Amikor az ember eltávolodik nem ad neki örökre

Még ha a kapcsolatot, hogy úgy érzi, erős és ígéretes, vannak olyan helyzetek, amikor a férfi hirtelen megmagyarázhatatlan módon elhatárolja magát tőled. Ha nem tetszik, és akkor kezdenek viselkedni. Hogyan ne adjanak neki örökre - róla ebben a cikkben.

Amikor az ember eltávolodik nem ad neki örökre

Végre találkozott az ember álmai: ez igazán szeret, és az érzések kölcsönös. Ő adja az összes szabadidejét építeni a közös tervek, és ez minden szempontból tudni fogja, hogy ez jót tesz a cég.

Vannak azonban olyan helyzetek az életben, amikor egy férfi elkezd fokozatosan eltávolodnak a hölgy. Azt kéri, hogy együtt töltsünk egy hétvégét, befejezi a beszélgetést egy kicsit korábban, mint máskor. Úgy érzi, hogy ő már nem olyan hevesen megcsókol az ülésen, és riasztó. Akkor ez ijesztő.

Logikus, hogy ő ideges, és lépéseket tesz, hogy vissza a helyét. Néha azonban a módszereket, amelyeket kiválaszt egy nő, egy férfi őr, és ő abba beszélni a partnere.

Az egyetlen módja annak, hogy orvosolja a helyzetet (ami mellesleg eléggé természetesen) - az, hogy próbáljak meg kijavítani. Az ilyen tanácsadás és logikátlannak tűnik, teljesen ellentétes az ösztöneiben azonban, hogy ez segít leküzdeni a válságot a kapcsolatot, és megérteni, hogy ha azt akarjuk, hogy egy erős kapcsolat ez a személy, akkor nem csak azt kell adni neki a szabadságát.

Nem hogy végzetes hibát, és nem veszít egy szeretett, meg kell felelnie mind a három szabályt.

Értsd meg, hogy időről időre embernek egyedül lenni

Néha még szeretni egy embert igénylő magány. Amikor szerelmes, úgy érzi, kiszolgáltatott, így az időbeli távolság lehetővé teszi számára, hogy ne veszítse el magát. Kezdetben a kapcsolatot, amíg rájön, hogy már szerves részévé vált az élete, a partner rendszeresen vesz idõtúllépésének tenni annak érdekében, hogy a gondolatait és érzéseit. Azt kell, hogy nem oldódik fel a kedvenc, és nem veszít, amit ápolni, hogy találkozzon vele.


Tehát az első dolog, amit meg kell érteni, ha azt észleli, hogy valami nincs rendben, hogy a helyzet teljesen normális. Ez nem a te hibád, és a kapcsolat nem jutott túl. Úgy vélem, hogy ez az ember, aki szeretne - az időtartamok elhidegülés jelentősen csökken. De lehetséges, hogy még 20 év után a házasság neki időről időre továbbra is szükség van azokban a pillanatokban, amelyben egyedül lehet vele.

Adj neki egy esélyt, hogy szakít - vissza fog térni gyorsabb

Ez a helyzet hasonlít a játék jojó: a partner elhatárolódik tőled, rugalmas megnyújtjuk, majd jön vissza. Hagyja, hogy a inga működik: ne próbálja zavarja a mechanizmus.

Az első gondolat, ami eszembe jut, amikor visszavonul önmagába - létrehozni érzelmi kapcsolatot. Hívod, megpróbálta, hogy egy őszinte beszélgetés; szeretne visszatérni a kapcsolat intimitását. Azonban próbál közel kerülni hozzá, pihenni a feszültséget a gumi, csökkentve azt a nullához. Egyszerűen nem lesz ösztönző visszamenni. Miért? Igen, mert az ember mindig azt akarja tudni, hogy mi volt az, aki kezdeményezte a kapcsolatot.

Nem kell, hogy hívják, és hogy jöjjön haza és a munka. Nem kell küldeni tonna üzeneteket milyen rossz élni nélküle. Ha nagyon aggasztja a helyzet, kérdezze meg, mi a probléma. Talán nem fog válaszolni azonnal - nem ragaszkodnak. Adj neki időt.

Ne megsértődött rá

Amikor egy ember hirtelen megszűnik, hogy kommunikáljon a partner, akkor a fejében a sok különböző érzelmek és érzések. Úgy gondoljuk, hogy az általunk elhanyagolt; Abban nem vagyunk biztosak, hogy szeretnénk felépíteni egy kapcsolatot ezzel az emberrel; dühösek vagyunk, és megsértődött. Ezért amikor ismét elkezd figyelni minket, igyekszünk megbüntetni. Azonban ez a legrosszabb dolog, amit tehetünk.

Azonban, ahogy adsz neki, hogy tudja, hogy a fájdalom, akkor döntő szerepet játszanak a kapcsolatot. Röviden, akkor erősíti a kötés, és akkor teljesen elpusztítani. A trükk az, hogy elmondja neki az érzéseit, és nem érezné magát bűnösnek.

Ahelyett, hogy azt mondja: „Nos, miért nem hívtál?” Mondd, mit nagyon hiányzik, amíg nem beszéltem veled, és most örülök, hogy hallom a hangját újra. Mutasd meg neki, hogy a kapcsolat nem lesz teher neki, hogy a fordított időt marad az agyában, mint egy különlegesen pozitív élmény. Amikor látja, hogy meg tudjuk adni az érzelmek, és nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget tetteit, akkor könnyen megy veled a kapcsolatot. Rájön, hogy a szeretett tudja vágyait és szükségleteit, miközben képes kifejezni érzéseiket. És ő hálás lesz azért, amit nem hibáztatom, vagy kritizálni.

Amikor megtanulod, hogyan kell helyesen válaszolni az ideiglenes hiánya életed ember, rájön, hogy az ne gátolja a kapcsolat van a saját „én”, és a kapcsolat még hangsúlyosabbá válik.