Összeesküvés fotó a szeretet a gyerekek anyjuk

Összeesküvés fotó a szeretet a gyerekek anyjuk

Annak ellenére, hogy az anya van a legközelebb és legkedvesebb ember gyakran találni történeteket, hogy a szülők és gyermekek esetben egész háború. Szenved, hogy mindkét irányban, de a legnehezebb dolog az anya, mint mindig őszintén kívánta, hogy a gyermekek jó. A gyerekek, mert a kor vagy a tapasztalat hiánya, nem tudja megfelelően értékelni a helyzetet, így a köztük és szüleik gyakran vannak félreértések.Honnan lehet tudni, a szeretet a gyermekek

„Mivel a víz és a nap szüksége van ebben a világban, mint az Istenanya szerette a fiát, Jézus szeret az Isten Anyja, engedd, és tiszteletben a fiam (lánya), a (saját) (gyermek neve), hadd megszabadulni tőle (neki) a gonosz gondolatok anyja (anyja neve), de el fog jönni az Úr. Ámen. Ámen. Ámen! "Következő ismét várni csendben, és elképzelni, milyen jó volt a gyermek, ismételje után még a „Amen” háromszor.

Gyermekek hallgatni anya

Hogyan beszélnek engedelmeskedve a gyerekeknek, mert előfordul, hogy a gyerekek, mint egy őrült, mindenki csinál felizgatni mondják igen, és ők éppen ellenkezőleg teszi a mestert, ne hallgass, és ne vegye be a jó tanácsot, és milyen módszereket akkor folyamodnak semmi nem jön . Tehát a helyes és javítsa kapcsolatot a gyerekekkel, próbálja rítusa fotók otthon.
Készítsen egy fényképet a gyermek és nézd meg jól a szemét, az olvasás a cselekmény:

„Te vagy az én gyermekem, nézz a szemébe, és arról tanúskodnak, hogy a szeretet, engedelmesség neked, hadd olvad lelked fia (lánya), a (saját) szolga (slave) Isten (Isten) (név), hogy az anya a Isten szolgái (név), a kötelezővé nem büntetni hallgatni az anyád, kívánok jó és varázsolni szívemből. Ámen. Ámen. Ámen! "

Ahhoz, hogy az anya nem fáj

„Hab a föld és a föld, az ellenfelek akkor értéktelen szar le (név) én szolga Isten fia (a lánya én Isten szolgái), távol menni erő gonosz, a hatalom nem jó, én szült neki, hogy ne ilyen (a) Prigogine (eomely) . Legyen meg Isten megvilágítják majd a fiamat (a lányom), (név), és megtisztítson nem jó szándék, és akkor bemegy a házba, jó gondolatok és öntsön anyja (apja) a szeretet és tisztelet "

Miután tenni három kört az ellenkező irányba, mondván: „most és örökkön örökké, Ámen!