Fa of Love Flower Care

Azt hiszem, hogy bárki, aki érdeklődik a növekvő szobanövények, mind a profi és amatőr szinten, ha nem írja alá, akkor legalább egyszer, és hallott a csodálatos növény, amely romantikusan úgynevezett „fa a szeretet”.Tény, hogy tudományos módon egy ház növény nevű aichryson. Bemutatja, hogy nagyon kedves és szép, miniatűr fa. Akkor miért ez az úgynevezett „fa a szeretet”, kérdezed? Ez nagyon egyszerű: a forma a levelek a fa hasonlít szíveket. Ezért fontos ez a név. Természetesen nem nélkülözi a legendák. Azt mondják, hogy ha tesz a házban a fa, akkor mindig érvényesül a megértés, a kényelem és természetesen a legfontosabb dolog - a szeretet. Ez különösen ajánlott, hogy a növény a párok, akik elkezdték különbségek él együtt.

Fa of Love Flower Care

„Tree of Love” - egy szobanövény, gondoskodás, valamint az összes növény, természetesen szintén szükséges. De ahhoz, hogy nőnek olyan nagy képviselője a növény semmi nehéz. Biztos vagyok benne, hogy Ön, ha szükséges, könnyen megbirkózni ezzel. És én segít, hogy elmondja neki, hogy hol kezdjem, és hogyan lehet biztosítani a „fa szeretet” kedvező feltételeket a fejlődés és a növekedés.

Így a legnépszerűbb típus a növekvő otthonokban és lakások aichryson haza. Ez - 30-tisantimetrovy cserje, alakja emlékeztet egy fa virágzik a fényes sárga virágok gazdag aromáját. A példa a virág, és megnézzük az alapvető szabályok az ellátás.

1. növényekkel. Roots aichryson kicsi, ezért ki kell választani egy bankot, de nem túl mély. A legjobb az egészben, ha ez egy cserépedény. Talaj összetétele a nyereséges növekedés „fa szeretet” változhat, mert ez a virág - szerény ebben az ügyben. De természetesen ez nem jelenti azt, hogy tudunk, bárhol. A legjobb megvalósítási módja az ültetés virág fog szubsztrát következő összetételű:

- gyep föld - 4 rész;

- sátorfenék - 1. rész;

- humusz - 1. rész;

- homok (előnyösen tisztított) - 1 rész.

Megadhatja, hogy a talaj és egyszerűsített változata: az alapja, hogy a gyep talaj, és keverjük össze a homok és a darab szenet. Ahelyett, hogy a homok, akkor is használja a kis tégla chipek.2. világítás vagy hová tegye. „Tree of Love” szereti a fényt, de ne legyen túl telített, hanem elszórtan. Legjobban, ha teszel a virág, ha kiderül kellemes félárnyékban. Ha fel az ablakpárkányon aichryson a közvetlen napfény, azt kockáztatja, hogy egy szelíd virág levelek leégést. Ez a legjobb hely a virág, a keleti és nyugati része otthonában. És a telítettség a szín egységes, időnként viszont a bankot, hogy a „fa szeretet” a különböző felek a fény.

Fa of Love Flower Care

3. Hőmérséklet. Mint mondtam, a virág elég szerény, de tekintettel a hőmérsékleti viszonyok, szükség néhány speciális neki. Amikor a virág kezd tenyészidő és ez általában történik a tavasszal és nyáron a legjobb hőmérséklet lesz 20-25 fok, így normál szobahőmérsékleten. De az őszi-téli szezonban, a hőmérsékleti viszonyok a „fa szeretet” van szükség, hogy csökkentsék a 8-10 fok. Tartsuk szem előtt, hogy ez fokozatosan történik, hirtelen változások rendkívül kívánatos. Miért ne virágot tél nyári hőmérséklet? A lényeg az, hogy míg a külső és a kevésbé vonzó megjelenése ennek a növénynek a felismerhetetlenségig megváltozott: a levelek lehullanak, és a hajtások erősen megnyúlt.

4. páratartalom. Ebben a vonatkozásban a virág, mint az ügyet a talaj, nincs különleges feltételek szükségesek. Ő a megfelelő páratartalom, ami egy állandó lakóhelye, anélkül, hogy a hirtelen változásokat. További nedvesség „fa a szeretet” nem szükséges. Az egyetlen dolog, ami a vegetációs időszak alatt virágok, mint az is, amikor ő volt a „fürdött” alatt egy meleg zuhany. De meg kell tenni csak késő tavasszal vagy nyáron. Télen ezek a vízben kezelések fák destruktív, és ezért - szigorúan ellenjavallt.

5. Öntözés. Csakúgy, mint az ellátás a legtöbb más szobanövények öntözött „fa szeretet” kell rendszeresen. Tavasszal és nyáron öntözés legyen erősebb, mint a téli és őszi. Nem engedhetjük, hogy a talaj, amelyben a virág nő, kiszáradt teljesen. Ellenőrizze, hogy akarnak aichryson „ital” nagyon egyszerű - finoman nyomja az ujját a törzse fák. Ha ez rugalmas, akkor a víz a növény, amíg szükség van rá. Ha úgy érezzük, myagkovato „Napo” a „pet”. Öntözés virág jobb, ha nem vizet, és a tisztított vagy legalább megvédte vízben szobahőmérsékleten.

6. Make-up. Ahogyan az embernek szüksége van vitaminokra, „fa szeretet” igénylő műtrágya. Termékenyít virág szüksége havonta többször időszakban a tenyészidőszak, azaz tavasztól kora őszig. Ami a műtrágya, majd némi komplex koncentrátum pozsgások.

Ami a metszés, meg kell csinálni, mielőtt szeretné átültetni a virág. Tehát nem csak serkentik a növekedést az új hajtások és levelek, hanem csökkenti a betegségek kockázatát virág az új talajban.

Fa of Love Flower Care

Mint látható, ügyelve a „fa a szeretet” - nem nehéz. Figyelemmel valamennyi ajánlást egyszerű romantikus bokor marad otthon évekig, örömet mindenki az ő megjelenését.