Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók

Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók

Mi legyen a ketrec csirkék?

A tapasztalt gazdák tudják, hogy a termesztés csibék és felnőtt csirkék is előfordulhat számos módon - a sejten belüli és a hagyományos. Ha van egy nagy farm nagyszámú csirke vagy tyúk, a legjobb megoldás az lenne, a termesztés egy madár egy csere után minden egyes tétel az alom. De ha van egy saját nem túl nagy gazdaságok, a legjobb dolog az, hogy a csirkék és a csirkék ketrecben brojlercsirkék.Nem titok, hogy ha a cella nem különösebben nagy, és különösen - kényelmes, az előnyök nyilvánvalóak:

 • Először is, a madár sokkal működőképesen egyre a súlyát, mert nincs annyi hely szaladgálni;
 • Másodszor, jelentős megtakarítást takarmány, ami előnyös, hogy a fogadó egy erszényt;
 • Harmadszor, brojler ketrec teszi, hogy fenntartsák a tisztaság jó.

Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók

Ha úgy dönt, hogy építeni a farmján ketrecbe csirkék otthon, akkor valószínűleg lesz érdekelt, hogy tudja, hogyan kell csinálni a gyakorlatban. Kezdetben, meg kell, hogy vegye figyelembe az árnyalatot, hogy a ház, amely már a madár legyen könnyű egy személy, mert szolgálják őt. Abban az esetben, vásárlási csirke a ketrecben vagy csirke lesz ráakad az a tény, hogy ezek az eszközök most váltak automatizált szempontjából takarmányba vagy ivóvízbe madár. Továbbá úgy gondolták, amennyire csak lehetséges, hogy mentse nemcsak az a hely, a madár, hanem az étel.

A mai napig a sejtek a legnépszerűbb:

 • 10 tyúk vagy csirke;
 • 20 tyúkok vagy csirkék;
 • vagy 30 gólt.

Ennek megfelelően ők is különböző méretekben. Mindenesetre, az ilyen sejtek készült háló, és lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a madarak és a csirkék és tyúkok, viszont van, hogy ételt és italt. Azonban, hogy miért szórja a pénzt, és dobja a pénzt, durván szólva, a szél? Végtére is, hogy egy ketrecben otthon összhangban minden méretben és rajzok nem olyan nehéz! Vegye figyelembe, hogy 10 csirke elegendő Q1. m helyet.

Ami a méreteket és anyagok

Mint egy kis helyet akkor marad néhány csirkét, akkor az első dolog, hogy fontolja meg, amikor magasépítési, hogy az anyag legyen, mint tartós. De még a leginkább tartós fa, meg kell vizsgálni a további támogatást, hogy megerősítse a sejteket. Megjegyezzük, hogy a vastagsága a jövőben a ketrec alján nem lehet kevesebb, mint 2 cm, továbbá meg kell fontolnunk, és átlósan is támogatja. Számíthat arra, hogy a teljes súlya a madár fiasítás nem lehet kevesebb, mint 25 kg.Master-osztály így

szükséges szerszámok

Tekintsük a példát, hogyan lehet egy tervezési álló hat körzetből, amelyek mindegyike megfelel a nyolc csirkék vagy csibék.

Ahhoz, hogy a saját kezét, előre kidolgozzák:

 • darab lemez;
 • vas lemezek gyártásához alom raklapok;
 • fa reechki;
 • rács egy kis keresztmetszetű;
 • csavarok;
 • adagolók és waterers.

Amikor mindenki összegyűlt, és a kezedben van rajza méretekkel, meg lehet kezdeni a munkát.

 1. Mivel a rekeszek hat, először is azt kell, hogy hat mindenkori állványok, amelyek mérete nem lehet 2-7 cm. A hossza minden támasz legyen 165 cm.
 2. Ezután be kell kapcsolódni az állvány kiderült keretet a design. Ezt meg kell tenni a segítségével előre gyártott fa léc. Méretek hat lécek kell 3 2 cm, a másik három - 10 cm-enként 2, és a két csík - 5 cm 2 Ami hosszúságú, egyes rack-kisebbnek kell lennie, mint 140 cm magas ..
 3. Aztán folytassa a gyártása az oldalfalak. Ehhez meg kell lemez - kilenc lap legyen a mérete 57,5-30,5 cm.
 4. Akkor meg kell, hogy hat raklap fémlemezek, amely elvégzi a funkciója az alom és a szemétgyűjtő. A méretei ezek a lemezek kell 20 cm magas, 67 cm széles és 30,5 cm hosszú.
 5. Amikor a raklap befejezte, folytassa ahhoz, hogy egy tető a szerkezete. A mérete legyen 140,7 x 70 cm.
 6. A következő lépés az, hogy telepíteni etetők és waterers. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja ezeket a tételeket előre, akkor egyszerűen csak meg őket a kapott szerkezetet úgy, hogy a madár volt kényelmes enni és inni. Ha nem gondoskodunk a vásárlás ezen komponensek, akkor azok is elvégezhető függetlenül a vas lemezek. Itt minden attól függ, a képzelet - milyen formában lesz, és így tovább. Azt is figyelembe kell venni azt az időtartamot, hogy ivók. A nagyobb kényelem érdekében a tenyésztő ajánlott vásárolni egy automata szelepes itatók, ez lehetővé teszi, hogy a madarak mindig oltja a szomjat, és akkor nem kell gondolni, mi van a itatók nincs víz. Ahhoz, hogy telepíteni ezeket a tételeket, használja a speciális tartókkal.
 7. Következő folytassa a beépítési nyílás rész szerkezetét. Ehhez fogjuk használni a rács, előnyösen egy nagy keresztmetszetű. A keresztmetszet olyannak kell lennie, hogy a tyúkok vagy csirkék nem jelent problémát, hogy álljon be a fejét a net annak érdekében, hogy szabad az élelmiszer.
 8. Az utolsó lépés - Az elem behelyezése design. Annak érdekében, hogy sokkal kényelmesebb mozogni, hogy az alján a kerekek csavar rögzít, vagy speciális tartókkal.

Photo Gallery

További képek és rajzok méretek megtalálhatók a fotó galériában. A rajzok előírt különböző tervez, így a termelés, akkor bátran használja az egyiket.

Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók
Photo 1. Tervek az építőipari termelés
Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók
Photo 2. Tervek a gyártási struktúrák tyúkok
Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók
Photo 3. Tervek az építőiparban a ház csirkék és csibék
Útmutató a sejtek előállításához brojlercsirkék kezüket rajzok és fotók
Photo 4. A négy „otthon” a tyúkok és csibék