Dekoratív kő a kezüket gyártási technológia

Eszközök és anyagok

Dekoratív kő a kezüket gyártási technológia

A legfontosabb dolog kerül meghatározásra egy választott formája díszítő kő.

Csak a technológia segítségével kiváló minőségű anyagokból lehet anélkül, hogy nagy beruházások, hogy igazán jó minőségű kő maga.  • Töltőanyag: Gránit, márvány, minden vetítések, tengeri vagy folyami homok;
  • gipsz modell vagy civil anyag;
  • a víz;
  • citromsav;
  • vörös vas-oxid pigment, barna vagy sárga szín;
  • spatula;
  • épít egy hatalmas keverő vagy egy fúrógép a fúvóka;
  • A speciális formája poliuretán;
  • permetezőgép virágok.

Hogyan készítsünk egy műkő

Anélkül, hogy a kész termelési formák lehetetlen. Most egyszerűen nem műkő saját kezűleg lehet poliuretán, mivel van egy korlátlan élettartam. Amellett, hogy a vakolat, akkor lehet használni injekció konkrét termékeket. Az ilyen formák, nem reagálnak az alkáli, amely része a beton. Szilikon formák tartós és nem csak az gipsz.

Ha összekeveri a vakolat csak vízzel, lesz az anyag túl törékeny, mert amit nem lehet használni a csomagolásra. Ennek elkerülése érdekében, a következőket kell tennie: gipsz keverve mész, és óvatosan gyúrjuk építési keverőben. A kapott elegyet formákba öntjük, és hagyjuk megszilárdulni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szoba ne legyen hideg levegő huzat. A kezdők gyakran találkoznak ilyen probléma - már régóta kevert oldatához a termék, amelyet kapunk törékeny. Gipsz hasonlít sűrű kását, hiszen nem teljesen megszilárdult.

Egy másik fontos pont a eltávolítása buborékok, amelyek a termék nem szilárd alapot, és szalonképes megjelenést. Megszabadulni tőlük azáltal vibrációs asztal.

Modellek előállításához

gyártási eljárás mindig kezdődik a kiválasztás a kiindulási anyag - választunk ki a megfelelő méretű és alakú néző kő. Hogy kialakítsuk a szilikon használt. Következő az, hogy válassza ki a legmegfelelőbb, vagy a méret a doboz, amely több, mint egy forráskód-kő, akkor lehet használni, mint zsaluzat.

Ő, valamint egy kő bekent vastag zsírt. A kő kerül a doboz alján. Szükséged lesz egy nagy számú ilyen forma a zsaluzat, növeli a termelékenységet.Most akkor öntsük a szilikon az előkészített zsaluzat. Tömítéséhez használják egy közönséges vajsav ecsettel áztatott szappanos vízzel (alkalmas még Fairy). Szilikon űrlap kitöltésekor, a felületét egyengetjük egy spatulával, ecsettel Tündér.

A feltöltött formájában szárad körülbelül 3 hét, ami után a kapott szerkezetet szétszereljük és formák létrehozására műkő termékek. Kisebb felületi hibák vannak lezárva szilikon.

töltse technológia

Forms szinten lefektetett egy sík felületre. Erre azért van szükség annak érdekében, hogy ugyanazon a csempe vastagságának és sima. Munkát kell végezni hőmérsékleten nem kevesebb, mint 18 fok, ami csökkenti a kristályosítási idő a gipsz. A víz részaránya és a gipsz érték meghatározását egymástól függetlenül. Hogy növelje az erejét az anyag adunk 10% homok.

Öntés után formák borított hullámos üveg és tömörítjük vibráció. Az eljárás körülbelül 2 percig. Gipsz megszilárdul 15 percen belül, majd kihúzta a formák, majd végül szárítjuk a szabadban.

Festés cserép alá műkő

Adhatunk a gipsz habarcsot színezékek - a legegyszerűbb módja. Azonban, akkor távolodjon el a technológia, hiszen ott is a külső festés. Ebben az eljárásban, akkor szüksége lesz egy speciális festékkel, és egy nagyon rendes ecsettel.

Fontos! Mindig szeretné, hogy nyomást 120/80? Akkor nem szabad elfelejteni, hogy igyon minden reggel 5 csepp ... Tovább

Dekoratív kő a kezüket gyártási technológia

A képfeldolgozó látható hydrophobizator műkő.

A festmény után kezdődhet meg a teljes száradás a kő. A felület törölte is, és tisztítani a portól betétek, ami után az első része a kő tintával. A legjobb hatás, akkor szükség lehet több réteg festék.

Külső dekoráció saját kezűleg

Mielőtt elkezdené a berendezés a ház homlokzata, meg kell tudni néhány módszer, jellemzői és szabályai megállapításáról mesterséges tégla. Beton és tégla homlokzat nincs szükség előzetes kezelést. Dekoratív elemek egyszerűen ragasztóanyaggal erősítünk. Üveg, műanyag, fém és fa igényel további bevonat mielőtt díszítő elemek. Így, a felület ellenáll a nedvességnek. Egy tartósabb kapcsolatot a homlokzati vakolat alkalmazható háló vakolat megoldás.

A kötési szintetikus téglák egy speciális ragasztó, amelynek alapja a cement. A ragasztót kell alkalmazni a felületre. Meg lehet alkalmazni az első felületet a kő, de az első felület nem érintkezhet a ragasztóval, mint a bevonat lesz kényeztetve.


Dekoratív kő a kezüket gyártási technológia
Emlékezni. Megszabadulni aranyér lehet mindössze néhány nap, ha ...

Dekoratív kő a kezüket gyártási technológia
Nem tudtad, hogy ma a szokásos magas vérnyomás tiszta ...