Ejtőernyős ugrás - ez felejthetetlen, mint az első szerelem, az ejtőernyők életünkben

Marines - mindig is tekinthető egy elit egységet. És még most is, ha a szolgáltatás a hadseregben - inkább kötelessége - egy csomó kívánó csatlakozzon a soraiban légideszant-csapatok. Annak ellenére, hogy a tengerészgyalogosok része a mobil erőknek, és ebben az összefüggésben elsőbbséget kell adni a megszerzése, eszközök és fegyverek, a problémák vannak - ugyanaz, mint az egész sereg. A legnagyobb - a hiányzó üzemanyag és kenőanyag. Parancsnokok - próbálják nehéz pénzt megtakarítani, hogy tervezni ejtőernyőzés - még mindig tartott.Ring dóm, széttárta a kezét - nem kell félni. És ez olyan, mint egy teljesen más ember. Még egy ember - madár. Végtére is, azt mondják, ejtőernyős - 3 perc múlva a sas, és a fennmaradó időben - a ló. Itt végül 3 perc szabadesés. Előtte - akkor 58 órán szántás - tanulmányoztam megfelelően megállapított ejtőernyő képzett és ugrált, mint egy kenguru. és több ezerTime - mint egy ima - ismétlődő gyűrű kupola. És most - az ég a kezedben, a nap - a kupola. De egy pillanat megy, úgy tűnik, nem egy perc, másodperc, és annak szükségességét, hogy összefogja ismét - a föld megfelelően. Már egy másik. És, hogy a különbség ...

„Amikor azt kell ugrani - a legnagyobb félelem - ez az, amikor a folytatásban ... akkor az érzés nagyon más.”

Ugrás ugrás az első alkalommal - ez olyan, mint menni a támadást.

Troopers mondom, hogy nem ugrik, és hogy az ugrást. Elkövetni - egy jó szót. Ez hasonló a tökéletesség. De nincs határa tökéletesség. Miután megtapasztalta a varázsát egy kupola alatt a repülés - szinte mindenki van egy vágy, hogy ismételje meg a folytatásban, és ismét belevetette magát a felhők. Fiatal srácok mondják - ez olyan, mint a drog, és sokkal jobb így, „dobja ki az adrenalin,” ... Hogy nem érti a másik? De a vágy - jön egy másik félelem. Már tájékoztatta.

És ez nem igaz, hogy az első ugrás elfelejtik. Úgy vélik, hogy szükség van, hogy ezt az érzést a memóriában egy életen át - ez - mint az első szerelem.

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve hogy a hozzászólásod.