Ahogy az ember beleszeret 7 szakaszból és fejlődési szakaszait szerelem

Ahogy az ember beleszeret 7 szakaszból és fejlődési szakaszait szerelem
Amikor beleszeret, ő ragyog a boldogság és folyamatosan küld sms kedvenc, mondván hiányzott neki.

Amikor egy férfi beleszeret, itt a helyzet teljesen más. Tehát, mint egy férfi beleszeret, és hogy valójában zajlik a fejében abban a pillanatban?Szakaszok és fejlesztési szakaszban a szerelem

1. lépés - kedvelése

Az első dolog, ami vonzza a férfiak a nőknél - ez a külső adatokat. Nem számít, milyen szomorú volt, hogy tudja, de ez a helyzet, az első szakaszban a férfi hozzáér a fizikai vonzerő a nők.

Míg a nő beleszeret az első beszélgetés, egy ember kezdetben vonzza csak a látványos alakja és édes mosoly, és semmi több.

Vizuális a domináns tényező a férfiak, de ez nem mindig jelenti azt, hogy meg kell jönni teljesen az ő ideális. Minden srác a saját preferenciái tekintetében a lányok, hogy valaki először hívta fel a figyelmet, hogy a lába egy lány a másik arc, egy mosoly, vagy akár ahogy játszik a hajával.

Gyakran előfordul, hogy a srác nem is veszik észre, mi olyan különleges a lány, aki tetszett neki, de ha úgy találja vonzónak. akkor talán ez az első szakasza a szerelem - szimpátia.

2. lépés - Jó Szerelem

Minden nap, az emberek találtak egy csomó nő, ők aranyos. Férfiak csodálom nők, mosoly, hagyja, hogy a bókokat, flörtöl, és megpróbál magára a figyelmet. Ezek a kísérletek nem mindig sikeres, néha azért van, mert az ember igyekszik nem jól, máskor egyszerűen nincs esély, mivel a lány nem érdekel.

Ahogy az ember beleszeret 7 szakaszból és fejlődési szakaszait szerelem

Ő is szimpatizálnak sok nő, de nem mindenki ad neki egyfajta szenvedélyes szerelem. Ha tetszett a nő, aki érdeklődik az udvarlás, akkor jön a következő lépést rajongás.

A férfi figyelem jelei különböző módon, de ha nem fogadja el az előleget, általában megfeledkezik róla, és továbbra is ez az ő emlékére is csak egy vonzó lány akart kérni egy időpontot. Mint gyakran megesik, srácok, egy nap a lány ő aranyos, és másnap elfelejtette úgy gondolja, hogy ő is egyszer szeretett, és ez azért történik, mert előtte túl sok szakaszok, amelyeken át kell telnie ő tényleg beleszeret a tárgya a szenvedély.

3. lépés - vonzás

Ha ő reagál udvarlás Man, érzéseit neki lesz a vonzás színpadon. Ha soha nem érte el a színpadon a vágy, akkor is, ha a lány elutasítja a srác, akkor nem kell sokat szenvedni, és a szíve nem lesz törve. A lényeg az, hogy nem komoly erőfeszítéseket tesz nyerni vele, és nem volt ideje erre ősszel aggódni hiba. Nagyon gyakran a kezdeti szakaszban a kapcsolat, a srác udvarol egy lány a reményben, jó szerencsét, a lány, akit szeret, miért nem próbálja meg, és talán szerencséd van.De ha egy lány azt mutatja, még csekély jelei az érdeklődés vagy a válasz szimpátia, vagy ő is csak képzeli, hogy ő is, mint ő, akkor az ember elkezd tapasztalja mélyebb érzéseket, és úgy dönt, hogy megkeresse a tartózkodási helyét.

4. lépés - Impression

Annak ellenére, hogy az ember már elfogták, mi történik a mély, a szeretet sokkal beszéd nem megy még, még ebben a fázisban. Minden, amit akar, hogy lenyűgözni, és kérjük a lány. Azt mutatja meg az összes pozitív hatása és a lehetséges. Azt tervezi, hogy a dátum és zuhanyozás nő ajándékokat, hogy örömet és kedvére. Ő biztosan nem esett szerelembe, de igazán akar belőle valami jó.

