Hogyan kell kezelni a kullancsok saját nyaraló saját, mint kezelni

A működési időszaka kullancsok

A működési időszaka kullancsok változik évente. Az ingadozás magyarázza a hőmérsékletváltozás és a páratartalom.

A legtöbb kullancsok aktiválás történik hőmérséklet-tartományban 7 és 20 fok és magas páratartalom. Kullancsok félnek a nap, így nehéz megtalálni napos, száraz idő. Az ideális idő támadni ezek a rovarok a reggeli és esti órákban.

Hogyan kell kezelni a kullancsok saját nyaraló saját, mint kezelniA mai napig osztja két periódus tevékenységüket:

Keresse kullancsok saját nyaraló lesz következő tesztet. Számára elő vászon fehér ruhával. A szövet jobb, hogy egy ostya vagy flanel - ez jobb megtartani atkák. Ez a szövet impregnált friss ágynemű, majd kötötte a két csomópont a ásó fogantyúkat. A vágás helyett egy hosszú botot megközelítés. Ezzel a szerkezettel, szükség van, hogy menjen át az ország egész területén. Különös figyelmet kell fordítani a területeken, ahol magas a fű. Ebben az esetben a papírszalag szükséges szó szerint húzza a földön.

Hogyan kell kezelni a kullancsok saját nyaraló saját, mint kezelni

Hogyan kell kezelni a kullancsokat

Megakadályozásáról kullancsok saját nyaraló a használata különböző kémiai és a népi orvoslás. Mielőtt saját fogantyú része az atkák szükséges meghatározni a katasztrófa. Végtére is, népi jogorvoslati segíthet csak egy kis populáció ezek a rovarok. Ha azonban sok közülük, és ők az aktív fázisban, hogy segítse a harcot az atkák ellen csak vásárolt vegyszerek vannak a nyaraló.

Hogyan kell kezelni a kullancsok saját nyaraló saját, mint kezelni


A vételi eszközök

Ha bármilyen kérdése van, hogyan kell kezelni a kullancsokat a faház, sokan inkább a megvásárolt vegyszerek. Ezek hatékonysága ezekkel a parazitákkal szemben igazolt sok teszt.

Minden vegyszer veszélyes. Ők csak akkor kell alkalmazni, az utasítások szerint, hogy ne lépje túl az előírt adagot. És minden esetben, ne hanyagolja el, hogy megvédje a személyes biztonságának eszközökkel.

A mai napig, a harc a kullancsok saját nyaraló rejlik a vegyszerek használatát alapján:

Rovarölő peszticidek csoport. Vesznek hatás lenyelés esetén rovar. A következő típusok:

  • Kapcsolat - ezek negatív hatással lehetnek az érintkezési idő a gyógyszer és a rovar testét. Annak ellenére, hogy az eszköz ebben a csoportban nagyon gyors, nem marad a szervezetben a rovar. Bármilyen csapadék semmissé az egész folyamatot. Ezek közé tartozik a mikrotcina, kioldó, Tsinoff, Tsitkor és más drogok.
  • Vékonybél - ezek a gyógyszerek a kapcsolatot egy kullancs az emésztőrendszerben, mérgezés az egész testet. Ezek közé tartozik a Fozalan, Fox, triklórfon és mások.
  • System - ezen rovarirtó szerek hatnak a növényekre. Az atkák eszik mérgezett füvet, szinte azonnal meghal. Ezek az eszközök magukban Bazudin, öv, Akhtar és mások.

Atkaölő - egyfajta szisztematikus inszekticidek. Atkaölő feldolgozására külvárosi területeken is hatnak más rovarok. Amikor kiválasztják a gyógyszer ennek a csoportnak, meg kell figyelni, hogy a hatóanyag a csomagoláson feltüntetett. Más aktív összetevők küzd különböző rovarok. Mert a kullancsokat Breeze katasztrofális, Malation és mások.

Insectoacaricide - megbízható eszköz leküzdésére atkák. A fő előnye más drogok csoportok, hogy nem halmozódnak fel a talajban, és a sejteket az élő szervezetekre. Ez a csoport magában foglalja a hatóanyagok, például Taran, -hexánamid, Amidofos és mások.

Kémiai úton fogó feldolgozó rész megtelepednek kertészeti növények. Ezért, az aratás szükséges mosni meleg vízben.

népi jogorvoslati

A hagyományos módszerek ellenőrzésére irányuló atkák amelyek inkább megelőző. Minél magasabb a fű, annál valószínűbb, hogy az atkák lesz a nyaraló. Ezért a legfontosabb, hogy sikeres harc e kártevők ellen - ez a tisztaság az oldalon. Megakadályozzák a felhalmozódása a levágott fű és a különböző fa törmelék.

Fontos, hogy megvédje az utat, hogy a helyszínen hívatlan vendég, mint a sün, rágcsálók és környékén állatokat. Ezek a fő hordozói ezek a veszélyes rovarok.