Ha látja, hogy az utcán az emberek üti a gyermek, akkor tegyék megjegyzés

Igen, úgy lesz. Nemrég volt egy eset. Anya minden lány (5-6 év) fejbe. Azt haladt, amikor egy őrült felnőtt dura csak kiabált a gyermeket, aztán hallottam egy ütést, fordulj - a lány már a földön fekszik, anyja lépett be a telefont. tryndet. Én benne minden felbomlott, rohantam fel a lány, és megpróbálta felemelni, akkor ez abnormális az, hogy adjam vissza húz, kiabálás trágárságokat én ezután általában kiterjednek. Kibicsaklott karját, mondván suka, megérinti a gyermek, én tekerni a fejét, és a tárgyaláson, hogy elmondja úgy, ahogy van, tele tanú. Lányok, azt hiszem, megölöm őt, esküszöm. Tudomásul veszem, hogy nincs joguk, de az ilyen teremtmények jó általában nem kell gyerek. És ha az ilyen igazságtalanság a természetben. A szomszéd lány (régi nagymama) láthatóan figyelte a jelenetet az erkélyről, balra, segített, hogy a baba otthon. Az anya maradt az utcán (tudsz fok volt). Nevű lány Nastya, svetlenkie ilyen szép, megölelt és azt mondta, nagynéni, nem megy. Annyi bizalmat, őszinteséget azokban a szemekben. Most írok magamnak sír a csalódottság. Tudod, utálom ezt a világot, nincs igazságosság benne, semmi sem szent, ha ilyen hüllő, maradhat büntetlenül.Nos, ha egyenes dobogó súlyos testi, akkor természetesen, mint minden normális ember, hívja a rendőrséget - aki nem lehet legyőzni. De én még soha nem láttam még egyszer.
De általában van egy mély meggyőződés, hogy az embereknek joguk van köze, amit akarsz a gyermek, és egyik sem a többiek, hogy ez nem lehet a helyzet, amellett, hogy a bűnüldöző szervek különösen nehéz helyzetekben. Tehát nagy valószínűséggel el fog múlniTelitalálat erővel, vagy mi? Ha van egy pofont a seggét természetesen, néha a gyermek mások nem értik, hogy a kihasznált, lehet enni, mi? Ha egy egyenes ritmust, a múlt nem múlik. Volt egy eset. Sétáltunk egy gyermek, és a vacsora után vették fel a kórházba. siettünk haza enni és átöltözni, aztán a gyermek látta a másik oldalon, és egy csomó gyerek, ő nachil hisztéria nem vicc, mi a meggyőzés és a szavak nem kerülnek, kiabálás, hogyan kell vágni. vettünk a fogantyút, és csendben ment haza, kifejtve, hogy ez lehetetlen. Átmentem egy nő és felmerült ránk. mi sérti a gyermek, hogy valahol ott van, hogy panaszt számunkra. levelet, stb Che delírium. így mielőtt mászni meg kell érteni.

Meg fogják érteni, nem szeretném, ha én megbüntetem a gyermek, és valaki be fog avatkozni, sokkal tovább ment, így nincs

Ez a viselkedés látok csak Magyarországon -, és ha ezt látom - mindig észrevételeket tehet, és ígéretet, hogy hívja a rendőrséget, akkor azonnal lesz egy ilyen személy. Élek Olaszországban, szeretjük a gyerekeket, és a saját és mások, senki sem sértett, sőt kiabál, így van (Olaszország) élő boldog emberek. A ritmust a gyerekek csak a látogatók a vad országban, vagy egyszerűen perifériára szorult.

Semmi közöm. Azt pedig átmennek és sehol nem akadozik. Miért? Talán van olyan gyerek, hogy ő is megverték a klub, nem egy pofon! Vannak olyan gyerekek, akik igazán őrült sedesh.

Honnan tudom, hogy minden a háttérben? Nem sok köze van a gyermekek idegenek

Nem láttam a dobogó babák nem tovább. utca és sír broody anyák és verés, igen! Szóval a férj megérti, ő a mester a csibék és az utódok

ha súlyosan megvertek, persze, igen. Nem mennek át akkor is, ha a kutya elérje. Ha csak kritizálni, én pedig átmennek.

nincs
Ez az ő pici

Néz, mint az ütés

Nem valószínű, hogy én is bekapcsolódni. Bár, attól függően, hogy bejön. Ha a jobb oldali ütemet (pl részeges apa thrashes és rúgások egy kisgyerek), majd megpróbálta felhívni a figyelmet a járókelők, a férfiak volna felsikoltott, azt hiszem. Ismét biztonságos távolságból, mert ittas személyeket, és megölni ..