Sling a kezét

Nem szeretem babakocsik és szívesebben viselnek a babák felkötve. Megvan 2 - Sling-sállal és parittya a gyűrűket. Általában azt slingomamama a tapasztalat. Szeretem ezt a módját gyermekek hordozására. Varrni felkötve lehet a saját kezét. Tű nők vállát.


Sling a kezét

Ez az én elsőszülött. Baba felkötve 1,5 hónap.

Találat ebben a ládákat régi fotó. A minőségi képek, persze, nem igazán. De azt a lehetőséget, kanyargós hevedert sál is jól látható.

És most egy kis történelem és hasznos információkat a hevedert. Ha még mindig bizonytalan vagy nem varrni a hevedert a kezével.

Így a gyermekek hordozására felkötve kelme ismert, ősidők óta.
Sling formájában ma ismert, először tervezte Dr. Rainer Garner lánya alapok. Ahhoz, hogy a hosszú darab szövet, például, hogy a régiek használt, tette hozzá gyűrűt. És hogy egy prototípus a parittya a gyűrűket.

A fő előnye, hogy a hevedert előtt „kenguru” tartják, hogy van egy gyerek a természetes, élettani testtartás, mint a fekvő és ülő helyzetben. Ezért felkötve, ellentétben kenguru, anyukák viselhet gyerek születéstől körülbelül 2,5 év.
A hevedert nagyon kényelmes szoptatni.
Akkor szabadon mozoghatnak a városban, és nem gondol hajt kerekesszék, vagy sem. Sling lehetővé teszi a mobilitás, a mozgás szabadságát.
Parittya Ez lehet egy kiváló eszköz könyv egy kisgyerek, és ami a legfontosabb, míg a fennmaradó teljesen szabad kezet.

Ellenjavallat hevedert problémák vannak a gerinc, valamint a hosszú tilalom viselése nagy terhelés alatt.

Találtam egy érdekes cikket egy régi magazin, hogyan lehet parittyával a kezével. Szeretném megosztani veletek. Hozzátette megjegyzésként mind a heveder.
Varrni a hevedert maga jóval olcsóbb, mint vásárolni kész. Ezen kívül, mivel a szabadságot a választás a szövet és befejezi felkötve.

Megkezdése előtt, hogy felfedje részleteit a hevedert, az anyag ki kell mosni és vasalni, hogy adja zsugorodás és lágyabbá válik.

Sling a kezét

Sling sál. Photo az internetről.

A szövet van szükség egy ilyen szűk felkötve, de nem kövér. A végén kell kényelmesen kötve egy csomót. Jó Jacquard Sling-sál feltétlenül nyugszik egy csomópontot.
Puha pamutvászon kényelmes varrás, kiderül, a tökéletes hevedert a házak és lakások sétál. De ne feledje, hogy ez a szövet egy kicsit csúszik a szintetikus anyag, így ez nem mindig kényelmes viselet morzsa overall, de ha rajta baba egy gyapjú vagy pamut ruhát nem lesz nehézség. Az önköltségi ára egy ilyen hevedert nagyon alacsony - ez egy határozott plusz.

Kötöttáru is nagyon kényelmes. A kötött hevedert legalkalmasabb vastag, mindkét oldalán festett trikó, amely átnyúlik a kicsit, de nem feszített mentén. Például, hogy illeszkedjen a hevedert szövés szövet „interlock”.
Jacquard szövet nagyon jók a hevedert-sál: ők sűrű és szállítására alkalmas nehéz felnőtt gyermek. Megjegyezzük, hogy a szövetekben, például a farmer-szakaszon rugalmasságát hozzáadott szintetikus szálak, így jobb, ha abban az esetben, ha biztosak vagyunk abban, hogy a gyermek nem allergiás.

Először meg kell határozni a kívánt hosszúságot.
Tudod, hogy egy hosszú sálat, attól függően, hogy mekkora a változó hosszúságú 4-5,5 m leggyakoribb hossz - 4 m. 80 cm, ez illik anyukák növekedése 160-170 cm, súlya 60-75 kg. Ha a mérete maximum a 46., stop 4 m, amelynek mértéke 46-50 - 4,5-5 m, méretben 52-én kell 5-5,5 m néhány tipp hosszának meghatározására a hevedert, hogy a méret a ruhák tulajdonítani. 0. például, egy nő ruhát mérete 46 szüksége 4m 60cm szövet.

