Hen a lyukba, és a fólia a sütőben

Csirke ételek - kedvenc étele a sok közül, és a gyermekek és a felnőttek. Az ünnepi asztalra anélkül, hogy ez a madár egyszerűen nem elég. Azt hozzá saláták, sütjük, sült vagy forraljuk - általában előkészítése a finom recept nagyon. Tudja, hogyan kell sütni csirke fóliában, illetve a hüvely? Természetesen, sokan nem tudják, hogyan kell csinálni. Tehát, itt az ideje, hogy megtanulják az eredeti recept, hogy lesz egy igazi ajándék az egész család számára.Tehát, először is néhány recept a csirkét a fólia.

A legegyszerűbb módszer, amely nem igényel különleges képességeket - csirke, előzetes obmytaya majd dörzsölni adzhika. Ez a sózott és fóliába csomagolva, akkor küldje el a sütőben, előmelegített kétszázötven fok. Főzési ideje körülbelül negyven percig. Bár ez egy viszonylag egyszerű recept, de kiderül, a csirke puha és lágy - egyszerűen Yum.

Egy másik recept nem nehéz, segít, hogy készítsen egy zamatos és illatos, gyorsan és egyszerűen. Hen van szüksége a bél és tiszta. Ezután óvatosan dörzsölje fokhagymával, megszorította a spadefoot. Só, bors ízlés szerint, majd megkenjük a csirkét napraforgóolajjal. Most itt az ideje, hogy csomagoljuk fóliába és tedd a serpenyőbe, hogy küldje be a sütőben sütni kis lángon. főzési idő ebben a recept egy órától másfél.

Főtt csirke távolítsa el a fóliát és a zsírt a vaj, majd hagyjuk a sütőben, amíg aranybarna. Ahelyett, zúzott fokhagymát, hogy törölje lehet használni mustár és a vaj. Szintén nagyon finom munka.

Tudtad, hogy egy hagyományos serpenyőben megsütjük egy szép, rózsaszín és étvágygerjesztő csirke nélkül egy csepp olaj? És ételek elkészítéséhez szükségünk lesz egy minimális erőfeszítést és összetevőket.Tehát taszítják a csirke és a lé. De ha nincs ideje, akkor hagyja anélkül, hogy a pác.

Só és bors ízlés szerint a madár, majd adjunk hozzá kedvenc fűszerek, mustár, hagyma, fokhagyma.

Csomagolja fóliába, és minden zárva, így nincs repedések és hézagok.

Most tesszük csirkét fólia száraz serpenyőben, fedjük le fedővel, és megsütjük - előbb az egyik oldalán húsz percig, majd a másik tizenöt. Vegyük észre, hogy nem járul hozzá olaj vagy víz, de az eredmény az lesz, csak mágikus - sült, finom, ízletes csirke pirított héja. By the way, ugyanúgy lehet főzni hal, de most róla nem beszél.

És most készít csirke a hüvely - kiderül, nagyon finom!

Bizonyára, az egész család szeretni fogja a csirke, sült a kemencében zöldségekkel hüvely. Annak érdekében, hogy előkészítse ezt a finom étel, fogjuk használni egy kulináris hüvely. Ő egy nagyszerű védő csirke a kiszáradástól, akkor kap egy szaftos és ízletes étel.

Tehát, mossa és tisztítsa meg, majd vágjuk nagyobb darabokra zöldség következő 6 kilogramm burgonya, háromszáz gramm sárgarépa, azonos mennyiségű hagymát, egy kaliforniai paprika. Áztatott illatos lé csirke főzés közben zöldséget ez az étel lesz még ízletesebb.

Most kész a mártás. Ehhez keverjük össze a négy gramm tejföl, egy gerezd fokhagyma, átpréselésére spadefoot, só és bors ízlés szerint mindent. A legtöbb szósz hozzá a zöldségeket, és jól összekeverjük. És a többi kenet a csirke, súlya fél kilogramm. Ne felejtsük el, hogy a zsír a madár belsejében. Most arra van szükség, hogy vegyenek részt a hüvely sütés az egyik kezével, aztán a zsákban kapott fél zöldség.

Ezután tegye a maradék fele a csirke és zöldségek, felszabadító levegőt a hüvely és kötözze meg a másik kezét.

Melegítsük elő a sütőt kétszázhúsz fokos hőmérséklet és süssük a szépség zöldségeket a sütőben. Ez kész lesz körülbelül egy óra. Ha a csirke több mint másfél kilót, akkor lehet sütni tizenöt percig - még húsz.

De kezdjük az elején. Keverjük össze az olajat és a piros paprika, só ízlés, adjunk hozzá három gerezd fokhagyma, előzőleg keresztül extrudáljuk spadefoot.

Ezt a keveréket dörzsölni a csirke, figyelemmel ázni tizenöt percig.

Ezután tegye a csirkét a hüvely a sütéshez, a burgonyát köré a madár terjedése és állítsa be a tálat a sütőbe, ahol ez lesz sült hőmérsékleten száznyolcvan fokban egy órát, néha ez kb fél óra.