Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése

Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése

Mit értünk

A rendszer segítségével a beton pince tárolhat mindent. Legfőbb előnye, hogy a tároló helyiségek nevezhető, amit tárolni lehet nemcsak a védelmi bármilyen készleten, de még friss termékek. Ha a szerkezet a szerkezet nem zavarja a szerelési módszer, a hőmérséklet rezsim mindig egyenlő körülbelül 6-8 fok. Körülbelül a hőmérséklet általában a hűtőszekrényben.Beton pincék nagyon eltérő lehet, de még mindig van egy határozott besorolása:

 • Alatt található épületek. Ez a szerkezet mindig felálló, vagy bármely épület - a ház, istálló, garázs és még sokan mások. Állítsa elején az építőiparban az épület.
 • Beépített külön-külön. Ez a fajta pince épült az ingatlan közelében, és ez után lehet elvégezni építése a ház.

építés

Az építőiparban a pincében zajlik több lépcsőben. Ezek a lépések megegyeznek tekintet nélkül a kiválasztott szerkezeti anyag. Ezen túlmenően, kezdetben, hogy a választás, hogy milyen típusú épített beton pince. Elvégre, mint már tudjuk, hogy lehet külön-külön is található épületet, és folyamatban van néhány építése. Ha a második típus az alapja a ház lesz mind a falak a pincében. Ebben az esetben az ilyen falak különleges követelmények.

Előkészítés eszközök és anyagok

Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése
beton blokkok lehet használni az építőiparban a pincében.

Az építés során a beton építési igényel egy bizonyos listát eszközöket és anyagokat. Az anyagokat lehet használni:

 • Beton. Ebben a pincében lehet büszke, mert előfordul, nagyon tartós és megbízható. Gyakran az ilyen anyagot használunk a épületszerkezetek alatt található épületek, mert a falak változik nagy teherbíró tulajdonságokat.
 • A blokkok vasbeton. Egy jó módja annak, hogy cserélje ki a közönséges beton. Az ilyen termékek esetében, nincs szükség a gyártás nagy számú beton. Sőt, az építőiparban a pincében sokkal gyorsabban fog futni. De ne feledje, a nagy súlya a blokk, ami azt jelenti, hogy a velük való munkát nem lenne kényelmes, de időnként kell használni speciális berendezések. Egy másik hátrány a nagyobb költségek az építési, szemben a beton bedolgozása a kezüket.
 • A blokkok duzzasztott agyag. Egy jó választás, ha úgy dönt, hogy építsenek egy építmény külön házban. Legfőbb előnye minősül legmagasabb teploefektivnosti. Ezen mentheti jelentősen, mert egy ilyen szerkezet nem igényel további szigetelést.
 • Ring beton. Az ilyen anyag van kereslet az oka, hogy a berendezést kapott egyszerű és gyors. De tudnod kell, hogy egy ilyen beton pince lesz nagyon szoros, mert elhagyja kényelmetlen és kicsi. Az ilyen anyag nem alkalmas, ha azt tervezi, nagy mennyiségű tárolási vagy tartósítási termékeket.

Azt szintén nem elfelejteni elkészítéséhez szükséges eszközök:

Ha nincs hegesztőgép, szükség lesz:

Hogyan számoljuk ki a anyagmennyiség?

Mielőtt a telepítést a pince a kezüket, meg kell, hogy határozza meg a szükséges mennyiségű anyagot. Annak érdekében, hogy kiszámítja az összes, hogy egy feltételes magassága az épületek falainak - 3 méter.

Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése
Véve azt az igényt, hogy a hossza a panelek, fal meghosszabbítások, valamint a kerületi, mind a belső és külső, a 10% -os határ.

 • belső kerülete 13 MP.;
 • a külső kerülete 15 MP.;
 • 2 fal kiterjesztések MP.;
 • hossza pajzsok 27 MP;
 • Shield vastagsága 0,7 m;
 • lemezvastagság 5cm.

