Túrós sütemény receptje finom sajtos - hírek Magyarország és a világ ma

Túrós sütemény receptje finom sajtos - hírek Magyarország és a világ ma
Aki közülünk nem tudja cheesecakes. Az íze ismerős gyermekkorban. Még nagyanyáink ezek mindig elő. Évtized telt el, de a sajtos-vonatkozású nem csökkent. Ezért úgy döntöttünk, hogy ossza meg a recept egy klasszikus cheesecakes.Cheesecakes túrót - a kedvenc desszert, szinte minden generáció számára. Természetesen minden családi recept annak cheesecakes. Nos, mi közzé ezen az oldalon, az úgynevezett „klasszikus” változat, amely nyeri a szívét minden háztartásban.

A fő összetevője a túrós palacsintát. Ha kiderült, hogy a hazai (legalkalmasabb cheesecakes), gyúrjuk alaposan villa előtt dagasztás a tésztát. Ezen felül, akkor szüksége lesz egy tojás, egy kis lisztet, fűszereket. Serve klasszikus sajtos lehet kész a költségvetés, dzsem, lekvár, sűrített tej, tejszínhab.Recept finom cheesecakes

• Túrós - 500 g;
• Tojás - 1 db;
• A cukor - 0,5 csésze;
• Sós - 0,5 tk;
• Vanília - hegyén egy kést;
• Liszt - 100 g;
• napraforgó olaj - a sütéshez.

1. Túró vágjuk fel kell aprítani. Ha nincs turmixgép, ne essen kétségbe, akkor dörzsölje át egy szitán vagy sajt cefre egy villával.

2. túró hozzá tojást, sót, cukrot és a vanília.

3. Alaposan keverjük össze, és adjunk hozzá 4 evőkanál liszt csúszdával. A maradék lisztet elhagyni obvalivaniya cheesecakes. Nagyon finom kapsz, ha hozzáadjuk a tésztát, párolt aszalt sárgabarack vagy apróra vágott banánt, vagy almát. A lányom szereti sajt sütemény töltelék nélkül.

4. Készítsen sajtos és feltekerjük, a lisztet. Ahhoz, hogy ez megtörtént, akkor kell használni egy kanál víz: nedvesítse egy kanál vízben, összegyűjti a kanalat egy kis tésztát, tedd a lisztet és a forma egy sajttorta.

5. Fry cheesecakes napraforgóolajban egyrészt zárt fedéllel