Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Az utóbbi években egyre népszerűbb kialakítása a kerítés kert. A legnépszerűbb tartják irányban összefüggő alkalmazásának egy gyönyörű mintát a kerítésen. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy festeni a kerítést csak igazi művész. Elvileg egy gyönyörű festmény csak képviselik őket.Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Reális rajz a betonkerítés

Azonban egy egyszerű rajz is jól hozzáférhető, és felhívni a közönséges ember. A legfontosabb dolog -, hogy van kéznél a szükséges anyagokat, és tartalmazza a képzelet.

Mint egy rajz

Felhívni egy képet a kezét a kerítésen, kifejlesztett számos módon. Ebben a tekintetben az első helyen tegye az emberi képesség, hogy dolgozzon.

Aerography

Az elején ebbe az irányba, amikor egy felirat a kerítés, festeni kezdett technika, az úgynevezett „graffiti”. Különösen népszerű ez a módszer megtalálható autó tuning. Festeni egy képet, egy különlegesen festékszóró. Úgy is nevezik levegő ecsettel.

Tény, hogy ez egy teljesen átlagos ballon, amely cserélhető fúvókák festékszóróval.

Mivel a sűrített levegő, amely nagy nyomás alatt áll egy egységes festék porlasztás. Így lehet festeni egy képet a kezüket minden felületen.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Példa festékszóró minta kerítés

Erre a festékszóró nem zavarja bármilyen szabálytalanság a kerítésen. Az a tény, hogy a festmény olyan módon tudja kényszeríteni nyomást a szórópisztoly módosítható a telítettség a színek.

Kép, festett festékszóró, mindig a méret és nézd elég reális. Ahhoz azonban, hogy egy személy nem rendelkezik a képességgel, hogy ez a módszer nem áll rendelkezésre. A legjobb, ha használja a szolgáltatást a szakemberek.

Használata a stencil

Ha nem szeretné felhívni a saját kezét egy műalkotás a kerítésen, akkor lehet alkalmazni, több technológia áll rendelkezésre. Rajz akkor felhívni a kerítés kert, egy sablon. Ez kartonból, amely vágja ki a kívánt képet. Készíts egy stencil saját kezűleg is abszolút mindenkit. De lehet kapni egy kész sablont egy szaküzlet a művészek.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Színezés kerítés egy stencil

Rögzítő stencil a kerítésen, a leggyakoribb szalag is megfelelő szalaggal. A működés során a nagyobb megbízhatóság, jobb ragaszkodni a stencil kézzel.
A minta lehet alkalmazni, hogy a különböző eszközök:

Festeni a kerítést színek víztaszító.

Vázlat rajz

Felhívni egy képet a már rajzolt, először egy vázlatot. Ábra kerítés tenni a kis léptékű, a kép készült színes kép rajz minden alkatrész. Egy hasonló mintát lehet választani bármilyen témában. Ez lehet a különböző geometriai formák, illetve gyönyörű táj.

Ez a legújabb trend, hogy az utóbbi években felmerült a művészek arzenál. Egy különleges kép rajz alkalmazott vandalayzer.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Úgy néz ki, mint a szám a kerítésen konfigurált jelölési módszer

Ez a sokszínű marker újrafelhasználható toll legfeljebb 10 cm széles.

Festék, ami okozhat image

  • Akril víztaszító festékkel;
  • Olaj zománc;
  • Alkid festékek.


Fém kerítés szépen festett korrózió elleni festékek. Bevont téglafal akril vagy szilikon festék. Bármilyen festéket kell víztaszító. Miután mintázat azt örömmel nézetek sok éven át, kívánatos, hogy az akril lakk bevonattal.

Hogyan kell festeni a teraszok

Ha a kerítés készült hullámpapír. A kép történetét is szinte semmit. Tudod, hogy egy szép kerítés hullámos, mázolás reprodukciója minden kép a felszínén.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Eredeti rajz a kerítés hullámlemez

Hála a hatalmas számú színek is létrehozhat saját kezűleg egyedi kerítést nem fogja elveszíteni a szépség az elkövetkező években, és lesz egyedi és eredeti. Az eredmény egy olyan műalkotás, amely tökéletes összhangban az általános táj. Ahhoz, hogy a kerítés szebb, meg kell festett élénk színekben gazdag színek. Ugyanakkor az ágazat termel hullámlemez már elszíneződött. Ez lehet:

