Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Legyen úgy, hogy észrevette volna. Ahhoz, hogy a figyelmét - ez a fontos, hanem az, hogy jó benyomást - még fontosabb. Ne hagyja, hogy mi volna felismertem a rossz oldalon; hangosan, nagyon fárasztó árulkodó ruhák és vulgáris - nem ez a legjobb módja, hogy vonzza a figyelmét. Azt akarom, hogy úgy is vonzónak, igaz? Szakíts időt a megjelenésüket. Ha megnézed a bájos, az biztos, hogy neki figyeljen meg. Talán meg kellene változtatni a frizura időről időre. Válaszul az osztályban, akkor mellette, de úgy, hogy láthatatlan volt, szép és barátságos másoknak, és neki. Ez minden - a jó módja annak, hogy a figyelmét.Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Légy jó ember. Légy kedves és szép mindig csak próbálja meg, hogy egy kedves ember. Gratulál a barátok és kollégák, akik segítenek másoknak, ha szükség van rá, és mindig marad hűséges barátainak. Ha egy jó ember, hogy fog számos előnye van, akkor megjelenik barátságosabb, az emberek azt szeretnék, hogy közel van, és az emberek elkezdenek csodálnak és tisztelnek. Hozzon létre egy kiváló hírnevét. Ne hagyja, hogy a pletykák oka pletykálni rólad. Légy kedves másokkal, és meghálálni természetben. És a végén a srác, hogy van elragadta, kezd beleszeretni, hogy szép ember, mint te. Sokkal könnyebben beleszeret édes és kedves ember, mint aki arrogáns.

Ne fogja vissza magát. Változatos adhat fűszer az élet, ez teszi érdekessé. Azt akarjuk, hogy érdekes; ez segít kitűnjön a versenyt. Próbálj meg nem teszi ugyanazt a frizurát minden nap, talán meg tudná gyűjteni a lófarok hétfőn, másnap, hogy feloldja a hajat, szerdán a vágás a szép haj klip, majd fonat fonat? Végezze el frizuráját, amely megfelel a legjobban. Azt is hozzá neki ékszerek, smink és a ruha. Ugyanennek a minden nap - unalmas, más, és biztos lehet benne, hogy észre fogja venni a legjobb minőségű. Ezt a tanácsot is érvényes, hogy az emberek körülötted. Barátokká válnak a kollégáival, nem összpontosít csak a legközelebbi barátok.Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Jól néz ki: vigyázzon magára. Próbálja fenntartani a természetes, ragyogó megjelenés. Bizonyított tény, hogy a fiúk inkább a lányok, hogy néz ki a természetes, és észrevenni, ha túl sok smink. Ügyeljen arra, hogy a make-up illik a szín a bőrt; nem akarja, hogy néz ki, mint egy narancs. Kis méret szempillaspirál és szemceruza, ha nem akarja, hogy néz ki rosszul. Győződjön meg róla, hogy a körmök takaros. Mossuk ki a fej, a fiúk csodálják a csillogó haj, ez természetes, mert nincs, nem igaz? Egy kis testmozgás és az egészséges táplálkozás javára. Ők nem csak a tested karcsú, de ők is fontosak az egészséges bőr, a szem és a haj!

Szüksége van a jó hangulatban. Ha azt akarjuk, hogy beleszeret az illat, használjon könnyű és puha parfüm. Jó illata - egyedülálló, válasszon magának a saját. Például, ne használja ugyanazt a parfümöt, mint a barátok. Azt akarjuk, hogy felismerje a illatát. Tudja meg, mit szeret. Lehet, hogy szereti a szagát gumi, vagy egy rózsát, vagy kókuszdió. Lehetőleg ne használja a sok szesz, akkor nagyon perzisztens és fejfájást okozhat az emberben. Ha nem engedheti meg magának, hogy parfüm, vagy egyszerűen csak nem tetszik nekik, akkor érheti el a finomabb illat, egy édes illatú vagy illatosított szappan. Egy másik tipp: Ügyeljen arra, hogy mindig tiszta ruhát; igen, ő is saját illata. Ma lehet kapni kiváló mosószerek, illata friss, levendula és sok más szép dolgokat.

Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Hogyan készítsünk egy srác beleszeret veled

Megérteni magát. A személyiség - nagyon fontos; van, hogy tetszik neki, ahogy van. Viselkedj természetesen neki, ne kiabálj, vagy üvölteni, vagy mintha valaki másnak, ha ő is itt, el kell látni, mit valójában. Aranyos mosoly neki, ha rád néz, a gyakorlat a legszebb mosoly. Ha van tökéletes fogak, győződjön meg arról, hogy ő tudja, hogy - ad neki egy káprázatos mosollyal. A mosoly meg kell jelennie a szemébe. Ne kuncogást vele, van egy szép nevetni - is, de ha túl sokat nevet, idegesítő lehet. Esze lehet az Ön előnye, fiúk, mint a lányok, éles elme, energikus személyiségek, akik nem félnek, hogy kifejtsék véleményüket.

Ismerd meg a barátai. Ha tudja valaki az ő barátai, győződjön meg róla, hogy kezelje őket is, de nem Flirt. Barátok mondani egymásnak sokat, és ezért ahogy viselkednek a barátaival, igazán számít. Meg kell, hogy jó benyomást, hogy megpróbálja kérjük őket, és magát a cég. Ha azt mondják, hogy - egy jó ember, talán érdekli Önt. Próbálja tipp, hogy néhány barátjával, hogy tetszik ez a srác, és meg fogják mondani neki róla. (Ez lehet egy kockázatos lépés, de lehet, hogy kellemesen meglepett az eredmény).

tanácsi rendelet

figyelmeztető szabály