Hogyan beleszeretni egy ember, Yitzhak pintosevich - 5 területek

Hogyan beleszeretni egy ember, Yitzhak pintosevich - 5 területek

Szerelem ereszkedik hirtelen, ha nem keres ...

De előestéjén Valentin nap, nem tudok tanácsot adni, hogyan lehet lépkedni a szerelem vagy felerősítik a szerelem. Ahhoz, hogy a szeretet erős és fényes!A szeretet két részből áll.

Az első - a szellemi rész. Ez az, amit gondolunk a tárgya az ő szeretete és az ő vonatkozásában az objektumot. A gondolatok folyamatosan képzelni mond valamit. Még néha nem figyel, szóval nem jön szóba. És mi az első módszert, hogy forog az agy. De nagyon fontos, hogy megtanulják, hogy ellenőrizzék ezeket a gondolatokat.

A második rész a szerelem - a fizikai része. Ez az érzés a szerelem.

Most ennek tudatában. hogyan lehet szeretni egy férfit szenvedélyesen, és hosszú idő?

1. Meg kell tanulni, hogyan kell használni a szeretet tárgya a szavak, mert te maximális érzelem.

Először is (figyeljen!) Fontos, hogy válassza ki a megfelelő szeretet tárgya. Az elején azt tanácsolom, hogy válasszon a tárgy segítségével ok (legalábbis nem kell feleségül). Továbbra is a lehetősége, hogy ő fogja szeretni, mert viszonzatlan szerelem - egy kellemetlen dolog, és lényegében értelmetlen. Szerelem kell lennie, hogy akkor be van kötve egy légtérben, mi volt a gyerek és a család.Tehát kiválasztása után meg kell kezdeni beszélni vele különböző szép dolgokat. Először csak a fejemben. Például: „milyen szép lány”, vagy „Ő olyan szép, a legjobb, finom,” fokozatosan növekvő mértékű szimpátiát.

2. Szükséges, hogy állapítsa meg magának az érzéseit. Azt kell kifejezni ezt az érzést. Például a „tetszik” vagy „Én csak őrült a szeretet érzése neki.”

3. Ha megtanulják, hogy ellenőrizzék a gondolatait arról a személyről, leírja a kedvenc tárgy világos szóval, meg kell tanulni, hogy várjon. Minden hormonális ciklus. Vannak esetek, amikor megnézi a világot, és minden fajta - egyfajta szürke. Előfordul, hogy a világ olyan fényes, hogy szeretne énekelni örömmel! Meg kell várni, hogy ez csúcs, amikor minden tetszik, és ez ebben a pillanatban ez a kedvenc. Két zárás, a szellemi és a fizikai, össze vannak kötve.

És mégis, te vagy a szerelem! Ilyen egyszerű történet.

Készítsen magadban jobb érzés a szerelem. És mint azok, akik érdemes szeretni.

Bővebben fejlesztése cikkek:

  • 15 barátja különbség ember és kinek házasodás
  • 10 szokásait boldog párok
  • 27 ötleteket az első dátum

Te egy szakértő, vagy szeretné, hogy az egyik?

Ingyenes ajándék Yitzhak Pintosevicha - „Hogyan válhat egy szakértő, és az álmaidat!”

Lerövidíti az utat, hogy álmai !!