Hevederek csecsemőknek a kezüket, hogyan kell létrehozni tselnosshity hevedert zseb (fotó és videó)

Sok anya kíváncsi, hogy hogyan lehet varrni hevederek csecsemőknek a kezüket? Újszülött folyamatosan szüksége van a jelenléte az anya, és van egy csomó más dolog. Ennek köszönhetően a készülék egyszerű, mint egy parittya, a baba állandóan az anyjával. Úgy érzi, a hang a szíve, hallotta a hangját, és érinti, és ez teszi őt boldoggá. Ugyanakkor az újszülött nincs veszélyben, mert az anya irányítja az állapota. Kötszerek hordozó csecsemőknek engedje el a nő kezét. Elhagyva a baba egy percre, ő nyugodtan végezze el a munkát a farmon. Bármelyik pillanatban kérésére a gyermek anyja is megetetni.Hevederek csecsemőknek a kezüket, hogyan kell létrehozni tselnosshity hevedert zseb (fotó és videó)

fajták hevederek

Baba hevedert a textil eszköz gyermekek hordozására az élet első hónapjaiban akár 2-3 évig. A hagyományos szövet darab lehet, hogy egyszerű és olcsó hordozhatóság. Rakjuk a hevedert különböző módon, átvihető, mint az újszülöttek és az idősebb gyermekek. Fajták és módszerek árukapcsolás hevederek jelenleg sok.

A legnépszerűbb fajták perenosok hevederek a gyűrű. Egy ilyen eszköz jelentése egy darab szövet 2 m hosszú és 2 gyűrűk. Az egyik vége a szövet áthúzzuk a gyűrű 2, majd ismét az első gyűrű és rögzítve van. Miután rögzített hordozhatóság már lehet, hogy nem szabályozza, akkor egyszerűen tegye a feje felett. A kvalitatív gyűrűn szükségképpen fémből, 6-7 cm átmérőjű. Ez a méret lehetővé teszi a könnyű beállító gyűrűvel eszköz. A fém gyűrű megbízhatóbbak, mint a műanyag.

Hevederek csecsemőknek a kezüket, hogyan kell létrehozni tselnosshity hevedert zseb (fotó és videó)
Sling sál egy darab szövet hossza 4-6 m, szélessége 80 cm. Ez van feltekercselve a szülő különböző módon, amely a baba hanyatt fekvő vagy ülő helyzetben. A szövet lehet mind a hagyományos és a nyújtás. A baba lehet helyezni a csípő, a hát vagy a gyomor. Így lehetséges, hogy biztosítsa a gyermek kényelmes helyzetben különböző életkorban. Sál képesnek kell lennie arra, hogy döntetlen helyesen. Új kell tölteni egy kis időt az edzésre.

Sling-zseb. A szövetet varrt formában egy gyűrű, amely illeszkedik az egyik vállára szülő ferdén. Első, hátsó vagy oldalsó zseb van kialakítva, mint egy függőágy. Ez illeszkedik a gyermek. Ez függőágy, mint egy csecsemő is hazugság, vagy ülni. Könyv a design nagyon egyszerű. A váll a szövet van hajtva, és a területen a zseb - kiegyenesített.

A hordozók tselnosshitymi és állítható. Tselnosshituyu szükséges kiválasztani a méretet, vagy vágja ki az ábrát. Állítható modell valamivel nehezebb, mivel a súlytöbblet az eszközök a szabályozást.

Vissza a tartalomhoz

Előnyök hevederek

Tanulmányok a hatás perenosok gyerekek bizonyították haszon és a kényelmet.

A közvetlen közelében az anya nyugtató hatása van a baba. Úgy érzi, kényelmes és magabiztos. Szűkös mintha visszatért egy hangulatos méhben. Ez lehetővé teszi számára, hogy érzékeli a világot biztonságosabbá és fokozatosan alkalmazkodni hozzá.

Hevederek csecsemőknek a kezüket, hogyan kell létrehozni tselnosshity hevedert zseb (fotó és videó)


anya állapota jelentősen javult, hiszen ő nem aggódik a gyermeke. A gyerek alkalmaznak a mell, ha szükséges, és serkenti szoptatás anyák.

Az a lehetőség, ne halassza a házimunkát, mert meg kell találni a következő újszülött pozitív hatással van az anya hangulatát. Még mindig van ideje, és nem érzi bűntudat visszavont munka.

Mivel mozgó nő nyugodtan részt különböző események vezettek az iskola a idősebb gyermek, majd a találkozók, bevásárlás, és még szemináriumok. Úgy érzi, sokkal szabadabbak tetteikért.

Anya nem kell aggódnia, hogy gyermeke hideg. Közel a test az anya az újszülött mindig meleg.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan válasszuk ki a szövet és a menet?

Könyv kell vásárolni az új szövet. Régi ruhát lehet viselni sokat, és a rossz idő, hogy. Amellett, hogy a hátránya, hogy ez a helyzet veszélyes lehet a baba.

