Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

Megszerzése a high-tech design, az emberek gyakran azt gondolják, hogy a védelem nem szükséges: a rendkívül sokoldalú rendszer garantálja a megbízható szigetelés, és lehetővé teszi, hogy felejtse el a szél és a hideg. Ez igaz, és ha jó minőségű telepítés tulajdonosok nem kell semmilyen váratlan problémák. Ha a telepítés megtörtént rendesen, még a legmodernebb profilok kihagyja a hideg levegőt juttat a helyiségbe.Vannak más, kevésbé gyakori okai nem. Kár, hogy a falak után a munkavállaló a cég - gyakran előfordul, és minél súlyosabb a lyuk alatt az ablakpárkányon, a hűvösebb lesz a szobában. Időben szigetelés miatt szükséges:

 • zajlik az idő múlásával, a zsugorodás a falak;
 • Wear használt anyag gyártása során a profil;
 • helytelen telepítés lejtők, stb

Kétféle módon lehet megoldani a problémát:

 1. Rendeljen további szigetelést a cég, amely specializálódott a telepítés ablakrendszerek. Ez a megvalósítás - a legdrágább. Ez a szolgáltatás is többe kerül, mint a vásárlás a profilt.
 1. Meg tudod csinálni mindent biztonságos leválasztására saját: csak kell egy kis türelem, és egy sor speciális anyagok és eszközök. Az előny nyilvánvaló: nem túlfizet munkáját alkalmazottak, akik maguk felelősek a minőségi védelmet és biztos lehet benne, a végeredmény egy száz százalék.

Amint lehet szigetelni műanyag ablak, amikor fellépés

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

Ahhoz, hogy felkészüljenek a munkát kell előre, ha azt szeretné, hogy a folyamat nem késik, és az eredmény kedvező volt és sikeres, megy minden szükséges és az azt követő telepítés a nyáron vagy tavasszal. Elvégzi a szükséges eljárásokat kell alkalmazni a meleg, szélcsendes és száraz idő. Csak ilyen feltételek mellett csatolni kell a szigetelés minőségű és tartós.

Miért munkát nem lehet elvégezni a télen? A választás ebben az évszakban sokkal nehezebb, hogy megvédje a telepítést. Néhány szükséges összetevők csak bizonyos hőmérsékleten is használható. Tehát egy speciális tömítőanyag szilikon alapú nem lehet használni, ha a hőmérő állt mínusz jelet. A munka kezdődött a hideg ronthatják az egészség és a jó közérzet mellett. Játszani a biztonságos és válassza ki a megfelelő szezonban.

Mit lehet tenni magad, és milyen munkát kell bízni a szakemberek

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

Súlyos hibák a design nem lehet kiküszöbölni kézzel. Vannak lépések, hogy meg kell tenni, a biztonság irányítja. Tartsa ezt szem előtt, és tartsa szemmel az állam az ablakok, rendszeresen végez megelőző karbantartást.

Self-felmelegedés lejtők kívül van lehetőség, ha az ablakok alatt található a harmadik emeleten.

Kérjük, vizsgálja meg minden szakaszában a telepítés. Meg kell tudni mindent a legapróbb részletekig, és egy jó megértése és mit fog tenni.

Ne feledd, a döntés megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy megszerezze garanciát a gyártók és a munkavállaló teljesít a telepítést.

Tudod, hogy a szigetelés a következő részek a szerkezet:

 • frame áramkör;
 • Belső lejtő;
 • párkány és folyik odakint.

Mi szigetelés választani

Kiváló minőségű és megbízható szigetelést nyújt a következő módokon:

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

 • Építőipari hab - ez csak egy hátránya: napfény hatására és a magas hőmérséklet, az anyag repedések és törések.
 • Rock vagy ásványgyapot - tökéletes munka az ablakpárkányon.
 • A tömítő szilikon alapú - megfizethető áron.
 • Energiatakarékos film.
 • Foam - segít, hogy gyorsan és könnyen megbirkózni a rések a pályán.
 • Víztaszító bevonattal, melynek tetején a festéket alkalmaznak.

Honnan tudod, hogy hol szeretne szigetelés

Keresse védtelen hely nagyon egyszerű: hozza a nyitott tenyér vagy öngyújtó az ablakpárkányon, és mozgassa a kerületük mentén az ablak profil. A leginkább veszélyeztetett területeken - találkozásánál a fal és a keret. Ugyanígy, ellenőrizze árapály és lejtők.Gyenge minőségű kiegészítők nagyon gyakran okoz tervezeteket. Ellenőrizze a részek és módosítsa azokat, ha azt észleli, hibát vagy hiányosságot észlel.

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

Ez megköveteli a rendszeres ellenőrzés és rögzítő mechanizmus - egy speciális eszköz. amely felelős a profil tömítés. Az évek során, a sűrűsége gumi telepített windows rontja: a mechanikai hatások és időjárási térfogat tömítés jelentősen csökken.

Ha az állapot ez az elem nem okoz komoly aggodalmakat, próbálja meg beállítani a nyomást.

 • A művelet, akkor szüksége lesz egy speciális kulcs.
 • Ellenőrizzük az üvegezés. Ha lötyög kicsit, akkor lehet alkalmazni, tömítő szilikon alapú készítmény, amely nem tartalmazza a sav.
 • Keresse és állítsa be a PIN - fém hengerek, amelyek rögzített, a résekbe. Egyszerűen húzza fel, és állítsa a kívánt helyzetbe, hogy tartsa őket csalit. Ne felejtsük el, hogy lazítsa meg a csavarokat a munka megkezdése előtt.

