Recept paszta a liszt és a keményítő

Mindannyiunknak, mint egy gyerek órák munkaerő gyártásához különféle kézműves segítségével paszta, hogy minden anya főzött öntjük egy kis üveg. És most itt az ideje, hogy győződjön meg arról, hogy a gyermek járt alkalmazások biztonságos és jó minőségű anyagból. Hogyan kell főzni a paszta gyermekek kreativitását? Ez a téma, és ismerteti a cikk. Itt kerül bemutatásra az olvasók egy recept lisztpép alkalmazások és termékek létrehozására papírmasé. A második része a cikket el tudja olvasni a kézi előállítását ilyen ragasztóanyag tömege burgonyakeményítő. Tanulmányozni az információt, és válassza a lehetőséget paszta, amely megfelel Önnek. Ön minőségi eredményeket.Recept paszta a liszt és a keményítő
Lisztpép. A recept és lépésről lépésre

A módszer №1. Búza vagy rozsliszt (egynegyede a nagy csésze) rostált át egy finom szitán, és összekeverjük, hideg vízzel (200 g) egy tálba. Egy serpenyőben vastag alsó öntsünk 1 liter víz és a hő. Aztán itt bemutatni tétel lisztet, és jól összekeverjük. Tedd az alacsony hő kapacitással. Forraljuk tömeg három-négy percig, távolítsa el a hőt, és hagyjuk lehűlni, alkalmanként megkeverve. Ez minden. Ezután a pasztát a cél.

Módszer №2 - paszta recept, készül egy vízfürdőben. Egy tálban keverjük össze 1 liter vízzel, és 4 evőkanál lisztet. A hajó, amely ezt a tömeget helyezünk egy nagy serpenyőben a forró vizet rendezve így vízfürdőben. Melegítsük forráspontra paszta, öntsük egy másik 200 gramm vizet és forraljuk körülbelül 5 percig. Cool ragasztó, hűvös helyen.Recept paszta a liszt és a keményítő
Paste recept fent bemutatott természetes összetevőkből, de tároljuk meleg helyen lehet, nem több, mint egy nap, ami után romlik, megszerzése kellemetlen szag és a változó összhang. Ha a munka továbbra is egy bizonyos mennyiségű ezt az anyagot, ez maradjon a hűtőszekrényben. De ez a módszer segít megőrizni a ragasztó nem tovább, mint egy-két nap. Sokkal jobb, hogy főzni a pépet kis adagokban egy időben.

A paszta a keményítő. recept

Mérjük egy pohár vízben 10 nagy kanál. Egy külön serpenyőbe Oldjunk fel egy nagy kanállal burgonyakeményítő egy adag vizet a csészét. Az oldatot kell hasonlítani az összhang a tejfölt. Addig keverjük, amíg az összes csomók eltűnnek még. A visszamaradó víz forraljuk, és öntsük vékony sugárban egy edénybe a keményítővel súlya, keveréssel. Ha ez az összeg nem elegendő folyadék és ragasztó kiderül vastag - adjunk hozzá néhány evőkanál forró vizet.

Fontos tudni, hogy a keményítő formájában hőt. Tárolt ilyen anyag nem több, mint öt órán keresztül. Ezért a termés a jövőbeni felhasználás lehetetlen. A hűtés során a ragasztóanyag a kialakított fólia. Próbáld, hogy nem kapott a termék, és nem rontja a megjelenését.

Recept paszta a liszt és a keményítő
Most már tudja a receptet a pasztát (nem egy), amely ellátja a funkcióját is, és teljesen ártalmatlan a gyermeket. És ne félj, ha egy kicsit nyugtalan a kézműves szennyezett perc ebben az anyagban. Ő könnyen elégedett ezzel a tartalommal a ruhákat, majd a testből. Kreativitást legyetek gyermekek a móka!

Recept paszta a liszt és a keményítő