Kapcsolatokat a Sims 3

A játék „The Sims 3” képviseli több szintje közötti kapcsolatok Sims: a barátság, a szeretet és a család. Ebben a cikkben, azt fogja mondani, arról, hogy a Sim talál egy barátja vagy barátnője, beleszeret egymással, csomagolja és feleségül. Persze, nem minden a „The Sims 3” romantika, így mi is beszélünk barátság.Szintje kapcsolatok „The Sims 3”

Kezdeni, beszéljünk a különböző szakaszaiban a szeretet és gyűlölet, mely minket a játék. Sims kezdődik a kapcsolatot a színpadon „Az Idegen”, de később válnak „barátok”. Ettől a ponttól kezdve a skála közötti kapcsolat Sims növelhetjük a pozitív irányba, vagy csökkent a negatív. Különböző szinteken közötti kapcsolat Sims fog változni. Megjegyzem, hogy ha a SIM kártya nem kommunikál a többi hosszú ideig, kapcsolatuk lesz semmivé. Családok is kell kommunikálni egymással annak érdekében, hogy a jó kapcsolat fenntartása. Ugyanakkor a veszteség közötti baráti régi barátok könnyen visszaállítható.

Kapcsolatokat a Sims 3

Apropó számértékek, nézd meg a pozitív (zöld) viszony részét skála. Sims lesz a legjobb barátok, amikor a szint kapcsolatok (zöld sáv) esetén eléri a 80-90%. Felhívjuk figyelmét, hogy a jobb a kapcsolat a Sims, annál kölcsönhatások számukra elérhető kommunikáció során.

Kapcsolatokat a Sims 3

A barátság az egyik fő típusú kapcsolat a játékban. Ha ez az arány eléri a 40-50% skála, Sims vált "Friends", 60% - a "jó barátok", mintegy 90% - a „legjobb barátok. Teens lehet kérni egy jó barát lesz a „legjobb barátja örökre”. Ha Sims barátság kiállta az idő próbáját, válnak „régi barátok”. Régi barátság gyorsan helyreáll.Kapcsolatokat a Sims 3

Sims nem csak „barátok” vagy „ismerősök”. Ők is kezdenek utálják egymást. Szintjén kapcsolatok „-20” Sims válnak „ellenség”. Amint a jel a skála esik nulla fok alá, Sims kijelenthetjük ellenségeskedés, és vált az „ellenség”. Mint a barátság, egy ilyen kapcsolat lehet hosszú ideig, és végül Sims lesz „régi ellenség”.

Kapcsolatokat a Sims 3

Amint az várható, a romantikus kapcsolatot fejlődik, és a harmadik része a játéknak. Ha a Sim némi romantikus intézkedést hoz egy másik karaktert, és mértékük kapcsolatok pozitív, akkor lesz egy „alany fohászkodásokkal.” Miután az egyik Sims-hez más találkozik válnak „szeretett”. Csak akkor lesz képes elvenni a karakterek. Az esküvő után válnak „Férj” és a „felesége”.

Különélés és a válás is történik a játékban. Akkor hagyja az elem „harcos ...” menüt Sim kölcsönhatásokat. A vágy, hogy elhagyja rendszeresen előfordul a Sims azzal a céllal, minden élet „Heartbreaker”. Miután elválás Sims jelenik meg a kapcsolat panel, mint „ex-barát / barátnő, férj / feleség”

Kölcsönhatás és beszélgetések

Reakció barátságos műveleteket:

Simekről úgy gondolja, hogy: annak érdekében, társaságkedvelő, barátságos, vidám, szórakoztató. Egy ilyen reakció okozza a karakter a bókokat és a jó vicceket.

A reakció a romantikus akció:

Simekről úgy gondolja, hogy: flörtöl, csábító, ellenállhatatlan. Egy ilyen reakció okozza a tevékenységét a választás „Romantikus ...” menüben kölcsönhatásokat. Azonban próbálja, hogy ne siessen az ezekkel az intézkedésekkel, és nem megy túl messzire.

Reakció a fárasztó lépéseket:

Sims azt gondolhatja, hogy Ön: nagyon unatkozik. Ne ismételje ismétlődő cselekvések, hogy ne viselte a másik fél!

Reakció a támadó műveleteket:

Sims azt gondolhatja, hogy Ön: durva, nyers, megbocsáthatatlan durva. Bocsánatot a személy, amíg nem tört viszály a karaktereket.