5. lépés - hit

Ha egy srác sikeresen leküzdeni a korábbi szakaszában a szeretet, elkezd gondolkodni a tényt, hogy mennyire komolyan neki a lány. És ahelyett, hogy beleszeret egy lány, minden, hogy ő aggódik, miért tette ezt, hogy egy lány teljesen szerelmes belé.

Ő nagyon lenyűgözött, és ő szeret járni vele egy időpontot, de a hozzáállást, hogy továbbra is jelen van a bizonytalanság, amely összekeveri és a gondok, és nem fog nyugodni, amíg amíg nem biztos, hogy ő nagyon komolyan veszi azt .

Különösen fontos ez a lépés, ha egy pasi szeret egy lányt, akivel a baráti viszonyban. Mint egy barát vált kedvenc? Nem valószínű, hogy ő is próbálja lenyűgözni őt, zuhanyozás ajándékok és hívogató egy romantikus dátum, de még mindig nem áll meg, és a fickó gondolkodás arról, hogyan is meggyőzni, hogy menjen el vele. Ebben a szakaszban minden aggódnak a srác, hogyan kell biztosítani, hogy a lány szerelmes belé.

6. lépés - Ellenőrizze az érzékek

Ha tudta, hogy a lány beleszeretett vele, ő egy boldog ember.

De eddig minden gondolatát voltak elfoglalva, hogyan lehet egy lány helyét, ő nem kérte magát, hogy ő, és amit szeret akar ez a kapcsolat. Ezt megelőzően a szakaszban, a fő cél az volt, hogy beleszeret egy tárgyat, és csak ezt követően befejezte munkáját, a srác kezd csoda, ha akar komoly kapcsolatot egy nővel, aki most szerelmes belé.

Ez egy nagyon önző viselkedés, de az, hogy milyen kénytelenek voltak megtanulni a hímek az evolúció során: „Nincs semmi időt pazarolni arra gondolni. Meg kell találnunk, és megtermékenyíteni annyi nő. " Úgy hangzik, elég durva, de ez az igazság.

Most, hogy benne, hogy a lány szerelmes volt vele, ő eltűnik egy pár nap, hogy üljön le, és mérlegeli, hogy azt akarja, hogy csatlakozzanak a lány egy komoly, hosszú távú kapcsolat. Vajon tényleg szereted őt? Vajon boldog legyen vele? Ez pontosan az a fajta nő, amire szüksége van?

7. lépés - ő készen áll, hogy szeressük

Ha egy férfi meg van győződve arról, hogy ő valóban szeret egy nőt, és azt akarja, hogy vele, belép az utolsó szakaszban a szeretet, amikor készen áll, hogy szeretik. Másrészt, ha nem biztos abban, hogy ez az, amit tennie kell, akkor kezd kerülni, vagy megszűnik a figyelmét, mint ahogy tette korábban. Mindez abból a tényből ered, hogy zavaros és nem tudja, mit akar.

Valaha is találkozott egy férfival, aki kezdett viselkedni, mint egy „görény utolsó”, miután találkozott egy pár hétig vele? Nos, most már teljesen világos, hogy miért ez a minden történt ...

Hogyan kell bekapcsolni a fejlesztési szeretet javukra

Elég sajnálatos, hogy mielőtt az őszi, az ember, hogy menjen végig ezen szakaszában a szeretet. De még ennél is kellemetlen észre, hogy mielőtt dönt, hogy ő mindent meg fog tenni a hatalmában, hogy az első beleszeret vele egy érdekes hölgy.

De ha azt akarjuk, hogy játsszon egy férfival saját játékot, majd próbálja meg érdeklődését neki nem volt annyira nyilvánvaló a legelső találkozókat és értekezleteket. Egy ideig, akkor játszani nehéz szerezni.

Ha keményen kell dolgoznia, hogy elérje a helyét, majd amikor végül nyerni a szeretet, akkor nem akarja elveszíteni, - ez túl drága, van neki, hogy engedhetik meg, hogy megy olyan könnyen.

Nos, most már tudod, hogy egy férfi beleszeret, és mi áll a hét szakaszában a szerelem, de ha meg akarjuk nyerni a szívét, meg kell emlékezni, hogy meg kell próbálnunk nagyon jól viszonosság elérése, nem kap rá túl könnyen.