Ezért szeretem ősz

Szeretem ősszel, mert ez a leginkább semleges az év, már nem forró. de még nem holodno.Solntse még továbbra is szíves minket a sugarak, és még ha nem is olyan perzselő, de barátságos és kedves, és a felmelegedés.Nagyon szép természet ősszel arany fedél távolról, amikor a levelek kidőlt a fák fekszenek a földön, mint egy nagy kover.V idén teszünk az ősszel a térségben szerencsés, száraz és meleg.

Örülök, hogy sétálni a parkban, és élvezze a friss reggeli csengő szinte vozduhom.Barhatny szezon idén késett, és örömmel egyébként.

Nincs rossz időjárás és ősszel azt mondja róla.

Ezért szeretem ősz

Költők dicsérik, mint az arany őszi szezonban. Ragyogó menet esős susogó arany levelek, légzési hideg levegő emlékeztet a közelgő érkezése tél. Őszi - ez a holtszezon, a nyári és a téli hónapokban. Csodálatos az évszakban, amikor a nyári nap és éjjel téli kopogtat a kapun. Szeretem őszi csendes nap, egy ritka bepillantást a nap, az kurlykane állományok az aromája sűrű erdőben, felkészülés a hosszú, hideg napok.Ősszel jön a béke minden élő és nem élő, összeegyeztetni az emberek és az állatok, a természet színeit megváltoztatják, csend van. Az illat az alma, csillogás paradicsom, paprika, színes tele erővel és energiával.

Szeretem ősszel a különböző érzések!

Én is minden évszakban osen.Zimoy inkább - holodno.Vesnoy - slyakoti.Leto sok - nem szeretem, mert a rengeteg szúnyogok és más csípős állatok, különösen azért, mert dolgozom lesu.Kak Puskin

„Ah, nyár piros, azt szerette volna, akkor

Ha nem lett volna szúnyogok, a szúnyogok és legyek .. "

Ősz - a legtisztább vozduh.Slyakot is, de ő nem olyan, mint beszél vesne.Snachala „indián nyár” .Most a közepén egy „bársonyos őszi” / Air fagyos, fényes nap, latyak, és ami a legfontosabb, de nincsenek szúnyogok, legyek és szúnyogok ellen

„Bársonyos őszi” Egy csomó levél egerekben és a macska, hogy a munka, vadászat

Ezért szeretem ősz

Én is nagyon hasonlít az őszi, különösen a korai, mivel ez egy olyan időszak közötti átmenet a hideg és meleg. Napok észrevehetően lerövidül, meghosszabbított Twilight. A lombozat a fák festett zöld, sárga, narancssárga színben, összhangban a tiszta kék ég. Ekkor nem akarok futni bárhol, siess, siess, szeretnék elrejteni egy takarót, és egy csésze tea emlékeiről letűnt nyáron.

Az ősz a virágzás idején az érzékek, de ugyanakkor közeledik a hideg pórusok kihalás a természet, és ez a tragédia megérinti a lelket.