Hogyan Vyzhigatel a fa kezével

Fő »javítás» Hogyan Vyzhigatel a fa kezével

Milyen előnyei vannak a saját készítésű termékek:

 • könnyen kezelhető;
 • teljesen biztonságos, kivéve, persze, hogy megfelelően kezelni a készüléket;
 • Ez felszerelt állítható hőmérséklet mód, hogy azonosítása és javítása a kívánt szintet az izzó sütkérező huzal.

Hogyan működik a rendszer Vyzhigatel fa

Vyzhigatel kitermelt faanyag a saját kezét, általában egy biztosíték dynistor, letranszformátoron és egyéb alkatrészek. Milyen készségek kell foglalkozni a rendszert létrehozó? Van egy vágy, hogy kell forrasztani, és legyen óvatos, ha átjárható minden alkatrészt.Jellemzői a leírt folyamat az ilyen tételek:

 1. Felügyeli a munkát a kimenő feszültség a transzformátor TR1 szükséges, különös tekintettel a primer tekercs, és hagyja, hogy ez a tényező nem zavarják össze neked. A berendezés alapja a teljesítmény kontroll rendszer egy forrasztópáka, ezért nem számít, milyen formában és a minőség egy szinuszhullám.
 2. Szintén a tényre összpontosít, hogy a tekercs készül a második fordulóban, akkor képesnek kell lennie arra, hogy az elkövetkező Nikrómhuzal aktuális. Mik az értékek számítanak a saját alapján Ohm-törvény.
 3. Vezetékek szomszédos kar a berendezés megfelelően kell szigetelni. Biztonsági ha dolgozik, villany nagyon fontos tehát, hogy Vyzhigatel fa a kezüket, és úgy vélik, ez a finomság.

Hogyan lehet a beépített vezeték tartó Vyzhigatel

Hogyan Vyzhigatel a fa kezével
Ha valaha is részt vesz a közgyűlés a tápegység a berendezés, mount Vyzhigatel fából nem lesz nehéz. Egy további kérdés merül fel, az első művelet -, amelyek lehetővé tennék a tulajdonos? A fogantyú kéne egy funkcionális és kényelmes, ugyanakkor annak érdekében, hogy képes legyen tartani a készüléket a kezében.Ezért legyünk ezen elemek:

 • kezelni a forrasztópákát a régi;
 • egy darab PCB, alternatív módon carbolite megfelelő dielektromos anyagból, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek;
 • szalag;
 • Nikrómhuzal (ha nem áll rendelkezésre, hogy vesz egy új gombolyag adott esetben helyettesítve lehet egy spirál izzószál elektropechke inkább harapni hegyén IT);
 • terminálok telepítése villamosmérnök.

Lépésről lépésre útmutató, hogyan lehet a tulajdonos, a következő:

 1. Vegye ki az elektromos csatlakozók szigetelőanyagból és rögzíti, hogy a PCB tekercseléssel.
 2. Add erőt és megbízhatóságot lehetséges lesz, a bilincset a műanyag vagy a cérna. Menet kell csatlakoztatni a kábelt és a terminálok Textolit területen. Ez a vezeték ne lógjon ki véletlenszerűen, kezelje őket óvatosan melegítjük forrasztópáka.
 3. Végül nyomja meg a vezeték helyezve egy fa nyéllel.

A második eljárás az Vyzhigatel fa

Ahhoz, hogy Vyzhigatel fa más módon, meg kell gyűjteni a következő anyagok listáját:

 1. Az akkumulátor az autó 12 V-os. Ha van áram a szobában, ahelyett, hogy az akkumulátor elegendő kábelt használ ellátott dugó a végén, hogy a dugók a konnektorba, és „rázza” a jelenlegi.
 2. Egy darab szalagot.
 3. Kis állvány a jövőben a fogantyút.
 4. Rögzítők a sikertelen relé, amelynek célja a 220 V-os.
 5. Huzal 2 alumíniumból, amely már feldolgozott szigetelés átmérője 2 mm elegendő.
 6. Vastag kábel megfelelő a kijárat felé.
 7. Spirál Ajánlott égő fa, ideális - 0,7 mm vastag.

A szerelvény egy második módszer

Hogyan Vyzhigatel a fa kezével
Tedd Vyzhigatel fa adható, hogy a csúcs össze van kötve egy 12 voltos, hogy ég gyorsan, így ennek megakadályozására, szükséges, hogy csökkentse a hőmérsékletet. Hogyan lehet ezt megvalósítani? Equip részei a spirál ellenállás.

Reostat csavarhúzó túlhatározzuk egy kört, majd csatlakozik egy rugós elemet. Győződjön meg arról, hogy a kapcsolat megbízható és tartós - ez nagyban függ a munkaeszköz.

Mit kell tennie a következő

 1. Vegyük az egyik végét a kar, amely kinyúlik a berendezés, és dugja vissza az akkumulátort. Ebben az időben, a többi sor végén a reosztátot.
 2. Vyzhigatel fa könnyen magukba, rögzítő reosztátot a 2-es termináljának kapcsolatos akkumulátort. A reosztát nem tolódik, és stabil maradt, biztosítsa pozícióját segítségével kampókat.
 3. Ezután csavarja a spirál része a relé csavarok segítségével.
 4. Csatlakozás a relé kábelek futnak végig a fogantyút a fáról.
 5. Minden termék pakolás szalagot.
 6. Két-vezetékes rögzítve van a vezetékek, ahol az egyik vége van csatlakoztatva az akkumulátor, és megy a második reosztát kapcsolódik.
 7. Nincs következő elem - alkalmazni egy másik feszültségforrás, amely - nem is annyira fontos.