Varró rövid parittya-sál ruha szövet hossza körülbelül 2,5-3 m. Ez a hevedert-sál használt kötni a gyermek a különböző pózok. Optimális sál szélessége 50-55 cm.
Néhány szakboltokban eladott szövet 50 cm széles kerettel, mert a teljes hossza a széle nem szükséges kezelni.

Ha a szövet nincs kéznél, meg kell hajolni az előnyt a teljes hossza a hevedert, tack és irkafirka egy írógép. Általában, ez minden. Sling-sál kész! Kívánt esetben, az egyik nem tud egy sál téglalap alakú, és összehúzott végei (orsó alakú vagy paralelogramma alakú). De fontos, hogy a hevedert a sűrűbb anyag, mint karton, vagy egy széles sálat (szélesség 60-65 cm). Szűkített végződik könnyebb lekötni, és a sarkokban a paralelogramma lesz kendő szépen, ha a végén a hevedert nincs teljesen eltávolítva egy csomót.Ha úgy dönt, hogy egy hevedert, csúcsos vége, kényelmes, az ilyen számítás: a szélén a szélessége a sál legyen szélességének fele a központi rész. Zauzhat végei következőképpen kiindulva távolságból 90-100 cm-re a szélétől slinga.Chtoby jelölésére közepén hevedert, lehet, hogy egy kis Dart 7-8 mm, és a burkolat intelligens menet. Egy ilyen címke könnyen megtalálhatók érintéssel, ha nem emeljük fel a hevedert a feje fölött (például, ha viselni hevedert egy autó).

Ha fárasztó baba felkötve sál terhelés egyenletesen oszlik el mindkét vállát, és ebben az értelemben ez sokkal kényelmesebb, mint a modell a gyűrűket. A gyűrűket a hevedert terhelés esik az egyik vállára. De ez sokkal kényelmesebb viselni, mint a sál, amit akar, hogy vissza az időben.

Sling a kezét

Parittya a gyűrűket. Photo az internetről

Vásárlás gyűrű hevedert lehet bármilyen ruházati boltban. Az átmérője a gyűrűk függ a szövet :. Szatén - 6 cm, pamut - 7 cm A minta varrt két módon.

1. A hevedert a gyűrűkkel van szüksége 2,75 m szövet szélessége 115 cm. A legvalószínűbb, hogy ez elég, és a hossza 2 m 3, de jobb, hogy több, mint kevesebb. És a maradékot anyagot ezután, hogy a zsebében. Erre a hevedert ruha pamut vagy vászon.

Először is, nem hem szélén szövet és borús. De ha a végén nem ugyanaz a szám, akkor jobb, hogy kiegyenlítse azonnal.
Mérjük ki a közepén a szövet, emlékezni, és hajtogatási él mindkét széle befelé úgy, hogy azok megérintette.
Most szeres a szövet még egyszer azonos módon.
Ismét összecsukható. Ennek eredményeként, akkor a sáv szélessége 13-15 cm. Most kell a gyűrűt.
Tedd körülbelül 15 cm-re a szélétől.
Akkor vessen egy közelebbi vége, és húzza át a gyűrűk és behajt lezáró gyűrű hurok.
Öld meg a redők a csapokat, hogy ne szét.
Varrni néhány alkalommal különböző irányokba, a 15 cm-es, hogy egy erős pánt, amely képes ellenállni a súlya a gyermek.
Akkor cikcakk öltés - egy erős varrás.
Szintén lehet kezelni egy cikk-cakk szélén a szövet a körkörös végén. Ez nem kopnak szegély nélkül (ahogy a kis felhúzott ez a rétegek száma is elég nehéz).

Ahhoz, hogy kezelni ezt a honlapon érdemes egy vastagabb tűt (№100-110)
Most, hogy szinte minden kész, akkor meg kell próbálni a hevedert és a hossza a farkát.
Ezután vágjuk le a felesleges, és kezelni szélét.
Vágott egy darab szövet lehet, hogy a zsebében a megfelelő méretű, és varrni a farok a hevedert. A zseb lesz kényelmes viselet mindenféle hasznos dolgot. Ha teszi, hogy a kapocs, akkor nem kell aggódnia, hogy belőle az úton valami ki fog esni.

