Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

Shed - háztartási épület szükséges bármely cselekmény, minden ház. Három fő lehetőség használata a fészer: raktár tűzifa és építőanyagok, a tárolás helyén kerti kiegészítők és építési szerszámok, egy hely az állatok számára (baromfi, sertés, kecske, tehén), ami kell a tető. Először is, hogy hogyan kell építeni egy fészer saját kezűleg, az első vagy a második esetben. Vagyis, mi fog épülni ez a telek egy egyszerű, fából készült ól szigetelés nélkül pent tető.Listája építőanyag

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag
Az alapítvány akkor lehet, hogy a homok és kavics vagy homok kavics, cement, tetőfedő anyag. Egy jó lehetőség - csavaros cölöpök. Akkor egy egyszerű fertőtlenítő fagerendák vagy aljak - de egy fából készült tartós alapot nem fog működni. A választás alapja attól függ, milyen a projektek.

A keret legkényelmesebb, hogy a gerenda keresztmetszetének több mint 100 mm-ig és a táblák 100 × 40 mm. Még 10-15 évvel ezelőtt, a fő fa keret anyagokat hámozott rönkök átmérője 15-25 mm. Erős és tartós, nem rosszabb, mint a fa, de szüksége van némi tapasztalata a baltával, több időre lesz szükség, akkor nem termel tökéletesen sima fal.

Leggyakrabban, kárpitozás deszkából készült. Használhatja mindenféle lapok, nem sz. Egyszerűsítése érdekében az építési, lehetőség van arra, hogy egy vízálló OSB vagy rétegelt lemez. Ha az istálló mellett található a ház, és nem akarja, hogy kitűnjön az egyszerűség, használja lefedésére falburkolat, block-house, iparvágány lehetőségeket. Hányan szüksége, akkor ki kell számítani a terület nagysága alapján a falak.

A tető, a single-lejtőn megvalósításban készült olcsó anyagok: fém profil, hullámlemez (Onduline), kátránypapír védőréteggel az UV. Pent tető mindig elősegíti a jobb szellőzést.

szükséges szerszámok

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

 1. Vágja táblák akkor kell választani: kézifűrész, láncfűrész, körfűrész (körfűrész), vagy egy kis faipari gép.
 2. Hogy csatlakoztassa az összes alkatrészt körmök, szüksége van egy kalapács. Ha szegezett deszkák súly, akkor szükség lehet egy második kalapács többé nyersvas.
 3. Az elsődleges kötőelemek használható csavarok és sarkok - ebben az esetben szükség lesz egy csavarhúzó, hosszú akkumulátor vagy a vezető anyag fúró.
 4. Ahhoz, hogy egy egyszerű mélyedést szüksége egy baltát, egy véső. Egyes elemek könnyen kezelhető gyalu.
 5. Az alapítvány kell egy lapáttal, és egy fúró kapacitás oldat vagy betonkeverő.
 6. A legfontosabb dolog - jó mérési eszközök: mérőszalag, függőleges vonal, folyadékszint területen. Használja a speciális építési ceruzával vagy marker.

Amelyre építeni egy fészer

Akkor válasszon az opciók, minden határozza meg a készségek és pénzügyi képességeit. A legegyszerűbb lehetőség -, hogy a táblák. A tető is fából készült, az úgynevezett övsömör. Ha szerszámok fémmegmunkálás - lehet, hogy egy keret készült profilos cső és hüvelyébe a fémlemezek, a tető lesz ugyanabból az anyagból. Legtartósabb fészer lehet téglából vagy hab blokkok, de egy ilyen szerkezet gyakran használt állatokat tartanak. A tető ezután készült, és a nehéz tetőfedő anyagok: azbesztcement lemezek vagy kerámia.Hogyan építsünk egy fészer kezük pent tető szakaszokban

Épület egy fészer - lépésről lépésre

Nem valószínű, hogy meg fogja találni 2 teljesen azonos pajta egy faluban. Shed minden helyszínen, hogy nekünk valamit, de nem ugyanaz. Az alábbi információk - csak egy példa. Tedd, amit tudsz, és úgy gondolja, hogy igaza van, fontos, hogy úgy gondolja, előre az egyes szakaszok.

