Hogyan lehet megtalálni a férfit - pszichológiája kapcsolatok és a szeretet, a hosszú távú kapcsolat, kapcsolat

Valld be, az élet jó, ha jó. És nincs semmi meg kell kitalálni, ez igaz. Ezért, ha valami emberi élet egyre jobb, akkor ez a megfelelő személyt. Előhívás - az igazi boldogságot, igaz?Hogyan lehet megtalálni a férfit - pszichológiája kapcsolatok és a szeretet, a hosszú távú kapcsolat, kapcsolat

Keresés az oka a szeretet nem szükséges. Ha szüksége van egy ok arra, hogy szeretlek, akkor valószínűleg függ az emberek. Shutterstock


Feladat „hogy megtalálja a férfi” nagyon kreatív. Soha nem lehet tudni, mit - ha találkozott egy férfival, és mit akar kapcsolatokat. Mindannyian nagyon különböző, és máshogy néznek ki, „az emberei.” Ő keres „egy lány egy rövid és forró ügy”, és ez „a srác egy komoly és hosszú távú kapcsolatok”, vagy ő - „egy nő az élet”, és ő - „az ember egy pár hétig.” Ez vagyok én, hogy az a tény, hogy az emberek már túl laza. És amikor két ember találkozik, az első dolog, amit meg kell találni egymást - ez milyen kapcsolat mindketten szeretnénk. És ha a vágy, hogy egybeesik, akkor lehetséges, hogy ez jöhet valami jó. És ha akarják különböző - miért pazarolja az idejét?

Keresés az oka a szeretet nem szükséges. És ez az, amit csinálunk gyakrabban. Így szeretném mondani kifejezéseket, mint: „Ő megy keresztül értem, annyira gondoskodó szeretem őt.” „Ő egy erős, bátor, vele vagyok úgy érzem, kicsi és törékeny, ezért szeretem őt.” Hát nem ok? Ők. Ha szüksége van egy ok arra, hogy szeretlek, akkor valószínűleg függ az emberek. Mert ha az emberek nem adnak okot arra, hogy szeretlek, és nem szerelmes. De miért van szüksége az engedély?

Tény, hogy csak azért, hogy szeretni és szeretve lenni. Az elv erről: „Szeretem, mert szeretem.” Ez az! Akkor a szeretet nem függ a többi ember, és a vélemények.Vágy szerelem jön, amikor a lélek készen áll rá. Mikor nem reszket a félelem, hogy elveszítik a szeretett egy, mert azt hiszi, az ő érzései teljesen. Ha a lélek nem szaggatja az önzéstől. Ha nem rögzül a lefoglalt vagyon. Amikor mentes állami szabályozás.

Gyakran úgy döntünk élettársa alapján képek a gyermekkor, amelynek olvasunk meséket. Ez a kép a nemes és bátor hercegek, ezek gyönyörű, intelligens, gondos, becsületes gondolatban és tettben. Mi egy gyermek álmodott éppen ilyen. De belépő felnőttkorban hasonló követelményeket az ellenkező nemű, akkor hirtelen találjuk magunkat „a törött keresztül”, mint az ideális, hogy keresünk nem létezik.
Szüntessük keresni listáját alkalmas jellemvonások. Ne tegyen túl nagy bar. Tehát soha bárki képes tartani. Ez vagy mindkét fog dolgozni, hogy a szakszervezet lesz kényelmes mindkét fél számára, vagy fog harcolni egymással, azt próbálja megváltoztatni. A második lehetőség kudarcra van ítélve.

Az ember - az egyik, akivel kényelmes. Nagyon egyszerű. Csak itt a koncepció a kényelem minden az övé. De ha jól érzik magukat vele - tartsa be a kezét és a lábát.

Beszélje meg választottja, és nincs félreértés. Miután korrózió kapcsolatok kezdődik a felhalmozott sérelmek. És a harag - a mi nem hajlandó megemészteni elvárásainknak ésszerűtlennek. Ezért mindig beszélnek, mit akar, és mit várnak.

Vannak emberek, akik meg vannak győződve arról, hogy a szerelem minden rendben lesz önmagában, mert szeretik. De nem ez a helyzet. Talán az első - igen, minden jó lesz, hanem, hogy mikor kezdődik a teszt az élet, ez az, amikor minden világossá válik. Kérdezze meg kedvesét egy, vajon egyetért-e Ön, hogy felelősséget a kapcsolat? Ha igen - akkor megkérdezte, mit tenne, hogy javítsa ki ezeket, és hogyan fogja kijavítani a drámai pillanatokban? Ha nem - akkor miért tennél ilyen igény.

Felépíteni egy kapcsolatot, akkor tisztában kell lenniük, és vegyük észre, hogy a tevékenységek tönkreteszi a szeretet, hogy a hibákat, és kijavítani azokat azonnal. Fontos, hogy van egy világos, konkrét célt, és megérteni, hogy milyen kapcsolat kíván létrehozni.

A férfiak és a nők - ez valóban egy műalkotás. Így próbálja meg a szerző, nem festő. A következmény: A keresés a személye - egy aprólékos és bonyolult. Ez a munka elsősorban a magukat. Tehát vigyázz magadra! Ha pontosan tudja, milyen kapcsolatot akar, és hogy pontosan mit tud adni a szeretett egy, nem teszik sokáig jön, és hamarosan az utat.

Is olvasható: Mi legyen az ember, hogy megértsék a nő