Szerelem vagy pénz - választani anélkül, hogy a többiek

Helló kedves olvasók! Szerelem vagy pénz - mit válasszon. Most idők változtak, és még ritkábban fog találkozni, akik ebben a kérdésben, hogy a gyors választ, majd kitör a sír a témában, ami a legfontosabb az emberi fény érzés. Nem szükséges, hogy megvádolja emberek kommersz és bukása erkölcs. Mi nem változott, csak most egy kicsit őszinték magunkkal.Ma fogunk beszélni arról, hogy mi a fontosabb - a szerelem vagy a pénz, mi a teendő, ha szembesül egy ilyen választás, hogy meghatározzák a döntést, így nem bántam téged is van sok érdekes pszichológiai és a mindennapi élet. Dőljön hátra. Elkezdjük.

Mi kiemelkedő jelentőségű

Lásd milyen érdekes kiderül, amikor a választás között egy szeretett és partnere a pénz, a társadalom lyutuet be, hogy ha előnyben részesíti a második, akkor - egy jelentéktelen ember. Amikor arról beszélünk, független jövedelem. karrier és az élet, akit szeretsz, mindenki puhább lesz, és elkezdi keresni a kompromisszumot, hogy mindenki kényelmesen.

Szerelem vagy pénz - választani anélkül, hogy a többiek

Érvek a kiemelkedően fontos a szeretet volt a nap, amikor egy nő nem a saját, és egy csomó pénzt. Volt, hogy válasszon egy ember. ami biztosítaná a jövő és az utókor. „Bár valahogy” elég volt, és minden olyan kísérletet, hogy minél több saját maguk és a jövőbeli gyermek az egyetlen lehetséges módja, hogy egy nő kell tekinteni aljasság.

Ahogy a dolgok most? Akar keresni magának - nos, akkor kész. Álmodik a sikeres ember - akkor estek. „Viselkedik” a pénzt.

Ha ezt a lehetőséget most ott áll előtted, kérlek, a döntés meghozatala előtt, megpróbál megszabadulni a sztereotípiák. Nagy jelentősége van nemcsak a kérdéses összeget, de a mértéke a szeretet. valamint a belső beállításait. Túl homályos használni ebben a nehéz helyzetben, a szokásos tanácsot tapasztalt.

A távoli fiatalok, láttam az egyik a történelem, hogy emlékezni fognak az életemben. A fiatalember azt mondta a barátom, hogy ő találkozott vele csak azért, mert a pénzt. Ez volt minden: a sír a lélek, a szenvedés és könnyek. Girlfriend emögött csendben figyelte, majd azt is nyugodtan azt mondta: „Kostya, de ha nincs pénz.”Szerelem vagy pénz - választani anélkül, hogy a többiek

Minden, mint látható külön-külön. Beszéljünk róla.

Ez közelebb van

Egyes férfiak, különösen azok, akiknek nincs pénzük vagy karizma. Úgy vélem, hogy az összes lány alap boldogság rejlik pénzt. Ezek nem tud nyerni a női szív által a saját varázsa, és képes kommunikálni. Azt találták, a legegyszerűbb módja, hogy megoldja ezt a problémát -, hogy hibás a női nemi üzleties.

Ha azt tapasztalja, kanonikus szerelem, amelyikből pillangók a gyomorban. Legvalószínűbb, hogy olvasod ezt a cikket csak puszta kíváncsiságból. Természetesen egy igazán szerető nő vagy egy férfi nem kell semmilyen kedvezményt a civilizáció - „lett volna elég közel, és a többi megoldódott.”

Ha előtt van egy választás, akkor valószínű, érzések nem olyan erős, és ha a másik fél nem volt anyagi jólét, akkor még mindig hittem, hogy valaki előnyben. Néha tulajdonítanak túl nagy jelentőséget jelentéktelen tényeket.

Szerelem vagy pénz - választani anélkül, hogy a többiek

Az egyik módja hozzám lány kínos anyagi feltétele a barátja. Túlságosan biztos. A lány számára ez újdonság volt. A végén ő is úgy döntött, hogy megpróbálja megtalálni egy kapcsolatot vele. Néhány hét múlva újra megjelent: „Nem tudom megtenni. Ő nem tartja teljesen. Ő hülye, érdektelen, unalmas. Ő folyamatosan próbál vásárolni a figyelmet és tiszteletet - ami elképzelhetetlen ajándékok, elvégzi minden szeszély. Van nyíltan kigúnyolják, és úgy tűnik, hogy nem veszi észre. "

Mint látható, nem minden esetben a pénz - ez a legfőbb jó. Próbálja eltávolodni a pénzügyi kérdés, és nézd meg az élet más szemszögből - az egyik ember (vagy mi a helyzet), akkor tényleg inkább? Hogyan viselkednek, ha a pénz nem egy konkrét személy, és mi a jelenlegi hozzáállása az egyik, mit gondol, hogy szeretsz.

Azt is javasoljuk, hogy foglaljon Klaus Joel, „A pénz - ez a szeretet. Ez, hogy szükség van a hitre. " Ez segít megtanulni, hogyan kapcsolódnak a finanszírozáshoz, hogy azok az élet és élvezni minden pillanatát.

„Az érték a pénz nem bennük, és lehetővé teszik az álmok valóra” - mondta Klaus Dzhoul, és azt hiszem, ez valami.

Szerelem vagy pénz - választani anélkül, hogy a többiek