Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

Kerti utak a kezüket egy alacsony költségű tanúskodni - tárgyát könyörtelen ellátás és a gondolat az elején az új letelepedési terület. De ez csak úgy tűnik, hogy ha egyszer felszerelt közötti átmenetek fontos objektumokat, akkor nyugodj meg, és nem foglalkoznak ezzel a problémával. Tracks hajlamosak az összeomlásra alatt a megnövekedett kizsákmányolás. Ott van még a probléma expozíció természetes pusztító körülmények között. A döntés, hogy a pályán a saját kezével alacsony áron, hogy ésszerű és gazdaságos, a szakszerűtlen megközelítés könnyen átalakítható, hogy frissíteni kell őket, miután egy rövid időre. A vágy, hogy hozzon létre egy igazán eredeti tervezési projekt vezethet, hogy az utak a kertben egy év lesz szükség radikális változást.Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

Kerti utak a kezüket egy alacsony költségű tanúskodni - tárgyát könyörtelen ellátás és a gondolat az elején az új letelepedési hely

Az eszközök megválasztása, az anyagok és módszerek létrehozása a záróakkordjaként kerttervezés kell diktálta nem csak és nem annyira a olcsó, vagy akár az eredeti terv szükség szerint hozzon létre egy igazán tartós és kényelmes közlekedési eszközök. Szóval hogyan lehet egy ilyen pályán a kezével, hogy voltak szép és kényelmes, és tartós?

Drága, de egyszerű és tartós

A modern ipar, elsősorban a fogyasztói kereslet, biztosított a különböző lehetőségek azok számára, akik, miután valamilyen módon, inkább dolgozni az oldalon a saját. Alkalmazása ezeket a dolgokat időt takaríthat meg, és oldja meg több problémát:

 • meghatározzák a gyönyörű pálya az országban (dekoratív érlelődik egy bizonyos stílust);
 • lehetővé szóló bármilyen felületre, hogy vigye minimális időt és a rendelkezésre álló eszközök;
 • ugyanakkor, hogy egy tartós és esztétikus építése.
 1. Kerti parketta (speciálisan kezelt fa). Elég drága anyag, amelyet alkalmazni lehet teraszok, pavilonok, tornácok. Könnyen és gyorsan összeszerelhető segítségével speciális eszközök és ugyanolyan könnyen szétszerelhető, ha szükséges.
 2. Műanyag lemezek. Követni őket rendezésének egyszerű és gyors; anyaguk műanyag fagy nem csúszik, halmozott hosszú és széles. Ez a bevonat lehet gyorsan és könnyen szétszerelhető a téli és a tavaszi, hogy előkészítsék az utat bármely kényelmes helyen. Ezek összeszerelés és szétszerelés könnyen kijavítani a hibákat a számítások, amikor a külvárosi pálya fektették a rossz helyen, vagy kitaposott rögzítetlen mozog.
 3. Kerti parketta műanyagból készült. A megjelenés és készített vizuális effektusok emlékeztet a fa parketta, de sokkal olcsóbb, és jobban ellenáll a természeti hatásoknak. Ösvényei fog tartani, amíg nem akarják frissíteni.
 4. Ready betonozott kicsi. Beton - ellenálló és tartós anyag, és a készítmény alkalmazásának megvannak a tagadhatatlan előnyei: a lap szerelhető speciális képzés nélkül - közvetlenül a döngölt szennyeződés utak. Azonban, úgy néznek ki, nem nagyon esztétikus, de tartós és funkcionális.

Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

A modern ipar, elsősorban a fogyasztói kereslet, biztosított a különböző lehetőségek azok számára, akik, miután valamilyen módon, inkább a munka a helyszínen saját

Sok a munka a kertben?

Ha vásárol egy kész mozgató eszköz a legjobb, hogy konzultáljon szakemberrel, aki segíthet kiszámítja a szükséges összeget, hogy néhány gyakorlati tanácsot. De az ilyen funkcionális modulok egy-két nap pályája az ország saját kezűleg fogják ellátni.

Drága, nehéz és időigényes

Kövesse nyomon a saját kezében lehet elhelyezni szakadó konkrét, útburkoló csempe, fa kruglyashey, természetes kő, egy lapos folyami kavics.Tartsuk szem előtt, hogy még egyszerű szakadó konkrét lesz szükség:

 • zsaluzat;
 • lapát;
 • rögtönzött betonkeverő;
 • cement;
 • homok;
 • zúzott kő vagy kavics;
 • anyag menedéket, amíg a beton helyére.

Kiszámításakor a szükséges meghibásodása homokkal vagy morzsa nyomvonal így idővel kezd összeomlani, és további perezalivke.

Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

Ha vásárol egy kész mozgató eszköz van a legjobb, hogy konzultáljon szakemberrel, aki segíthet kiszámítja a szükséges összeget, hogy néhány gyakorlati tanácsot

Lerakásához járólap kell készíteni, még inkább lenyűgöző eszközök listáját:

 • fakalapács;
 • gumikalapács;
 • csempe;
 • kanál;
 • kábel;
 • rake és seprű;
 • cement, homok és kavics;
 • kéz döngölő;
 • szinten;
 • csatorna;
 • tömlőt.

Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

Kövesse nyomon a saját kezében lehet elhelyezni szakadó konkrét

Az utak a járólap elterjedt sokáig és alaposan:

 1. Cut gyep.
 2. Hinteni réteg homok és cement.
 3. Fit geotextília erejét.
 4. Cut a végén csempe, hogy kitöltse a hely maradt a formázatlan darab helyet.
 5. Laid határ, hogy biztosítsa az utat.

De megéri. Minden lesz a legjobb, házak, hogy szép, elegáns, dekoratív és divatos. Néhány nappal a munkahelyen töltött több mint megtérül a megjelenése a helyszínen. Photo feküdt ki nem kell szégyenkeznie. Egy ilyen pálya az ország saját kezűleg kell tennie, hogy lehetséges.

Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

Kell hosszú időt töltenek összegyűjteni a szükséges számú sapkák, de a szám nem rosszabb, mint a mozaik Rómában.

Hogyan készítsünk egy pálya az országban a fából készült kruglyashey? Ezt meg kell tenni, különös tekintettel a raspilochny anyag. Egy dolog, hogy tartsa szem előtt, mielőtt megoldani egy ilyen időigényes folyamat - gondosan vizsgálja meg a fa feldolgozási technológia. Egyszerűen fogalmazva, fából kruglyashi a földön - ez azt jelenti, hogy meg kell, hogy a következő évben egy új pályán. Land prosyadet, repedt fa, az ösvény lesz értéktelen. Ezért a folyamat állítólag hosszú és bonyolult. Ezek a számok saját kezűleg is nagyon kényelmes. Természetes kő a számokat - nagyon megbízható, divatos és egy bizonyos készség is dekoratív.

A korlátozott források és gyorsan

Mit jelent a pálya az országban olcsó? A legegyszerűbb megoldás - hogy hagyja el a föld már kitaposott úton. Ez együtt jár bizonyos hátrányokkal az eső, de nagyon költségvetési és gyönyörű a maga egyszerűségében. Kissé bonyolultabb folyamat - a határok töltőanyag kéznél vagy fa léc, és töltse ki a teret a kõzúzalékos vagy kavics. Sok tipp, hogy mit kell csinálni pálya az országban, a kerékpáros sok pénzt és energiát. Például, a hulladék építőanyagok maradt az építkezés egy vidéki házban. Ez sokkal olcsóbb, mint csinál az utat a gyep szélessége át a fűnyíró és vigyázni rá, hogy a fű nőtt simán. De lehet feltölteni a képeket a gyepen, mint egy különleges tárgy a büszkeség.

Száraz időben gyártási gazdaság pályája költségvetés nyaralók lemezek vagy vastag rudakat, amelyek fektetve az alapja a homok, kavics és fűtőolaj. Kapcsolja be, és elegáns, és tartós, és viszonylag olcsó. Természetes anyag, de megbízható.

Olcsó gyártási költségek a vidéki utakon a kavics, építési hulladék, szilárd kis építési törmelék, lezuhant falemez, kiválasztott alkalmából a régi aszfalt törmeléket (ha hozza azt a helyet az útépítési munkák, amelyek meghatározott új bevonat). De ez nem minden lehetséges módon egy olcsó elrendezése pályák az országban. Ha végez egyszerű és egyértelmű meghatározása azt jelenti, menekülni a város, a pihenni és egy kis friss levegőt, nem dolgoznak keményen egész nyáron, hogy a fényképeket.

Kerti utak kezeddel (50 fotó) az ország alacsony költségű, hogyan lehet egy olcsó, melyből

Funkcionalitás és dekoráció

A készülék bekapcsol a legszebb pályák a vadon. Semmi sem hasonlítható azzal a céllal, a zöld terület, rét fű és vadvirágok szolgáló természetes szegélyek pálya az ország bármely rendelkezésre álló nyersanyagokat. Minél közelebb van a személy a nyaralás a természet, annál ő kapja meg a lehetőséget a kikapcsolódásra, miközben dolgozik a kertben saját kezűleg. Nőnek virágok és zöldségek a téli, hogy néhány fordulat, gyűjtse össze a termés a fák - mindez nagyon fontos. De mi kicsit, amit szükséges volt, hogy megy a ház - ünnep - ha csak nem kap, ha valaha is részt semmilyen munkát.

Ezért minden javaslatot, hogyan töltik a barbecue eszköz, ház, fürdő, pályák, uszodák és egyéb élvezeti cikkek, jó azoknak, akik képesek vonzani erre profi. Lay out egy számot útburkoló lapok, mozaikok, természetes kő - egy olyan munka, azok számára, akik, és nem gyorsan. Ha ülepedés nem egy hatalmas kúria, akkor valószínűleg meg kell tennie kevésbé időigényes, és több időt szánni, hogy kommunikálni a természettel, a saját egészségét, függőágyak és a tiszta vidéki levegő.