Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek

Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek
Létrehozása Műkertészet saját kezűleg kezdőknek könnyű feladat. Különösen, ha a tapasztalat kézműves ember ott, és az ő ízlése művészeti nem kapott kellő fejlődését. De amikor találkozott egy ilyen kecses és szokatlan belsőépítészeti sok van egy erős vágy, hogy próbálja meg csináld magad. Ez vonzza és elragadóan romantikus név - „Tree of Happiness”. Ez a szokatlan belsőépítészeti és még a bájos neve mindig szép, és a ház kerül, és egy ajándék bemutatni.Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek

Eszközök és anyagok munka

Mielőtt elkezdené, akkor raktárból, amire szükség van, hogy a kézművesség. Ez a szükséges eszközök és kellékek. Annak érdekében, hogy meghatározzák milyen ellátás lesz szükség, akkor először meg kell elképzelni, hogy mi lenne kívánatos, hogy a műkertészeti.

Lásd még: Műkertészet „Flying Kör”: a gyártási utasítás kezdőknek

Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek

hogy hozzon létre egy műkertészeti ötletek merülnek fel, amikor nézi a különböző anyagok az üzletben vagy az otthonában. Ha van olyan anyag, amelynek van egy vágy, hogy egy kápolnával, akkor meg kell vásárolni sokkal kevesebb, és talán nem kell egyáltalán. Néhány szükséges eszközöket is, nem lesz minden otthonban, míg mások lehetnek az első alkalom, hogy kölcsön időtartama alatt a barátok és ismerősök, abban az esetben, ha a tevékenység nem tetszik. Létrehozásakor Műkertészet szinte mindig lehetőséget cserélni más anyagokat. Ez lehetővé teszi, hogy ne plusz pénzt költeni. Csak azt kell választani egy eljárást egyes elemeit a meglévő erőforrásokat.

Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek

Eszközöket kell egy kicsit. Ezek:

 1. Ragasztópisztoly - segítségével bot díszítések nagyon kényelmes. De ha nem tudja megvenni, vagy kölcsön egy időben, megteheti használata nélkül gyorsan száradó ragasztó.
 2. Papíráruk kés (helyettesítheti egy jól bevált kés) - gyártására hab bázisok.
 3. Ecsetszárral - a keverést habarcs

Szükséges és nem helyettesíti az anyagok:

 1. Gyorsan száradó ragasztó vagy ragasztó pisztollyal.
 2. PVA ragasztó - csomagolási keretét a korona vagy papír szalvéta.
 3. Meglehetősen hosszú ág törzse

Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek


Cserélhető vagy nem mindig szükséges anyagok:

 1. Hab - a termelés alapja a koronát.
 2. Tojástartó - azonos.
 3. Újságok - ugyanaz.
 4. Szalvéták - csomagolására a bázis.
 5. Fólia - csomagolják, hogy a bázis.
 6. Virágcserép - előállítására egy bázis.
 7. Egy üres konzervdoboz - egy gyártási bázis.
 8. Műanyag tartály elegendően sűrű műanyag.
 9. Száraz habarcs - gipsz, gitt vagy cement homokkal.
 10. Fabric - szükség lehet a dekoráció és a csomagolás a bázis.
 11. Tű és cérna - a gyártás művirág saját kezűleg, és hogy lezárja az alapja a koronát.
 12. Cotton sponzhiki - a termelés a virágok.
 13. Művirágok és gyümölcsök - a dekoráció.
 14. Szemes kávé, gesztenye, makk, dió vagy kagyló tőlük, kúpok, ágak, levelek - a dekoráció.

Lásd még: Hogyan készítsünk egy szép műkertészeti kávé

Műkertészeti arányok és a harmonikus színek használatára

Mielőtt az első alkalom, hogy műkertészeti, nagyon fontos, hogy megértsük, mi legyen az aránya részek egymáshoz képest. Mivel még a kifogástalanul berendezett ajándéktárgy lesz nevetségessé arányokat be nem tartása. Fára nézett finom, alapítása kell 2-3 cm-rel kisebb, mint a korona, így első ránézésre azt hangsúlyozni fogja a koronát. A szubsztrátumot nem kell kiterjeszteni. Meg kell formában megközelíteni a kocka vagy gömb.

Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek

A cső hossza legyen valamivel több, mint szükséges, hogy megkoronázza átmérőjű fát, hogy nem néz zömök. De csak néhány centiméter, mert a fa túl hosszú hordó néz kényelmetlen. szár vastagságának arányban kell lennie az alap és a koronát. A törzs ne legyen se túl híg, se túl vastag. Egy vékony fatörzs fog kinézni hibás, de túl vastag - kb. Általában a szár vastagsága 1,3 cm a kis műkertészet trunk lehet 1 cm vastag, és a nagy -. 3 cm.

Műkertészet, hogy a saját kezét. Nagyon fontos, hogy kövesse a szabályokat a díszítés és az okos felhasználása színek.

Amikor díszítő termékek, nem kell, hogy több mint 3 alapszín.

Ha több színt, a fa néz íztelen. Egy kis akcentussal használhatja egy további színt. Az alapja a díszítés a használni kívánt 1 szín kevésbé, annak érdekében, hogy felhívja magára a figyelmet, pontosan koronát. Úgy néz ki a fekete-fehér Műkertészet kis díszítéssel kontrasztos színű. Ahhoz, hogy az illetékes kiválasztása színkombinációk, akkor használjon egy színkombináció. Érdekes nézni tartozékok természetes anyagokból készült különböző árnyalatok az azonos színű.

Lásd még: Hogyan műkertészeti természetes anyagokból készült saját kezűleg?

1. lépés: hogy egy bázissal

A bázist készült virágcserepet, ón vagy műanyag tartályba. Akkor díszítjük ruhával, és lehet ugyanazokat az elemeket, mint a koronát. Töltsük meg malter, felhígítva sűrű krém, nem éri el a széleit 4 cm, majd helyezze be a fát, és rögzíti, hogy megszáradjon.

2. lépés: A lehető alapja koronák és díszítse

Az alapja a fa tetejére lehet tenni, összetörve a papír egy labdát, csomagolva papír, hogy megfeleljen a dekoráció vagy fólia vagy csomagoló menet. Akkor alkotnak labda átitatott tojás tálcák és hagyjuk megszáradni. Meg lehet ragasztani a habból kockát, majd vágjuk a labdát, és a felragasztott papír vagy darabos. Dekor elemek ragasztott a bázis és a bázis a gyorsan száradó ragasztót. És szál művirág ragadt az első bázis, majd kivesszük, kenni ragasztóval és beilleszteni vissza.

Létrehozása Műkertészet saját kezűleg útmutató kezdőknek

3. lépés: válassza ki, és rögzítse a csomagtartóban

Hogy megfékezze Műkertészet kerek koronát kell venni egyenletesen ívelő ága. Amikor kiválasztjuk a hossz, emlékeztetni kell arra, hogy míg a rögzítő belép a kész koronát díszítő elemek a közepén a bázis és az aljára, és biztos, hogy ezt vegye figyelembe. Tökéletesen sima törzse használható műkertészeti egy kocka alakú koronát. Rögzíteni a csomagtartóban kell, hogy csatlakoztassa a bázis a koronát, húzza, terjedt gyorsan száradó ragasztó és bottal újra. A hordó díszítő elemek nem kell helyezni.

És egy kicsit a titkot.

Tapasztalta már elviselhetetlen a fájdalom az ízületekben? És nem tudod, hogy első kézből, mit:

 • képtelenség mozogni egyszerűen és kényelmesen;
 • kellemetlen érzés, amikor megy fel és le a lépcsőn;
 • kellemetlen crunch, snap nem a saját;
 • fájdalom közben vagy edzés után;
 • gyulladás az ízületek és duzzanat;
 • ésszerűtlen és időnként elviselhetetlen fájdalmak az izületekben.

Figyelem, csak ma!