Zsaluzat területen elismert, alapján hossza szorzás leárnyékolja a vastagsága a pajzs 28 * 0,7 = 19,6 m2.

A térfogatot úgy határozzák meg a területet a szélessége a tábla: 19,6 * 0,05 = 0,98 10% állomány

Ahhoz, hogy meghatározzuk a mennyiségét a szükséges mennyiségű beton szükséges mennyiségű bázist adunk a térfogata a falak, majd a térfogatát lépcsők és térfogat mennyezettel. Például: • a vastagsága a falak és a kupak, így csatlakozik a magasság 0,4 3 = 3,4 m;
 • térfogata a falak (5,7 * 2 3,4 * 2 1) * 3.4 * 0.3 = 20,6, azaz körülbelül 21m3;
 • A átfedés mértékét 4,7 * 3,4 = 15% 24,3m3;
 • terület pristroechnoy fedél (3.4 0,5) * (2,2 0,4) 20% = 12,15m2;
 • teljes terület átfedés = 24,3 36,45m2 12,15;
 • Szükséges mennyiségű konkrét megoldást, hogy átfedik 36,45 * 0,2 = 7,29m3;
 • oldat térfogata a lépcsőn 0,37 0,3 = 0,67m3;
 • Az oldat térfogatát, hogy a padló a melléképületben 0,2m3.

A helyszín kiválasztása

Mielőtt elkezdené, hogy vegyenek részt a konkrét pincékben, dönt a helyét. Természetesen fontos, hogy ez mellett helyezkedik el, a ház. Miután a nyári építési helyszín nem különösebben fontos, de az extra tíz méter télen fog egy csomó kellemetlenséget. Különösen, ha a tél nagyon havas.

Azt szintén nem elfelejteni azt a tényt, hogy az épületet úgy kell elhelyezni, egy bizonyos magas helyen. Ez megakadályozza a nedvesség bejutását az épületek a talaj, valamint a különböző csapadék. Ügyeljen arra, hogy figyelemmel kíséri a talajvíz szintje, a pincében kell elhelyezni fölöttük. Általában pince mélysége 3 méter, de ez a szám nem szükséges. Választhat olyan mélységben, minden attól függ, személyes igényeinek és elvárásainak.

előkészítése a feltárás

Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése
Dirt zsaluzat az alapítvány a jövőben falak.

Az ilyen építési munkák megkezdéséhez, mindenekelőtt az ásás a gödör. Van egy bizonyos sorrendben művek:

 • Kezdetben van jelölés a jövőben a gödör. Jelölés szükséges hosszúkás alakú, nem lehet elfelejteni a helyét a süllyedés a pincében.
 • Továbbá van egy ásó lyuk. Ha szeretné menteni, akkor ezt manuálisan, vagy meg tudod csinálni mindent segítségével kotrógép. De azt se felejtsük el, hogy a második utat járnak költőpénzt.
 • Miután a pit ásott, meg kell erősíteni a falakat. Ez megakadályozza őket vedlés.

Célszerű, hogy ásni egy gödröt a nyáron, hogy ebben az évszakban a felszín alatti hazugság alatt.

hogy a szex

Befejezése után a feltárás szükséges, hogy készítsen egy alapot a jövőben az épület. A folyamat több szintből áll:

 • Az alsó a gödör jól tömörített és elsimítjuk.
 • Ezt követően, egy meghatározott törmelék vagy kavics ballon, a réteg vastagsága körülbelül 20 cm.
 • Top törmelék keveréke, agyag és víz. Ezekkel különösen víz tömítés alakul.

Elvileg ez lehet, és hagyja abba, de ha van egy árvízveszély talajvíz, akkor jobb, ha még mindig felülről és betonozása. Ez lehetővé teszi az építés mindig száraz marad. Elvégzése előtt betonozás, meg kell tenni a labdát bitumenes anyag.