2. Ha van egy szép kétoldalas anyag, akkor lehet, hogy egy másik változata a hevedert, - elegáns és nagyon elegáns. Természetesen ebben az esetben is fontos, hogy a szövet volt természetes.

Egy tökéletes nyári pamut (gyapot), viszkóz. A hideg évszak - gyapjú és gyapjú (nem túl vastag és kétirányú halom). Azt Sling a karikát Calico. Én nagyon szeretem.

Tehát először vágás a szövet. Flap Hossz - 2 m 2,4 m.
Minél nagyobb a mama (vagy apa, aki szintén rajta egy baba felkötve), annál tovább kell a szövetet. A szélessége a csappantyú - 80 cm.
Most meg kell kezelni az anyag széléig 3-2 hosszú és egy rövid, annál erősebb, annál jobb. Felhívjuk figyelmét, hogy a széle az anyag folyamatosan dörzsöli a gyűrűt.
Tissue a kezeletlen oldallapnyelv szeres „harmonika”, a szélessége a redők körül 3-4 cm. Ezáltal van szüksége, csak egy része az anyag a parttól 35-40 cm-re a nyers szélén.
Nyitott végét illessze ollóval és kezelni overlock vagy cikcakk.
Visszalépve a szélén a kezelt 15-18 cm, hogy egy sima vonal párhuzamosan.
Kissé lelapul a redők alatt varrással.
Pass szélén a gyűrűk, nyomja őket arra a szintre, a varrott vonal.
Wrap a kezelt részét a szárny irányába alapszövedék és rögzítse a csapokat. Van egy hurok formájú ventilátor, hogy fogja a gyűrűt. Redők fog játszani a szerepét válltöméseket.
Tűzött a szélén az alapszövet.
Hogy 3 egyszerű vonalak mentén a hajlítási él, minden egyes alkalommal lépett vissza 1 cm-t. Az ízületek erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a súlya a baba.
A végén megvan nem csak eszköz, kényelemre értékes utód, de a bract, pad, podstilochka változtatni pelenka vagy öntettel morzsákat. A hosszú farok a hevederek segítségével szinte észrevétlenül a takarmány a baba mell nyilvános helyen (használni, mint egy takarót a válla fölött), zárja le a nap és a szél, elrejti alszik morzsákat tükröződést és a kíváncsiskodó szemek. Elegáns hosszú farok segít az anyja meg még vonzóbbá.

Sling a kezét

Tehát annak kiszámítására, milyen alkatrészekre van szükség, és folytassa. . A kétpontos heveder 10 cm-től 1,55 m, majd 2 pántból 20 cm széles és 210 cm hosszú önmagában háttámla. 2 rész - 55 cm x 35 cm-es van szükség, hogy egy dupla kört, azaz figyelembe véve ráhagyás varratok szükséges 23 cm x 158 cm-es.

De mi van, ha nincs idő, és a heveder van szükség „itt és most”? Próbáljuk meg, hogy ki a rendelkezésre álló eszközöket. Bármilyen kendőt, sálat, vagy akár egy nagy gyermek lepedő, amennyiben szükséges, viszont egy hevedert.

Látod, hogy tudod magad felkötve. Akkor is, ha kevés tapasztalattal a varrást. A legfontosabb dolog - a vágy. Tartalmazza a képzelet. Design, modell, díszíteni az ízlése hevederek, mester őket hangon kedvenc ruhát. Ez a másik oka, hogy hogyan anyám és mint nő, a divatos, elegáns nézni, meg egyedi ...

Remélem, hogy megértsék, hogyan kell varrni a hevedert. Te leszel a legdivatosabb, szép és modern anya. Sling a kezét - ez egyszerű!

Egy másik hasznos információkat varrás, lásd ITT

Miután a cikket gyerekek sfotkali rám, parittyával. Ott ül egy új családtag lányunk Dasha. Kérjük, a szeretet és javára.

Sling a kezét