Ezért lehetséges, hogy vegye fel az ilyen lemezek, amelyek nem igényelnek festés. Ahhoz, hogy ezt a harmóniát, célszerű választani árnyalatú hullámkarton szerint a színösszeállítás az épület. Például egy tégla ház, amely egy zöld tető, úgy néz ki, rossz, amikor a kék kerítés. De a kerítés élénk színekkel festettek, lesz vonzó és egyedi.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek
Döntetlen a kerítés készült hullámkartonból lehet bármilyen minta:

Rajzolj egy képet lehet az egyes szakaszok, vagy szelektíven néhány közülük. Mivel a hullámos lemezek hullámos megjelenésű. szükség van a könnyebb gyárthatóság karton stencil, amelyek ragasztott a kerítés egy dupla whiskyt. Amikor graffiti segítségével kerül sor a konzervdobozok, egy nagyon divatos, eredeti kerítés. Minden rész kell egy másik mintát. Egy ilyen kerítés mindig vonzza a figyelmet, akkor azon a területen, ami jön kifejezetten élvezni.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek
Bent a rajzok tökéletesen megőrzött színek nem fakulnak, nem mosott ki.

fém kerítés

Néha fém kerítések bevont minta fa utánzására szerkezetét. A kép lehet gyakorlatilag bármilyen. Ha megnézzük a kerítés a távolból, hogy megkülönböztessék a rendes, fából való, nagyon nehéz. Csak közelebb ért, azt látjuk, hogy a kerítés fémből. Ha a kerítés gyönyörű pillére válik vonzóvá, úgy néz ki, nagyon eredeti. Ahhoz, hogy megvédje a fém mintát annak lezárt átlátszó fóliával. Így a kép marad élénk az elkövetkező években.

utánzás kő

Úgy néz ki, csodálatos a kerítés hullámos kő utánzás. Ábra tökéletesen tégla oszlopok.

utánzás tégla

Acéllemezek borított minta utánzásával tégla. Sajnos ez a kép úgy néz ki elég természetes. Ez a minta csak ritkán használják.

Anyagok üdülési festés kerítés

Ahhoz, hogy elkezdenek festeni a kezüket házikó kerítéssel, használja a különböző féle színben:

Ebben a tekintetben, az első helyen a pénzügyi kapacitás és a várható eredményt.
Munka festékek lehet végezni, ha ecsetek különböző méretben.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek
Különösen akkor, ha a kerítés nem csak szép, de ha a kép világos alkalmazzák azt. Kiváló megbirkózni az ilyen munka szivacshengert. Alkalmazása során a festék spray, védőszemüveget, hogy elkerülje a szem irritációja shell.

Kép a kerítés

Nagyon szép megjelenés egy ország kerítés:

Ahhoz, hogy ezt a listát tudunk hozzá rajzfilmfigurák, például a Író. Érdekes nézni tárgyak vett tündérmesékben. Ha álom, akkor próbálja ábrázolni az évszakok, figyelembe, például a téli táj. Nagyon szép színes dísz, amely különféle geometriai alakzatok, vonzza a figyelmet a hagyományos minta.

Ahhoz, hogy a kép a kerítés nézett szép és eredeti, akkor jobb, ha előre elkészített sablonokkal, faragott saját kezűleg készült vastag kartonból vagy linóleum.

Fa kerítés

Nagyon gyakran a kerítés, hogy az első kertek a kerítés. Az egyik lehetőség lesz díszítés a kerítés az ő festmény formájában ceruza. Shtaketina minden festett különböző színű. Az ilyen munka nem nagyon bonyolult, de a külseje nagyon eredeti.

Folyékony tapéta, akkor lehet, hogy a kötet képet, amely nem fél a magas páratartalom.

Ő fogja díszíteni a kerítés sokáig. De ez a módszer nem igényel nagy kezdeti befektetés. Fa kerítés legtöbb szükséges festmény, mivel növeli az élettartamot. Festés előtt meg kell tölteni egy kis előkészítő munkát.

Hogyan készítsünk rajzot a kerítésen az országban a saját kezét, és fotó ötletek

Fa kerítés festett nyírfa

Először is, törölje az összes hibák meglévő fafelületre. Először is, a fa borítja víztaszító összetételét, majd egy alapos alapozó, majd a felületet festett két réteg festék. Időt takaríthat meg, akkor hajtsa végre a színező henger egységet. De ahhoz, hogy jobb minőségű festés, akkor jobb, hogy egy ecsettel.