Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy

Mackó - a legkedveltebb játék a gyermekek számára. Ez a mester osztály fog beszélni, hogyan kell varrni egy medvét a kezüket, hogy saját maguk vagy gyermekeik számára. Ha valamilyen okból nincs beállítva, hogy varrni egy medve, próbálja meg a nyulat. zsiráf vagy egy kígyó.Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy

szükséges anyagokat

Először is, szükségünk van szövetet. Hagyományosan, a medvék készülnek plüss vagy moher, de ez nem kötelező. A játék lehet bármilyen anyagból, de kívánatos, hogy ez egy kicsit feszített. Az állatokat nagyon jól nézett velúr, bársony, mikroszálas. Szintetikus szövet egy kis halom óta használják ezt a tutorial. Emellett a felhasznált alapanyag bőrrel érintkező külső - megáll, handprints és a fül. szövet kell vasalni, fektesse az asztalra szegélyez felfelé.

Régen csak ez a minta:

Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy

Azt is felhívni a minta medve ruhája. Spread részt, bekerítik őket szappannal vagy toll, majd vágjuk. Ne felejtsük el, hogy szinte minden elemét a minta legyen, két példányban, egy tükörkép. Kell hagyni ráhagyás körülbelül 5 mm. Most megyünk a térhálósító komponens.

Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy
Részletek a mackó

Összeszerelése alkatrészek Teddy Bears

Grind ki részét a medve a varrógépet, az gyorsabb és könnyebb, de ha nincs varrógép, akkor anélkül is, főleg azért, mert néhány részletek, mint például a fej, láb, egy másik módja annak, hogy csatlakozni lehetetlen. A lábak és a törzs kell hagyni egy kis lyuk töltelék. Ha elkészült, torokszorító részleteit medve az első oldalon.töltse játék

Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy
Töltsük fel a mackó

Mi jár a töltelék a testet. Ezekre a célokra Szintepon, sintepuh, fűrészpor és egyéb anyagok, mindaddig, amíg azok egyenletesen oszlanak el a végtagok és a sejteket. Töltelék kell szűk minden, kivéve a fülek maradnak, ahogy vannak. Ezt az eljárást követően az nyílások vannak kötve egy rejtett varrás. A klasszikus Teddy-bear alkalmazott lépcsőzetes csomagolás fűrészpor és üveg granulátum, amely elősegíti a mobilitás egy mancs, és súlyozási zverushki testet. De általában ez történik a szakemberek, akik az ő idejében hozott létre, számos viseli. A kezdők, a legmegfelelőbb pakoló anyag Szintepon vagy vágott hab.

Varrni lábak és a fej

Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy
Hogyan kell varrni a lábak és a fej egy macit

A bábu lábfejét és a fej a test. A teddybear szakértők használni csapok, amelyen keresztül viseli elmozdulhat a kezek, lábak és a fej. A kezdők is, hogy egy textil pánt, ami a végtagok könnyedén csatlakoztathatja, kapnak mobilitást. Az egyetlen fej varrt szorosan körbe fordulva nem lesz lehetséges. Hosszú gyöngy tű áthalad a testen, és mindkét lábát oda-vissza többször. A végén egy csomópont, és a szál jelenik meg a szervezetben, és levágva.

Fül, szem és az orr

Bear majdnem kész, továbbra is csatolja a füle, hímzett szem és az orr.

Itt kezdődik a munka, hogy hozzon létre egy képet a mi hős. Az élek a szem belsejében podgibayutsya varrva a feje egy medve. Szemekhez készülhet gombok, és a hímzett szálak fogselymet. Szaküzletekben értékesítik a szemét babák, azok alkalmasak az állatok számára. Kifolyó hímzett vagy készül egy darab filc vagy bőr.

Dan a színpadon kell díszíteni játék: hogy neki egy gallér, vagy talán egy inget, hogy egy kalap vagy sapka. A kezében egy szív orrú befektetni, vagy még néhány kisebb emlékbe. És szép készen áll az emberekhez. Most már vidám iszik teát barátaival.

Hogyan kell varrni egy medvét kezét mintát játékok, teddy
Díszített játék medve kézimunka

Így gyorsan és egyszerűen már varrt mackó a gyermekek saját kezűleg. Reméljük varázsló lépésről lépésre osztály viszi egy szívességet, és csábítja a mesés világ teremtésének játékok! Elvégre ők nem csak varrni, hanem kötni. és még játszani a gyapjú. Sok szerencsét a munkálatok!

Megtanultuk, hogyan kell varrni csodálatos Teddy medvék és most képes kiadni egy eredeti ajándék csokrok velük.