Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

Esküvő - egy nap, amikor minden tökéletes legyen: a boldog pár - a menyasszony és a vőlegény, boldog vendégek, vidám ünnep ünnep. De ahhoz, hogy ebből a képlet tökéletes nyaralás, meg kell gondolni minden részletét. Sok szempontból, a siker ünneplése befolyásolja létrehozása egyedülálló izgalmas hangulatot a szerelem és a boldogság, az egység két szív. Egy hatékony eszköz létrehozása a szükséges háttér dekoráció esküvői ruhával.Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók
Hogyan dönt, hogy töltse nyaralását: egy kis kávézóban vagy luxus étterem, vagy talán mindig is álmodott egy esküvő egy sátorban vagy a szabad ég alatt, minden esetben lehetetlen csinálni anélkül, hogy a belsőépítészeti, a csarnok és kapcsolódó alkatrészek az esküvői kíséret: autók, a menyasszonyi csokor és egyéb dolgok.

Ünnepi dekoráció a terem - fontos eleme a készítmény az ünneplés. A díszterem ott van a legfényesebb és legemlékezetesebb része az esküvői akció - egy ünnep, ezért nagyon fontos, hogy meghatározzák a megfelelő hangulatot segítségével különböző elemek a dekoráció. A rendszer segítségével a szövet lehet elrejteni a hiányosságokat a szobában, és állítsa be a kívánt zónát.

Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

A legnépszerűbb szövet tekinthető Atlas, csillogó matt felülete ad a szoba egy árnyalatú ünnepélyesség és a luxus. Bármilyen színben atlasz úgy néz ki, ünnepi és gazdag. Anyaga jó kendő és megtartja a formáját hosszú ideig, ami rendkívül fontos a tervezés. Szerint a szerkezet a Atlas meglehetősen „kemény” szövet.

Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

Köntös könnyű és súlytalan, mint szatén és organza, de ez szinte áttetsző szerkezete nem teszi lehetővé azt, hogy az elsődleges szövet amikor díszítő esküvői terem, így sifon, inkább kiegészíti a belső design. Így teremt hangulatot a fény szerkezetű és könnyű érzékenység. Továbbá, a szövet felületén csillog szépen és jól néz ki a boltívek, lépcsők, falak, bútorok és még díszíteni a menyasszony ruháját.Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

Taft kevésbé önálló, hanem egy helyen a rangsorban a legnépszerűbb szövet. Taft Mi is számos előnye van: könnyű tartani, oly módon kialakítva, rosszul reagál a deformáció, és van egy nagyon szép fényű. A legjobb, ha megnézi taft a koszorúkat, vagy bármilyen más készítmények kiegészítéssel a díszítő elemek, mint a gyöngyök és a kövek.

Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

Fatin nagyon sokféle színben, így mindig van egy hely a szárnyaló fantázia szüleménye. Tüll gyakran használják a díszítés nem csak boltívek, falak, lépcsők, de amikor egy esküvői konvoj.

Egyszerű áttört csipke kiegészíti az ünnepi környezetben, és világosítja nemcsak a boltozat és a székek, de az is gyakran használják egy esküvői ruha a menyasszony. Ez a szövet teszi az ünneplés a titokzatos és varázslatos.

Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók
Ha beszélünk színek, anyagok, ha díszítő egy esküvő, ez a legalkalmasabb pasztell színek: bézs, karamell, fehér, rózsaszín és krém színekkel. Gyakran játszik témájú esküvő egy adott minta két vagy három szín. Ebben az esetben játszhat kontrasztok, például kombinálni bézs és sötétkék színben, vagy narancs és fehér - minden attól függ, a kívánságait a friss házasok.

Így ruhával esküvő teremt általános háttér amelyen elhelyezett más világos részeket a kiosztott keresztül a fő zónában. Például, organza díszített boltív adhat művirág - az elem fog összpontosítani a kívánt területre, és hozzon létre egy kiváló platform a fotó. Továbbá, az elnökség, ahol ül a menyasszony és a vőlegény gyakran díszített koszorúkat és a szív lufi.

Így esküvői ruha, virág, lufi meg a kezét, fotók

Minden szövet a díszítés esküvő nyilvánosan hozzáférhetők, és ki lehet választani bármilyen szaküzlet, ezért ha úgy döntött, hogy pénzt takarít meg a szolgáltatások egy dekoratőr, hogy képes létrehozni szép készítmények saját kezűleg.

Íjak, szalagok és fodrok díszítik a konvojt, virágdíszek a táblákat, esetek a vendégek és az ifjú székek - mindez elvégezhető függetlenül. A legfontosabb dolog -, hogy tartsák be az alapvető szabályokat az „arany középút”, és hogy ne vigyük túlzásba a dekoráció. Minden létrehozásának lépéseit készítmények és dekor elemek megtalálhatók az interneten, sőt, gyakran tartanak mesterkurzusokat, a gyártási esküvői kiegészítők.

Megfelelő tervezés az esküvői terem segít az ifjú és vendégeik, hogy találja magát egy szép mese, érezni a hangulatát ünneplés, és ami a legfontosabb - egy esküvő, az álom minden!