Ha az elemek szabadon elforgatható, a tömítés van törve, és ki kell sürgősen cserélni. Ráncok és repedések a telepített gumik az első jel azt jelzi, hogy a kopás. Megbízható rögzítő elem hornyába biztosítja egy speciális eszköz.

Lehetséges, hogy szigetelje az ablakok, a Heat film

Az ilyen anyag ideális megvédeni a haza huzat. Rögzítése előtt meg kell, hogy végezzen alapos fémfelület.

 • Knife (írószerek), olló;
 • kétoldalas ragasztószalag;
 • hajszárító.

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

 • Töltsön tisztító keret és a küszöb, egy nedves ruhával, óvatosan távolítsa el őket a portól és egyéb szennyeződésektől, használjon zsíroldó szer. Törölje az ablakot ellenőrzi a tisztaság útján egy papírlapot. Költsd a felszínen: a nyikorgó majd erősítse meg a tisztítás minőségét.
 • Folytassa beillesztés szalag mezőbe. Használja írószer késsel vágja a szélén a hő-film. Tedd vágás anyaga a mérete egy ablak profil, és rögzíti a szalag tetején a használt ragasztószalag.
 • Öntsük az így kapott „keret” meleg levegőt a szárító. Bubbles óvatosan távolítsuk el a kés hegyét. Ez a módszer a szigetelés - az egyik legolcsóbb és leginkább nyereséges a tulajdonosok fémszerkezetek.

A meleg műanyag ablakok télen: az anyag védelmére vonatkozó lejtők

Mi szükséges a munkához:

 • Extrudált polisztirol - egységes szerkezetben különböző és egyedi jellemzői: ellenállás penész és gombák, szilárdság, vízállóság, stb
 • Lapok sűrű hab
 • Különleges panelek;
 • üvegszálas;
 • Ásványi vagy kőzetgyapot.

Az ilyen anyagok szükségesek a izolálására mind a külső és belső lejtők. Annak szükségességét, hogy azok alkalmazása attól függ, hogy a rés szélességét, ha az meghaladja a 40 mm-es, előkészíti polisztirol vagy Izover. Kisebb lyukak kell habot.

Milyen meleg a műanyag ablak az utcáról: az alapeljárás

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

 • Ha ön használ egy tömítést. vágott maradványok és a felület szintezése.
 • Rendezzük feldolgozása lejtők primer speciális antibakteriális adalékanyagok.
 • Ha azt szeretnénk, hogy gipsz, tölteni azt a segítséget a sokszög, korábban tisztítani.
 • Annak szükségességét, hogy csökkentsék a hungarocell födém a méret a lejtőn. Miután csatolja a felszínre, a beépítési ragasztó és tipli, helyezze a sarokban.
 • Top szett üvegszálas háló.
 • Biztonságos szerkezetű, hiányzott neki ragasztót. Miután a lejtőn száraz, takarjuk le latex festék.

Belső szigetelés szükséges

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

 • Crop hab és alkalmazni primer. Egy olyan szakaszt felület feldolgozása, és az eljárást megismételjük;
 • Tartsa a vakolat;
 • Csatolása a habosított fólia a kívánt méretet rögzítő ragasztóval;
 • Szárítás után és a beállítási gitt sarokstruktúrát borítja;
 • Az utolsó lépés lesz a konszolidáció burkolat.

Fedjük le a lejtőn nem lehet csak vakolat: a végső kezelés egyre gyakrabban használják gipszkarton.

Hogyan szigeteljük az ablakon kívül

Állítsa szárny: ez az egyszerű munka minden tulajdonosa lesz képes termelni a saját. Szükséges, hogy húzza ki a szükséges elemeket, hogy az ablak és az ablakkeret nem hiányos. Meg kell erősíteni a csavarokat, és ellenőrizze a tervezési rugalmasságot.

Gyakran szükség további szigetelés és a dupla üvegezés. A felszínen a speciális bevonat - energiatakarékos film. Minden munkát el kell végezni csak száraz időben.

Hogyan szigeteljük ablakpárkány műanyag ablak

Felkészülés a téli - hogyan meleg műanyag ablakok kezüket hatékonyan és olcsón

A nem megfelelő telepítés ezen részének vezethet súlyos következményei vannak: a megjelenése mély és széles repedések, erős huzat. Idővel az anyagot, amely megtartja a hőt, száraz, hibák léphetnek fel. A rés, hogy a szerelési hab: Ez a kezelés nem igényel sok időt. Mindazonáltal gyors megoldás nem képes helyettesíteni a javítási munkát kell végezni a nyáron vagy tavasszal.

Lehet biztosítani a parapet a műanyag lap, forgalomba tömítőanyag a kialakított üreg. Hagy egy kis rés: megjelölt akkor hét vagy nyolc centiméter javítja a légáramlást.

Néhány tipp azoknak, akik úgy döntöttek, hogy megvédje a lakást a hideg

 • Szerezze építési hab. Amikor kiválasztja kell választani európai márkák - minőségű anyagok biztosítják a megbízható szigetelés.
 • Távolítsuk el a továbbra is a régi burkolatot és alaposan tisztítsa meg a kialakított üreg.
 • Hiánypótló, figyelembe véve a helyzet az adagoló, és figyelembe véve a kis repedések. Velük jobb és hatékonyabb eszközökkel, hogy megbirkózzon a szilikon alapú.

Ha a profil kezdett hiányozni a hideg, hogy az idő, hogy lépjen kapcsolatba a szakemberek. A legtöbb szükséges munkát lehet végezni önállóan, kiadások a képzés minimális eszközökkel. Szakorvoshoz kell küldeni kell egy végső: a pontos szabályok betartását és sorrendje kulcsfontosságú intézkedések segítségével rövid távon, hogy visszatérjen a ház meleg és barátságos.