Saláta recept csirke és a friss zöldségek

Saláta recept csirke és a friss zöldségek

Barátok, ha jön a tavasz, és vannak az első zöldségeket gyógynövényekkel, amelyek szeretnék készíteni könnyű ételeket finom vitamin. A legegyszerűbb recept a saláta csirkével és zöldségekkel „tavasz”. Csirke zöldséggel - harmonikus és nagyon hasznos kombináció, és az összes hozzávalót egyszerű és hozzáférhető, a csirkehús - egy jól ismert diétás termék. Ropogós uborka, fűszernövények és érett paradicsom - egy raktár a vitaminok. Zöldség és zöldek a hús tökéletesen felszívódik a szervezetben gyorsan kompenzálni a hiányzó vitaminokat, melyek annyira hiányzik a tavasszal.Csirke - 1 darab
Friss uborka - 2 db
Paradicsom - 3 db
Olívaolaj - egy-két evőkanál


Lemon - fél
Bármilyen zöldek - petrezselyem, kapor, koriander, zeller, hagyma toll, saláta
Só, fűszerek, bors - ízlés szerint

Hogyan készítsünk saláta csirkével és zöldségekkel:

1. Csirke mosás és átfogják a gabona apró darabokra.
2. sütjük a csirkét forró serpenyőben, amíg főtt, fröccsenő egy kicsit finomított olaj. Hús csirke ízű alkalmas fűszerek, például - curry, só és bors ízlés szerint. Hús megsütjük közepes tűzön 15-20 percig, időnként megkeverve, alkotnak egy arany kéreg minden oldalról. Nem szükséges overcook, vagy száraz lesz, amint az arany kéreg - ez kész.
3. Bár a sült csirkét készít zöldségeket a saláta: moslék és mi vágjuk paradicsom és uborka. A mérete és alakja a zöldségek vágás bármilyen - az ízlése.
4. A zöldek is mossa és vágjuk.
5. Készítsünk salátaöntet: mix olívaolaj citromlével facsart.
6. szórakoztat zöldségeket öntettel.
6. A salátástál, vagy egy nagy tál saláta fel, majd a zöldségeket, azok sült csirke. És végül, - megszórjuk apróra vágott zöldsaláta.
Tavaszi csirke saláta zöldség kész. Minden jó étvágyat és jó hangulat!