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

 • Válasszon egy helyet az oldalon. Mindig próbáljuk építeni egy kis dombon - az extra védelmet nyújt a túlzott nedvesség, ne tegye a pajta egy rövid távolságra az ágyak, a déli oldalon, hogy ne eltakarni a növényeket. Ha lehetséges, nem okoznak gondokat szomszédai épület közel a kerítés. Jó, hogy tisztázza a párhuzamos egyenes vonal a ház, vagy a pajta falán továbbra is a fal a ház egy bizonyos idő elteltével.
 • Tüskéi megjelölni területén. Kötéllel vagy hosszú Roulette check diagonali.Samy legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás alapjait Ehhez: eltávolítása egy réteg humusz, alszik, homok-sóder keverék (CBC), tömörítse, rendezi irányszög és tetejére fektetjük korona feldolgozott gerenda. Ez a gyors, de nem tartós módszer. Fa bázis rothadás 10-15 éven belül.
 • Cölöpalap. Ásó pit szélesség 30-40 cm, 75-95 cm mélységben. Alján a homokréteg elalvásért vagy CBC tömörítő vízzel. Ügyeljen arra, hogy összehangolja a magasságot. Ehhez, hogy a vasúti 1 m, betette egy lyukat ásott a legmagasabb ponton. A dosypki homok, elérjük rake végezzük 20-25 cm. Meg kell jegyezni, ezen a ponton marker kampón. Tegye ki a ponton egyáltalán szögletes csapok egy folyadékszint. Mi nyúlik egy kötelet közöttük. Meg kell majd használni ezt a sort, mint egy útmutató, hogy a mélység a többi kutak. A távolság a gödrök lehet tenni, hogy a 80-120 cm.
 • Mivel a forma a beton tetőfedő segítségével szélessége 1 m. Gyártmány abból tekercs 2-3 rétegek, a szélessége 15-25 cm, nyakkendő vezetékes ezen a területen 3-4. Állítsa a mélyedésben. Használható 3-4 hullámos betonacél rudak 10-12 mm vastag huzalból kösse őket össze, hogy csúszik be a föld belsejében tetőfedő anyag. Töltsük az oldatot egy arány 1 rész cement - ASG 8-9 tömegrész cement és 1 rész - 3 rész homok - 6 rész kavics. 7 nap után, az oszlopok szépen borított földet, hogy ne mozgassa az alapítvány.
 • Nos döngölt földön.
 • Akkor vásárolni kész alapzattuskókhoz. Ásni a gyep, elalszik az egyes ASG párna, ram és telepíti őket.
 • Az alapítvány a csavar cölöpök - egy jó lehetőség. Dig nincs szüksége semmire - cölöpök meg kell húzni a kilincset. További szükséges fémmegmunkáló eszközök: vágó és hegesztő. Vágás végezzük ugyanazon a szinten. Hegesztett felső lemez furatokkal rögzítésére rudak hosszú csavarokkal.
 • Segítségével monolit lemez vagy szalag, mint az alapja egy egyszerű fészer nem tanácsos. De a szerkezet a téglák vagy hab blokkok szükséges.

Falak és válaszfalak

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

A alapkeret segítségével 100x100 vagy vastagabb fűrészáru. Angles csatlakozni a fa padló. Az ellenállás az erős szél, rögzítse a beton horgonyt. Ha van egy istálló nem nagy, és van egy sík területen, a legegyszerűbb módja, hogy összegyűjti frame falak rajta. Használata 100h40 táblák, összegyűjti első keret hosszát és magasságát a fal, táblák kell állni a szélén, csatlakoztassa a sarkokban a fém tartókat és a csavarokat.

Intermedier pontosan levágta egy tábla, és helye a szélén a parttól 60 cm-re egymástól. Ne felejtsük el, hogy tegyen egy ajtót vagy ablakot. Gyűjtsük össze legalább két fal. Helyezzük az egyik fal elhelyezni támaszt a rack, kijavítani a köröm. Emeljük fel a második oldala, csatlakoztassa a két fal a szögek, csavarok és sarkok. Biztonságos őket, hogy fém küszöbborítás vagy körmök 100 mm. A fennmaradó két fal már könnyebb.

Obsheyte kiválasztott anyag. Szegezni. Normál körülmények között stabil szegezett falapokból fölött, valamint a kitérő. OSB lapok egymáshoz élek fűrészelt le a gyárban.

Ha egy fűrészárut vízszintesen a cucc neki „halszálkás”, kezdve az alján. A függőleges beépítés, hézagok elkerülése érdekében, először két táblák szögezték a tetején a különbség köztük - a harmadik.

Mielőtt szóló a földön, van, hogy a láda érte. Hogy megfeleljen elmarad 100h40 fórumon. Ezek vásott, rögzítjük az alsó sín, egy par vele. A szerelés használatra sarkok további alsó fül. A távolság a LAG-ok a 40-80 cm-es, attól függően, hogy a vastagsága a padlólapok.

Épület egy fészer a kezüket, rajzok és listája építőanyag

Egy egyszerű pajta ország szélessége kevesebb, mint 3 méter kell használni pent tető. A minimális tetőlejtés - 20-25 fok. A fürtös ugyanazt a keretet kártyára szerelt szélén olyan távolságra egymástól 60 cm. Biztosítja, hogy a felső része a keret falai, például csavarok segítségével és sarkok. Ők szögezték deszka 25 mm. A távolság a táblák - a 40 cm-es merev lap, 5-10 cm lágy tető. Rögzítésére tetőfedő anyag használata szögek, csavarok; Lágy bitumenes lemezek tapadhat a kötésre.

Barn kezük