Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Javítás - egy nehéz téma többségi tulajdonosai falusi házak és lakások. Gyakran egy csomó beruházási és erőfeszítést, hogy a szoba egy elegáns, modern megjelenés. Azt nem tudom, hogy a javítások a lakásban kezével olcsón és gyorsan. Cseréje ablakok, mennyezet, festmény, perekleivanie tapéta, padló - mindez lehet tenni anélkül, hogy segítséget gyorsan és olcsón. A megfelelő anyagok kiválasztása és alkalmazása egy kicsit több erőfeszítést, akkor lehet, hogy jó minőségű és szép felújított modern befejezi.Hogyan kezdjük el egy olcsó javítás

A telek, amely előírja, hogy a részvétel a szakember, ha szükséges, javítani vagy cserélni, ez az elektromosság. A leggazdaságosabb megoldásnak ebben az esetben ez egy kihívás a szakértő. Telepítése aljzatok a lakásban lehet elvégezni a segítsége nélkül. Szerszám javítás egy lakásban olcsóbb csak bérelni.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo olcsó javítás mennyezet

Megkezdése előtt a drága javítás, elsősorban által meghatározott megfelelő design, és egy tervet. A legjobb időt javítani - az idén ősszel. Ha meleg időben végrehajtott homlokzati munkák és belső munkát végeznek nyitott ablakok.

Ezen felül, az árak és az anyag, hogy mindig esik le 15% -kal. Sok anyag, mint például a gitt, gipsz, tömítőanyagok, szerelési ragasztók, szintező esztrich korlátozott eltarthatósága, és tárolja az őszi eladásuk nagy kedvezményt.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo olcsó javítás szoba

Amikor cseréli régi vízvezeték gyors javítás, akkor próbálja meg visszaállítani a régi, de ha ez nem lehetséges, mert a jelentős kárt, chips, lehet vásárolni a kezében a vízvezeték-szerelő. Sok új telepesek lakóházak változó új technológia után azonnal a település és a technikát, majd egy hulladéklerakó, rasprodaotsya szervezet tagjai egy akciós áron.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo fürdőszoba javítani olcsón

Törmelék csomagok, szemetet - egy meglehetősen drága tétel a lakásban javításokat, de lehet, hogy mindent zsákokat a legközelebbi kukába.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagok az olcsó javítás

Rétegelt lemez, gerenda, sínek, lemezek megvásárolhatók a piacon az építőanyagok. Reiki rátétezések vehető formában nem gyalult. Tábla vásárolt a nyers formában előre és szárítjuk. Az ősz ez az anyag, a vásárlás a tavaszi szárad teljesen. Rétegelt lemez kívánt vastagságot is eltarthat a hulladékból csomagolóanyag (csomagolás). Víz ellenállása az anyagot be lehet adni két vödör töltőanyag alapján PVA.Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo olcsó javítások a fürdőszobában

Padlót fóliával borított. A hőmérséklet nem süllyed tizenhárom fok. Laid lapot. A központ tele van gipsz és szétszéledtek a végén az ecset festmény. Rétegelt lemez, zárt műanyag megállapított másik lap, a folyamat megismétlődik gitt, amíg az összes lap nem terjed ki.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo olcsó javítások a házban

Köteg shpaklovannoy rétegelt halmozott járom (a teljes felületet). Egy héttel később, a lapok vannak kapcsolva shpaklyuyut és másrészt, akkor is tömörítve. Két héttel később, akkor vízálló rétegelt lemez. Vastag gerendák, deszkák is meg lehet hozni a bontott konténerek, raklapok. Egy olcsó lehetőség falak, mennyezetek, lambériák felülete laminált, MDF.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Szép és olcsó javítások a fürdőszobában

Ha termelt szobák gorbylom a láda fából, felületi szintező szinte nincs szükség. Bélés a falak a lakásban lehet szintjén a mellkas vagy a derék, a maradék helyet díszíteni olcsón és gyorsan a nem-szőtt tapéta bázis.

Olcsó befejezni a gyors javítások

Economy típusú padló a lakásban - ez Marmoleum. A nedves területeken, ez az anyag nem alkalmas. A fürdők, WC-k használt bármilyen variánsa alkalmazásával plitki.Pri lerakása előtt laminált padló be kell hangolni. A falak a fürdőszobában is használható laminált farostlemez.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo olcsó parketta a lakásban

Ha szükséges, hőszigetelés, üvegezett erkély, ez történik a tavasszal. A külső részt burkolva iparvágány. A belső rész kész egy beillesztés felszíni rétegelt lemez öntapadó fólia. Az ablakok használja a favázas, amelyek egymástól függetlenül állítható be. Beszerzése ablakok, kora tavasszal, növényi közelebb a nyár folyamán.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Hogyan kezdjük el egy olcsó javítás

Ajtók egyszerűen frissíteni. Az ajtó mindkét oldalán burkolva vízálló rétegelt lemez. Rétegelt ragasztott a eltávolítása az ajtókat a ragasztót, majd minden elfér az elnyomás alatt. Ragasztás előtt a lapokat az ajtót eltávolították a régi bélés. Ha az ajtó a lakás alatt öntapadó beillesztése több fa, lakkozott. A lejtők borítják az összes azonos rétegelt lemez.

Régebbi vízvezeték olcsón tisztítani a szennyeződések ecetsavval és detergens. A makacs foltok alkalmazhatjuk gyors elimináció sósav (technikai) savat. Repedt csempék meglehetősen könnyen visszaállítható. Első törlődik Pemolyuks és ecetet.

Az élek a zárt szalaggal. Varratok festett két réteg (porlasztóval) aprítható nitropaint. Fröccsenés, csíkok eltávolítjuk oldószerben, a szalagot eltávolítottuk.

Gyors és olcsó javítás a saját kezét a házban

Photo szép olcsó javítás hálószoba

Csempe és varratok, tisztítás után permetezzük szilikonzsírral (folyadék) a patronból. Grease alkalmazzák mindaddig, amíg már nem szívódik. Három nappal később, a szilikon felület dörzsölni, ecet. Öntöttvas kád is kap egy második életet a festés után akril vagy epoxi keverékkel. Törölköző fürdő a fémfelületre megtisztítják és bevont vegyületet.