teszi a házat. a munkát néhány trükk

3. A tanuló egy jó memória, aki emlékszik a leckét az algoritmus több mint 3 nap

4. A hallgató a jó felkészülés, ami csak kell felett házát. munkát.

Mi van, ha lehetőség van csak az osztályok 1 hetente egyszer?

Ha az idő kevesebb, mint 2-szer, úgyhogy ideje, hogy menjen át csak a fele a vizsgált anyag mennyiségének. És akinek szüksége az eredménye 50%. (Tekintettel arra, hogy a fele a hallgató unclimbed valami olyan tudja az eredmény lehet 70%, de még mindig nem versenyképes pontszám).

Elhaladunk csak valami, ami lesz elég ideje - (egyes részei) a vizsga, és a többi gyermek fog tanulni a saját, az ő felelőssége. Például, az egyikhez alkalommal hetente, tudom át az A és B (41 pontszám 64) vagy annak egy részét a C és B (34 pontszám 64), vagy csak egy részén helyesírási és írásjelek az az A és a C (37 pont a 64 ).

Kapcsolódó cikkek: