Roletta kezük lépésről lépésre, és a mester osztály

Roletta kezük lépésről lépésre, és a mester osztály

Vakok tökéletesen telt el a friss levegő és a napsütés, de úgy, megakadályozta a feleségei és leányai, a ház tulajdonosa.

Az első sorozatgyártású vakok származik a második felében a XVIII században, Philadelphiában. Kinyitotta érkezett a brit tervező Dzhon Vebster.De a szabadalmi adtak nekik majdnem egy évszázaddal később, a híres amerikai gyáros John Hampton.

Körülbelül, mint volt egy története redőny - használta először őket biztonságosan, majd elkezdtünk ipari környezetben, majd később szabadalmaztatta.

Az egyik változat szerint, redőny megjelent Németország: német, hívei szigorú rend minden, szeretet egyszerű és hatékony design, amely magában foglal egy mechanizmust kanyargós az anyagot.

Jóval azelőtt, hogy feltalálták mechanizmus lazításra egy tekercs szövet, szövet vakok összegyűltek redők - hívták a római árnyalatok, és ezek népszerűek a mai napig.

A szabadalmi görgős függöny kaptak 1880-ban, a cég Tidmarsh, amely részt vesz a tervezés windows 1828 óta egészen mostanáig.

Ma a divat minimalizmus, szinte minden javítás kezdődik egy ötlet, hogy egyszerűsítsék és könnyítsék tér - ezek a trendek bizonyos mértékben vezethető sok belső.

Az emberek egyre inkább felhagy a hagyományos függöny kialakítása az ablakokat. Ők „súlyosbítja” a helyzet, tökéletes „szilárd” klasszikus belső, de a „light” ma gyakran őket ártalmatlanítani.

Előfordul, hogy a tulajdonosok nem szívesen függöny ablakok beszerelése - vízhatlan külső üveg a problémát oldja meg a magánélet.

Eltávolítása után díszlécek a javításra, sokan a jövőben egyáltalán nélkülük.

Roletta kezük lépésről lépésre, és a mester osztály

De a legtöbb a függöny kényelemmel társítják, és fekete lyukak ablakok éjjel - nem a leginkább megnyugtató látvány. Telepítése vakok válik ebben az esetben ésszerű kompromisszum.

Néha, a belső, azt szeretnénk, valami újat, de nincs vágy, vagy pénzt a javítások, akkor vakok és egyéb elemek a díszítés - ez az, amit az orvos rendelt.

Fabric vakok - a tökéletes megoldás az otthoni, akkor felélénkül egy osztályban vagy műhely termelés.

Előnyök és típusú redőny

Így redőny lehet kiegészítője a függöny és dekor független ablakot. Ők lehet megrendelni (csináld magad) műanyag és minden fa ablakok.

Fabric redőny védi a házat a nem kívánt kíváncsiság és a nagy szoba árnyékot a közvetlen napsugárzástól.

Ha szükséges, akkor lehet akár teljesen elsötétül a szobában, például, ha egy személy hálószoba, dolgozik éjjel, és kénytelenek aludni a napot.

A választható szövet lehet irányítani a fényt a szobába a nap folyamán: a napsugarak áthaladó anyag, színezve lesz a színük, ami érdekes hatásokat.

Használhatja színű szövet vagy sima, de minden ajtó más színű.

A színek és minták nyit tág teret a kreativitás az otthoni - az emberek, akik számára ez fontos, akkor könnyebb merészkedik javítás.

Roletta könnyen kezelhető és karbantartható. Ők is elég könnyű csinálni magadnak. Ehhez nem kell mást találni a megfelelő mesterkurzust az interneten.Lépésről lépésre fotókkal megkönnyíti a gyártási függönyök, még a tapasztalatlan varrónő. Mert házivarrónő tapasztalt idegen uralkodó osztály - csak egy további forrása az ötletek.

Mielőtt keresni egy mesterkurzus, hogy szaladnak szövet keresés és indítsa el a kreatív folyamat, fontos, hogy megoldja a technikai oldala a kérdés.

Az egyik legfontosabb pillanata - ahova a kész terméket az ablakban. A mechanizmus lehet a különböző

Kazettás függönyök speciális útmutatók - keret, keretezés az anyagot. Egy ilyen elrendezés számos előnye van.

Először is, a függöny nem bágyadtság, ha tesz egy műanyag dobozban egy csuklós fedél a szellőzést.

Másodszor, a kazetta lehet telepíteni a fedelet és az ablak kerete és a fal körül az ablak megnyitása.

Ha csatolja a keretet szorosan a fal, ez a legjobb megoldás azok számára, akik az ablakokat félelem megakadályozza a huzat.

Harmadszor, a keret védi a szövet a függöny az oldalán a szennyeződésektől és razlohmachivaniya - így a függöny nem fog hamarosan javításra szorul.

Különleges mechanizmus összecsukható függönyök lehet csalni azt a dobba tetején az ablak, vagy pedig magát a tekercs vak.

Roman árnyalatok tökéletes belső terek, amelyben meg kell, hogy olyan légkört teremt a kényelem és még egy bizonyos könnyelműség.

A szobák, díszített stílusban hi-tech, vagy a modern, épp ellenkezőleg, a legalkalmasabb telepítése redőnyök, villamos hajtás.

Ezek a függönyök is el lehet végezni egyedül, de el fog tartani egy varázsló jártas szakember. Azonban, varrónő is lehet a nagy ezermester.

Elektromos meghajtó függönyök - ez nem csak egy bizonyos stílust, a telepítés végezhet meglehetősen haszonelvű feladatokat, például, hogy az élet könnyebb termelő.

A legtöbb szobanövények vannak fényt igénylő, de nem tűri a közvetlen napfényt. Elektromos redőny védi a növényeket, amikor a tulajdonosok nincsenek otthon.

A működtető szintén lényeges otthon a sok ablak, amelyet használni kell napi rendszerességgel.

Az interneten megtalálható egy workshop ebben a témában. Mindenesetre, akkor lehet, hogy vakok a kezüket és a meghajtó külön rendelhető.

Varrni vagy megrendelést?

Elméletileg az otthon lehet a különböző árnyalatok bármilyen telepítési és záró mechanizmus.

A gyakorlatban azonban a legtöbb saját készítésű redőny, amelyeket el kell csavarni, és kötötte az alján, hogy biztosítsa a megfelelő magasságot.

Keresek egy mesterkurzus, akkor valószínű, hogy találkozunk a fő javaslat az, hogy egy ilyen konstrukció.

Van egy bizonyos varázsa, mint a függönyök nem hasonlít a gyári vakok szövetből készült, de ez nem hátrány, sőt előny. Ezen felül, ezek könnyen eltávolítható a mosáshoz.

Ha egy bonyolultabb mechanizmus - a dobra az anyagot -, hogy közvetlenül a varrás kevesebb, de az önköltségi ár magasabb lesz.

Roletta kezük lépésről lépésre, és a mester osztály

Amellett, hogy anyagi és szerelvények, meg kell vásárolni impregnáló anyag.

Víztaszító és folt-rezisztens impregnáló nagyon hasznos lesz a konyhai függöny, antisztatikus megakadályozza a por ülepedését a szövet, hogy így minden szobában.

akkor találkozhat két probléma gyártásához:

 1. Keresés kiegészítők és impregnáló - ez nem a felső eladó, így egy kicsit a kiskereskedelmi egységek;
 2. magas költsége házi függöny. Gyártók vásárolni tartozékokat, textil- és impregnáló nagykereskedelmi áron, így a független produkciós lehet még drágább, mint azok sorrendjét.

Ha nem kész arra, hogy nehezen találnak mire van szükség a gyártás függöny, érdemes lehet vásárolni kész.

Azonban van egy kompromisszum - javítása redőny, amelyben a szövet kopott, de a hardver maradt üzemben.

Ebben az esetben nem is kell a kézi - lehet kísérletezni a választott anyag, a kombinációja a különböző típusú egymással és korlátozzák a keresést egy speciális impregnáló.

Függöny tud varrni a saját kezét és impregnálás nélkül, de akkor gyakran kell mosni, és a kopás szövetek magasabb lesz.

Következtetés: A független produkciós redőny nem feltétlenül segít pénzt megtakarítani, de ha szükség van egy kimenete a kreatív energia, érdemes egy próbát.

Mi jobb választani tapéta - vinyl vagy gyapjú?

Jellemzői és alkalmazások firebrick

 • Larisa Mi a helyzet folyékony körmök kiválasztani a legjobb és miért kell használni őket. Üdvözlünk! Kérdés-e lehetőség, hogy a ragasztó ragasztó pont szereléséhez fa érme, szövet ... Tovább
 • Oleg Vlagyimirovics előnyeiről a WC bidével funkciókat. Most a nagy számú fedelek bidé megvásárolható az ügyfelek és Otley ... Tovább
 • Basil arról, hogyan építse hozblok az ország saját kezűleg. Zdravstvuyte.Obyazatelno hozbloka hogy használja-e a cölöpalapozással? Építési méretek ... Tovább

  Létrehozása dombormű a falon kezével

  Tanácsadás az építkezés a dohányos füstölt saját kezét

  Hogyan lehet az inkubátorba saját kezűleg otthon?