Töltelék is zajlik több szakaszban történik:

 • Kezdetben zsaluzat végezzük, például a deszkából.
 • Ezt követően meg kell tenni a szelepet, akkor egy speciális háló. Mindazonáltal, abban az esetben a beton falak jövőben további kívánatos szerelhető fém rudak a kerület függőleges helyzetben.
 • A kibetonozás után vasalás történik megoldást vastagsága 6 és 10 cm.
 • Amikor az oldat enyhén kiszáradt, kiterjed a film a polietilén. Meg kell várni, amíg a padló teljesen kész, ez kb 30 nap.

falazat

Építőipari monolit falak

Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése
Az építkezés az ilyen falak hasonló a padló tartó elve:

 • Eredetileg szerelt kerülete a zsaluzat. Határozottan meg kell erősíteni a segítségével speciális kellékek. Abban az összeszerelés nem tudja elfelejteni a jövő helyét ajtók és a szellőztetés. Szellõzõnyílások kerülnek a magassága körülbelül 20 cm a föld felett.
 • Függőleges rudak fém szerelt szakaszban padlóra szerelhető, de most kell csatlakoztatni a hosszirányú vasalás. Helyett a nyílások szükséges ahhoz, hogy egy pár hosszirányú zónákat.
 • Ezt követően, a töltelék. A konkrét gondosan kell elhelyezni a zsaluzat. Ebből az következik, hogy viszont termel a töltet mindkét oldalon. Ajánlása öntse egy menetben.
 • megoldás a szárítás néhány napig. Miután a teljes keményedés, a zsaluzat el lehet távolítani.
 • 30 nap után, meg kell igazítani a végén a falak kapunk. Ezt meg lehet tenni révén vágás gyémánt kerekek.

Falak építése a blokkok duzzasztott agyag beton vagy

Ilyen konstrukció kevesebb időt vesz igénybe, mert nem szükséges a várva keményedő konkrét megoldást. Egységek vannak telepítve egy lépcsőzetes elrendezésben a típusú falazat tégla. A blokkok révén vannak egymással összekötve egy cementiszap. Az is megtörténhet, és építőkövei duzzasztott agyag. Az egyetlen különbség, a duzzasztott agyag blokkok kisebb a térfogata.

A mennyezetek szerelési

Pince beton kezük előkészítése és kivitelezése
A következő lépés az építőiparban a pince kezüket átfedik telepítést. A legegyszerűbb módja ennek - a falra felszerelni vasbeton födémek. Ezek a táblák kifejezetten az ilyen jellegű munkák, és nem. Azonban van egy másik módja -, hogy megteremtse az átfedés a saját. A szekvenciát a következőképpen működik:

 • Először össze zsaluzat, és meg kell függőlegesen és vízszintesen is. Normális esetben a zsaluzat készült forgácslap, amely rögzített révén különleges tartóra.
 • Ezt követően, a zsaluzat meghatározott fémrács megerősítése.
 • Csak miután a megerősítés töltse ki az összes konkrét megoldást.

vízszigetelés

Az utolsó pont az építési folyamat a vízszigetelés a pincében. Módja annak, hogy egy nagy összeg. Leggyakrabban használt ilyen célra bitumen öntött. Bitumastic valamennyi kezelt felületi struktúrákon belül és kívül egyaránt. A művelet után a lyuk lehet tölteni földdel. Azonban biztos, hogy ellenőrizze, hogy nem voltak kövek a földön, ellenkező esetben megsérülhet a vízszigetelő.

következtetés

Épít egy pince beton a helyszínen, minden olyan személy, még a minimális építési képességeit. Ebben a tekintetben csak az fontos, hogy pontosan kövesse az iránymutatások és technológiákat. Megsértése esetén, a szerkezet nem lesz működőképes.

De a végén lesz büszke tulajdonosa egy csodálatos boltban, hogy lehet tartani több évtizeden keresztül.