A textília típusa függően kell megválasztani az évszakban. Több megfelelő nyári pamut szövet és gyapjú télen. A ruha legyen elég vastag, mivel nem volt jelentős terheket kell elviselniük és a súrlódás. Kívánatos, hogy a szövet volt, egy nem-jelölés és könnyen mosható. Tökéletes hordozó farmer anyagból vagy vastag pamut.

Vágás előtt a szövetet úgy kell mosni: természetes rostok hajlamosak csökken a mérete mosás után.

Vásárlás szövet, meg kell vizsgálni a zsugorodás. Penge hossza legyen 5% -kal több, mint a szükséges.

Nem kezeli a varratok, akkor válasszon ki egy szövet, amely nem igényel kezelést. Ellenkező esetben az anyag szétesik. Szálak a szélek, hogy a baba a légutakba. Málladozó élek is okozhat szöveti szakadás. Ha manuálisan feldolgozni a szélén nehéz, akkor kérjen ezt a szolgáltatást a stúdióban.

Fonal Carrying szükség van erős és tartós. Ebben az esetben jobb, hogy részesítsék előnyben a szintetikus szál. Kiválóan alkalmas Mylar, ami egy kicsit feszített edzés közben.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan készítsünk egy hevedert a gyűrűk?

Hevederek csecsemőknek a kezüket, hogyan kell létrehozni tselnosshity hevedert zseb (fotó és videó)

Vastag ruhával 2,2-2,5 m hosszú és 90 cm széles szélei mentén a kezelendő. Ha azt szeretnénk, hogy a bélés, meg kell varrni a szövet most. Bélés ruha olyan természetes anyag, amíg ez a maradványok kényelmes volt. Akkor varrni a bélés széleit a külső szövet és varrni csak azon a helyen, ahol a baba lesz. Mindenesetre, a bélés kell rögzíteni nem csak a széleken, hanem az interneten. Így nem fog mozogni képest a külső anyag. Egy olyan helyen, ahol nem lesz a gyermek, akkor adott esetben, hogy egy tömítés több réteg szövet, hogy a gyerek sokkal kényelmesebb. Varrni bélés az ízületek kell elindítani.

A szövet hajtogatott harmonika redők 8. vagy 9.. Hajtogatott ruhával egyik végén menetes keresztül 2 gyűrűt és csomagolja egyikük a 3-4 cm-t. Ezen a ponton meg kell csinálni néhány öltéssel. Rögzítés megbízhatónak kell lennie. Jobb, hogy nem az extra öltések a viszontbiztosítás.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan kell varrni a hevedert-sál?

Sling-sál, hogy könnyebb. Felvette nyúlik az anyag, amit tudnod kell, mikor kell abbahagyni. Túl stretch szövet kényelmetlen, hogy elbírja a baba, akkor lóg be. A lejtők a baba ki is hullik. Tökéletes feszes trikót. Téli előnyös kiviteli varrás sűrű, de vékony réteg.

Egy nő, aki nem tud, és nem akar bajlódni vele varrás, a legegyszerűbb módja annak, hogy vesz egy szövet, amely nem igényel kezelést. Ilyen primitív paralelogramma igen alkalmas a sálat modell. De ez sokkal kényelmesebb keskeny végét. Így könnyebb lesz döntetlen, különösen, ha az anyag elég sűrű, vagy kerek. Ezekben az esetekben a vágási vonal ajánlott kezelésére szövet szegély vagy overlock, különben nem fog szétesni.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan hozzunk létre tselnosshity sling-zsebében?

Először meg kell kiszámítani a mennyiségű szövetet. Ehhez mérje meg a távolságot a jobb váll a bal csípő. Az eredményt meg kell szorozni 2, és adjunk hozzá 15 cm. Plus varrás egységek és feldolgozni ezeket legalább 2 cm-re mindkét szélét.

Ha magánál fogja használni a téli időben, a mérést meg kell tenni a téli ruhát. Az eredményül kapott szám a web meghatározza a hossza és a szélessége legyen 55-60 cm.

Elválás bontakozik ki egy sima felületre vágás zseb, amelyben egy gyerek.

A kendő van hajtva hosszában ketté, majd ismét felére szélessége. A külső végét a kimért hossza 7,5 cm. Az élek a szövedékek vannak kerekítve, ábrán látható. Mind a 4 réteg szövet vágják a ívhúzásos. Kiderült, ruhával, lekerekített végekkel.

A lekerekített végeinek ruhát varrtak a rossz oldalon, és a széleket dolgozzuk. Nyomja ki a belső varratok. A kapott terméket kiderült. Ez az a hely, lekerekített, és van egy zseb a baba. Belül tud varrni bélés, helyezze azt pecsét alatt szövetet. Bélés teszi bemetszés kényelmesebb a baba, valamint elrejteni a belső varrás.